Jagdtiger Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 A jest do kupna za jedyne 250 000 $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBAAA Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Ten temat już na 4um był! Moto całkiem ..... fajne ;-)silnik ma z Vipera !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja juz wole Marine Turbine - Y2K tamtym mozna przynajmniej jeszcze jezdzic i dla niewprawionego oka wyglada normalnie - no chyba ze sie silnik odpali ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Witam!Tu macie więcej fotek z tego cudenka :arrow: http://www.bikemenu.com/photosdodgetomahawk.html im wiecej na niego patrze tym bardziej chce go miec.... Pozdrawiam. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Syf ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 Syf ???O co ci chodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 W V-Max na polsacie stwierdzili że jest to:"Silnik od Vipera obudowany w coś co pozwala mu jeżdzic" :lol: Podobno ciągnie powyzej 600 ale nikt nie jest w stanie tego stwierdzic bo nikt by się na tym nie utrzymał. Jazda na takim przy 400 km/h to niczym ujezdzanie byka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBAAA Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 Podobno można tym wycisnąć 600 km/h a ma tylko 2 biegi !!! ...na jedynce do 400 km/h ??!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBAAA Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 http://www.bikemenu.com/photosconcept.html - tu są fotki innych konceptów !Niektóre nawet fajne np. http://www.bikemenu.com/photos/concepts/ad...anmorton001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 30 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2003 HEHE to juz bylo ale wtedy jeszcze Ciebie na forum nei bylo.Czytalem o nim w gazecie.Zdaje sie ze to 400 konny silnik Vipera.Moim skromnym zdaniem sluzacy tylko do jazdy na wprost i to w dodatku na torach wyscigowych lub Niermieckich autobanach a nei ma Polskich drogach :lol: :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobeck Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 to jest motur ? 8O do czego to doszlo :?: ehhh za moich czasow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Niezły sprzęt do gabloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 czeTAK JEST .BYL W MOTOCYKLU KIEDYS TEN SRZET.MA CHYBA 400 KINIKOWALE GDZIE TAKIM POJEZDZICCIEKAWE CZY NA KOLKO POSTWI???HEHEPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAT Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Dajcie spokuj, jakoś niedobrze mi się robi jak na to patrze, a w sumie już wystarczająco wiele bluzg padło na forum na tematTomahawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobeck Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Dajcie spokuj' date=' jakoś niedobrze mi się robi jak na to patrze, a w sumie już wystarczająco wiele bluzg padło na forum na tematTomahawka.[/quote']Pewnie kilkadziesiąt lat temu ludziom robiło sie niedobrze jak zobaczyli np.Suzuki GS :( A jakieś 10 lat temu ja rzygałem jak widziałem Kawakaski Nindża :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi