karol.hol Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam. Posiadam w/w model motoroweru. Szukałem o nim różnych informacji w internecie jednak nic konkretnego i ciekawego nie znalazłem. Czy jest to rzadki model ? W jakich latach był produkowany i w jakies ilości. Mój pochodzi z 1976r. Dodaje zdjęcie: http://w2.bikepics.com/pics/2006%5C11%5C25...731819-full.jpg Motorower jest kompletny. Na zdjęciu brakuje plastikowej osłony łańcucha z napisem POLO 760 którą oczywiście posiadam.Do kompletu jest takze rometowska pompka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 sie masz! mam resztki podobnego. różni się tylko tym że ma zbiornik paliwa na bagażniku i ma inne bardziej "rowerowe" siedzenie. a tak sam bak jak na twoim zdjęciu mam na strychu. ale trzeba powiedzieć że to raczej rzadki model, ale widywane są czasami na różnych bajzlach... romety już powoli zaczynają stawać się weteranią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Mam instrukcje do takiego Rometa (oryginał), ale jest niestety na działce. Przywiozę ją za jakieś 1,5 tygodnia to udziele wszelkich informacji jakie się tam znajdują :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam Bardzo ciekawy model.Szłyszałem o takim romecie,lecz nigdy go nie widziałem! Bardzo mi sie podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zundapp600 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 WITAMJAK BYŁEM BARDZO MŁODYM CZŁOWIEKIEM TO SWOJĄ ZABAWĘ W MOTOCYKLE ZACZYNAŁEM OD TAKIEGO WŁAŚNIE ROMETA. ALE WÓWCZAS TAKIE SPRZĘTY KUPOWAŁO SIĘ NOWE. I TAK BYŁO W MOIN PRZYPADKU.HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 WITAMJAK BYŁEM BARDZO MŁODYM CZŁOWIEKIEM TO SWOJĄ ZABAWĘ W MOTOCYKLE ZACZYNAŁEM OD TAKIEGO WŁAŚNIE ROMETA. ALE WÓWCZAS TAKIE SPRZĘTY KUPOWAŁO SIĘ NOWE. I TAK BYŁO W MOIN PRZYPADKU.HEJ dokladnie jak kolega pisze z kolegami dawno temu jezdzilismy na takich bzykach i mysle ze nie jest to zaden ewenement kupowalo sie go normalnie ( po znajomosci ) w sklepie jako nowego sprzeta :icon_mrgreen: nie jest to bardziej unikalny egzemplarz niz w rodzinie " W S K " "Kobuz" lub "dudek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 ciekawa fura i jeszcze ten kolor :bigrazz: to jest to ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 A wiecie że podobno te Romety Eksportowano ? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Tak jak polskie Zuki i polonezy do Egiptu, tam np. polonez to lepszy niz mercedes bo klimat mu sprzyja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Porobiłem w święta zdjęcia intrukcji do Rometa Polo, niestety wyszły nieostro. Jednak zainteresowanym mogę udostepnić. Oto przykład: http://img77.imageshack.us/img77/5424/schowek01pf9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi