Shinigami Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Naprawdę macie się czym chwalić...Życzę powodzenia jak ktoś w korku otworzy drzwi i Wy będziecie jechać w taki sposób jak na filmie.... :notworthy: Wiadomo, że nie będę czekał na końcu korka, ale nie będę wymijał w ten sposób, bo gostek nawet specjalnie z chamsta może drzwi otworzyć i będzie jeszcze Wasza wina...Pozdro :clap: Ja w wawie widuje takich agentów co na styk lewą stroną grzeja sobie. Nic tylko macjnac dzwiami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) ale sqtry niektore to niezaspecjalne Edytowane 27 Listopada 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 u mnie w okolicy też jest sporo ''łepków'' którzy najczęściej zasuwają na chinskich wynalazkach które ciągle maja połamane plastiki itp od róznego rodzaju kontaktów z samochodami lub wszelkimi innymi rzeczami które staną im na drodze...jak widze jak te małolaty jezdza t oaż ciarki mi przechodza po plecach... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Chłopaki mają sporo kasy i niezkoda im skuterów i jeżdza na pałe i nic sie nieprzejmuja ognia i do przodu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Nie rozumiem co w tym złego żeby pchac sie do przodu?Mam stac w korku jak inni w puszkach ? Bezsens ...Jak nie ma miejsca to przepycham sie ile sie da i najczesciej samochod widzac, ze nie moge przejechac ustepuje mi miejsce :crossy: Do tej pory tylko raz zahaczyłem o lusterko i raz koles otworzył mi drzwi, na szczescie jechałem wolno :icon_razz: Edytowane 27 Listopada 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 mialem kiedys taki przypadek ze wlasnie sobie mijalem korek i jechalem miedzy samochodami i nagle po dwoch stronach byly 2 ciezarowki i jak przjezdzalem obok nich to zaczely obie skrecac w swoja strone tak jak by chcialy mnie zgniesc .. naszcescie przycisnalem i udalo sie ... idioci .. uwazajcie na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregooor Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 W porzadku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster_r Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wkońcu się potkną i odechce im się tych stuntów a jeśli bym miał jechać przez taki e korki to też bym tak dawał... U mnie nie ma korków, brawura, nie mają wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Nie no...dobry filmik. U nas to by pewnie momentalnie policja zareagowała... :icon_biggrin: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Panowie, nie podniecac sie !!!Tak w Londynie WSZYSCY skuterowcy jezdza. Samochody o tym wiedza i nikt sie nie wscieka.Ot, szybszy srodek przemieszczania sie :icon_biggrin: :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 to sa goscie od ducati :icon_twisted: Widzialem ich filmik jak wracjali z moto gp chyba z wloch czy tam francji . Zreszta widac ze sa w kombi na sporta... To jak jezdza na tych innych filmach to dopiero poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 to sa goscie od ducati a dokladniej ekipa Fastbikea´z UK, ja tez polecam ich filmy sa zajebiste,wg. mnie lepsze niz wszelakie ghostridery, zajebiscie realistyczne obrazy z kamer na kaskach i wogole miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 a dokladniej ekipa Fastbikea´z UK, ja tez polecam ich filmy sa zajebiste,wg. mnie lepsze niz wszelakie ghostridery, zajebiscie realistyczne obrazy z kamer na kaskach i wogole miodzio.Masz moze jakies inne ich filmy?? Ja mam tylko ten jak wracaja z francuskiego Gp , ogladnolem go 12984 raza i moge go ogladac jeszcze raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi