Monia:) Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam...Szukam czegos dla siebie, juz mi duzo pomogliscie w moich ostatnich pytaniach o to jaki sprzet dla drobnej. Teraz mam bardziej konkretne pytanie. Bardzo chcialabym przymierzyc sie do ZXR 400 - tylko usiasc... bez jezdzenia... slyszalam, ze niewygodnie trzyma sie kierownice, a ja mam jeszcze maly problem z kregoslupem, wiec musze miec wygodna pozycje. Na plus przemawia wysokosc siodla i to ze jest ogolnie maly i zgrabny. Moze znacie kogos kto ma taki sprzet lub sami jestescie w jego posiadaniu? Bede wdzieczna... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ja mialem cbr 400rr pieknie to smigalo 210max i idealnie sie skladala w zakrety super poreczna i nic mi sie przez 2 lata niepopsulo a byla z 92 ,wiec mysle ze jesli chodzi o gabaryty to z kawa jest podobnie.moja dziewczyna 160cm musiala palcami dotykac ziemi jak sie przysiadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Kawa ZXR400 to dość rzadka maszyna. Myślę, że powinnaś pochodzić po moto-bazarach, bo wydaje mi się, że ciężko będzie znaleźć tutaj kogoś, kto chce to sprzedać. Pozdrawiam Edytowane 30 Listopada 2006 przez Daevon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Kawa ZXR400 to dość rzadka maszyna. Myślę, że powinnaś pochodzić po moto-bazarach, bo wydaje mi się, że ciężko będzie znaleźć tutaj kogoś, kto chce to sprzedać. PozdrawiamDaevon, kupic to ja moge na mobile.de. Mi chodzi tylko o przymiarke, bez jezdzenia... wiem ze jest ich malo, ale do cholery sa :cool: obiecuje, ze do przymiarki stawie sie z piwem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 No właśnie o tym też mówiłem, na moto bazarach też możesz się przecież przymierzyć jeśli znajdzie się taki egzemplarz. :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Osobiscie nie polecam. Rury prowadzące powietrze od owiewki troszke przeszkadzają, pozatym estetycznie to tez nie wygląda. Plusem jest na pewno moc, wydaje mi sie ze jest to jedna z najmocniejszych 400 na rynku(oczywiscie na równi z CBR 400 rr i cb1(tez z silnikiem 400 rr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Osobiscie nie polecam. Rury prowadzące powietrze od owiewki troszke przeszkadzają, pozatym estetycznie to tez nie wygląda. Plusem jest na pewno moc, wydaje mi sie ze jest to jedna z najmocniejszych 400 na rynku(oczywiscie na równi z CBR 400 rr i cb1(tez z silnikiem 400 rr) Ale ma nisko siodlo :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joooker ZXR Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Daevon, kupic to ja moge na mobile.de. Mi chodzi tylko o przymiarke, bez jezdzenia... wiem ze jest ich malo, ale do cholery sa :icon_question: obiecuje, ze do przymiarki stawie sie z piwem :icon_question:.... to przyjedzaj do K-ce ja własnie takiego sprzedałem koledze wiec z przymiarka nie bedzie problemu nawe moze cie przewiezie jak sie ladnie usmiechniesz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 ZXR 400 jest na pewno motocyklem godnym do polecenia naszym milusinskim, czyli kobietom jeżdżącym na moto :P . Myślę że walory estetyczne mają akurat mało do znaczenia, choć temu motocyklowi nie brakuje ponadczasowego uroku, szczególnie w porównaniu z większymi braćmi z tych samych roczników. To moto jest przede wszystkim bardzo łatwe w prowadzeniu i lekkie, ma też wystarczającą moc i moment obrotowy by zapewnić bezpieczne i szybkie wyprzedzanie na drodze. Zawieszeniu rownież nie można nic zarzucić. Potwór to nie jest, ale dla początkującej adeptki sztuki motocyklowej jazdy na poważnie, czytaj bardziej sportowej, jest to na pewno świetny wybór. W szkole sportowej jazdy dla kobiet, prowadzonej przez naszą firmę w Anglii, ZXR 400 jest właśnie pierwszym motocyklem na którym obiety oswajają się ze sportową jazdą, kneedraggiem, "czytaniem" toru, obieraniem punktów hamowania, etc. Podsumowując, Moni można tylko życzyć szczęścia w poszukiwaniu dobrego egzemplarza ZXR 400, sam jestem właśnie w trakcie tej czynności :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 .... to przyjedzaj do K-ce ja własnie takiego sprzedałem koledze wiec z przymiarka nie bedzie problemu nawe moze cie przewiezie jak sie ladnie usmiechniesz ;) Chodzi o to ze Katowice dosyc daleko, a ja nie mam tam nic do zalatwienia :) ale dzieki, poczekam, moze cos blizej sie znajdzie...;) Dungood_ wielkie dzieki :P ... slyszac tak wiele opinii na forum zaczelam sie troche gubic... ale mysle ze warto wytrwac w poszukiwaniach :)Jesli tez szukasz to podpowiem Ci, ze na mobile.de mozna znalezc i w roznych rocznikach i w kolorach :)Pzdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jak cos to w Sopocie też możesz sie przymierzyc :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 @Monia, parę z tych z Mobile w mojej okolicy już oblookałem, ale mój kolega znalazł bardzo fajny egzemplarz w Fuldzie, tak więc przyszła pani kierownik się przymierzy i pewno tego weźmiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 @Monia, parę z tych z Mobile w mojej okolicy już oblookałem, ale mój kolega znalazł bardzo fajny egzemplarz w Fuldzie, tak więc przyszła pani kierownik się przymierzy i pewno tego weźmiemy. To pogratulowac :D ja jestem do ZXR 400 przekonana, pozostaje mi tylko przymierzyc sie, a to moze zmienic cale moje zapatrywanie na ten wlasnie motorek :bigrazz: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam... a ja mam jeszcze maly problem z kregoslupem, wiec musze miec wygodna pozycje. Wątpię że będzie wygodna pozycja na takim motongu, wszak to typowy ścigacz.Być może po dłuższej jeździę bedzie Ci doskwierał kręgosłup. :icon_biggrin: Chociaż nie jest to powiedziane do końca, bo na sportowo-turystycznej RF bolały mnie plecy,a na sportowej FZR1000 nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi