JareG Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Lime82 tam podałem koszt po najmniejszej linii oporu, doszło kilka elementów, a tamte ceny troche się różnią od tego co w sklepie proponują. Pozatym normalne, że doliczam sobie piątaka, za darmo robić nie będę bo matka teresa ze mnie żadna, a za coś jezdzić trzeba :]Adam, a sa takie gniazdka jak na foto, ale podwojne..?Tak czy siak, chyba zamowie cos takiego u Ciebie - sam nie mam za grosz weny tworczej w tej dziedzinie :icon_mrgreen:Podaj na priv dane do przelewu, i ile mam Ci przelac, i robimy deal :buttrock: (jakas instrukcje montazu tez bym prosil, taka dla inteligentnych inaczej, ew. obrazkowa :bigrazz:) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Moge połączyć 2 gniazda, nie ma żadnego problemu. Jutro sklece cały ten interes, zrobie u kumpla fotki i podam dane. Instrukcję oczywiście napiszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Moge połączyć 2 gniazda, nie ma żadnego problemu. Jutro sklece cały ten interes, zrobie u kumpla fotki i podam dane. Instrukcję oczywiście napiszę. No i pieknie :icon_biggrin:Czekam :icon_biggrin: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 ...a moze zamiast dwoch gniazd zapalniczki na moto... jedno + rozgaleziacz:http://www.allegro.pl/search.php?string=ro...y=0&new=0&pay=0 pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 ...a moze zamiast dwoch gniazd zapalniczki na moto... jedno + rozgaleziacz:Pomysl nieglupi, ale raczej do auta - na motorze im mniej kabelkow, tylko lepiej wg mnie :icon_mrgreen: (i tak ciasno jest pod boczkami i siedzeniem..) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 ...a moze zamiast dwoch gniazd zapalniczki na moto... jedno + rozgaleziacz:http://www.allegro.pl/search.php?string=ro...y=0&new=0&pay=0 pozdr, wJest to dowód, że Wojtasik nie zawsze ma rację. Jak najmniej gratów, kabelków. I tak jest tego czasem aż za wiele.... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi