gutek_rapier Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Siemka od kiedy przełożyłem silnik z dt do rd to swiatła sie ledwo jarzą,akumulator sie rozładowywuje w kilkanaście minut jazdy,gdy włączam silnik napęcie akumulatora spada z 12v do 8v,gdy odłaczyłem akumulator uruchomiłem silnik to regulator podawał na aku 3v jak mierzyłem miernikiem.CZy padł regulator czy cewka w silniku i jak to sprawdzić?? Aha motor to yamaha rd 80 lc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 No ciekawym kto ci cos odpowie :) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Aha sory za pomyłke gdy odłaczyłem kable od regulatora i uruchomiłem silnik to napiecie na aku było 3v a nie regulator podawał na aku 3v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 A nie masz gdzieś zwarcia??? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 przesledz jeszcze raz instalacje podlacz dobrze bo napewno cos pomyliles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Wydaje mi się ze mam zwarcie gdzieś patrząc na schemat dziś albo jutro poszukam i jak znajdę to napisze a jak nie to będziemy myśleli dalej Edytowane 24 Listopada 2006 przez gutek_rapier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi