Violet Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Plany sobie życie sobie... Jak tam występy chórów? Niestety nie jestem w stanie dotrzeć... ps. kiedy na piwko się umawiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Ja na koncerty nie dotarłem... walczę cały dzień w dresach z książkami... musze kończyć pisanie pierwszego rozdziału!!!Mam nadzieję, że impreza udana. P.S. Zbyhu nie chodzi już na takie koncerty od kiedy przeprowadził się z Poznania, podobno coś go tam spotkało i już nie lubi chórów!! Edytowane 2 Grudnia 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Czolem! No, masz racje... :eek: Traumatyczne przezycie...Ciekawe natomiast, ze Ty Ynciol od tamtych wypadkow stales sie takim milosnikiem chorow :icon_rolleyes:. Pozdro PSTworzy sie nam pewna prawidlowosc. Na piwo umawiamy sie co tydzien, a co dwa sie faktycznie wybieramy :wink:. Wypada wiec, ze w nastepny weekend idziemy :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Wypada wiec, ze w nastepny weekend idziemy :icon_twisted:. Zbyhu nie rób konkurencji. Znasz powiedzenie osiołkowi w żłoby dano??W nast weekend jest spotkanie ze śląskich więc looz :icon_twisted: Nieda sie byc w 2 miejscach naraz Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Żigej Harczku :icon_twisted: :icon_twisted: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 W nast weekend jest spotkanie ze śląskich więc looz ;) Nieda sie byc w 2 miejscach naraz No to wpadniemy na spotkanie ze śląskiego :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Luźno, my będziemy w tawernie od 19 :) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zbyhu nie rób konkurencji. Znasz powiedzenie osiołkowi w żłoby dano??W nast weekend jest spotkanie ze śląskich więc looz :icon_mrgreen: Nieda sie byc w 2 miejscach naraz Pozdr Miłosz błagam nie używaj słowa osiołek hahahahahahah..............wiesz o co chodzi prawda?Pomyśl lepiej o tym biednym toruńskim osiołku........... Dla zainteresowanych...Miłosz nie miał z tym nic wspólnego... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 hahahahaha. Kotku, jesteś niemożliwa, na jakims spotkaniu forumowym pokaże reszcie o co biega :) POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 ...Kotku... .. NO NO NO !!! Miłosz ... ale słodzisz :P ... a do mnie nigdy tak ładnie nie mówisz :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Czolem! Kotku Ooo, jakbym Basie slyszal! :buttrock: ;) Pozdro Edytowane 5 Grudnia 2007 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Czolem!Ooo, jakbym Basie slyszal! buahahahaha ..... ;) :P :P i się zaczęło .... ,,, no to czekamy na odpowiedź Ynciola .... Ps. ojjjj :biggrin: :biggrin: :biggrin: jestem mega wku**wiony po pracy ... i wymęczony psychicznie .... i dlatego napomknę .... o jakimś piwku na mieście ..... w grę u mnie wchodzi tylko jutro ... bo sobota i niedziela pisze prace MGR ... kto idzie ze mną do żelaznej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Czolem! Namowiles mnie! :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Czolem!Ooo, jakbym Basie slyszal! :) ;) PozdroZbyhu mam nadzieję, zę mówisz o jakiejś Basi z "klanu" czy z "mody na sukces", bo z moim nastawieniem do świata twoja Cbf-a może tego nie wytrzymać :D Ps. ojjjj :biggrin: :biggrin: :biggrin: jestem mega wku**wiony po pracy ... i wymęczony psychicznie .... i dlatego napomknę .... o jakimś piwku na mieście ..... w grę u mnie wchodzi tylko jutro ... bo sobota i niedziela pisze prace MGR ... kto idzie ze mną do żelaznej :D Browar co ja Ci mam powiedzieć co mi mięsień brzuszny podpowiada to sie zapewne domyślasz, ale jak rzeczywistość zapisze karty mojego jutrzejszego dnia to już inna bajka... więc nic nie deklaruję narazie. Murphy's ach Murphy's PZDRP.S. Jak Zbyhu będzie to mnie nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Czolem! Ja bede :biggrin:.Basi jeszcze nie pytalem :) :D;) ;) :biggrin:.A co do Hondy, to ona duzo jest w stanie wytrzymac. Sam przeciez Ynciol wiesz :biggrin:. Co Honda to Honda :D. Pozdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi