porzy Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja o 5.00 przy Macu bede również. A 50 kucy powinno nam spokojnie wystarczyć. Najwyżej weźmiemy Cię na hol:)))Tak poważnie to, pewnie z nami jeszcze kilka szybszych choperów pojedzie, więc rekordów prędkości chyba bić nie będziemy. Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Szybszych i wściekłych pozapinamy na szelki do naszych motocykli więc nie dadzą rady ;) . Myślę, że nie bedziemy szybko jechać ale chyba 5.00 rano z lekkim spóżnieniem dla śpiochów to czas taki już do czystej jazdy bo trzeba dojechać do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ciekawe czy sie mi uda przybyć :crossy: Fajnie by było :) Zapewne ze śląska pojedzie trochę sprzętów. Tempo jakieś samobójcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 grupe z okolic bielska bedziemy kleic, bedzie osobny temat, ale jeszcze czas na to Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 qrcze czytam tak sobie ten temat i za cholere nie widze ludzi ze świętokrzyskiego :smile: wymarli wszyscy czy co, jak tak dalej pójdzie to chyba zrobie sobie wycieczke do warszawy i dopiero na cze-we wyrusze tak na wszelki wypadek zeby samemu nie poblądzić :buttrock: (tak btw na jasną górę mam 70 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Mam takie male pytanko: uzasadnijcie mi dlaczego lepiej wybrac sie do Czestochowy niz do W-wy? Waham sie co wybrac? Gdzie jechac? Czy w Czestochowie jest parada uliczna? Czy frekwencja jest podobna jak w W-wie? Czy czuc atmosfere motocyklizmu ? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Mam takie male pytanko: uzasadnijcie mi dlaczego lepiej wybrac sie do Czestochowy niz do W-wy? Waham sie co wybrac? Gdzie jechac? Czy w Czestochowie jest parada uliczna? Czy frekwencja jest podobna jak w W-wie? Czy czuc atmosfere motocyklizmu ? :icon_biggrin:Kolego może razem pojedziemy?W Wawie tez jest coś w tym samym terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 W Warszawie zdarzyło się kilka wpadek, które zniechęcają. Np. Kiedy z nowego świata ruszyła parada, została tak poprowadzona, że kiedy pierwsi już wrócili, ostatni dopiero wyjezdzali. Smiesznie. Jednak musze dodac, ze takie rzeczy slyszałem z opowiesci. Sam nie bylem. Ja wybieram czestochowe. Sporo ludzi z wawy tez, wiec chyba cos jest na rzeczy Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja wybieram czestochowe. Sporo ludzi z wawy tez, wiec chyba cos jest na rzeczyMasz racje-ja też jadę do Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 W Warszawie zdarzyło się kilka wpadek, które zniechęcają. Np. Kiedy z nowego świata ruszyła parada, została tak poprowadzona, że kiedy pierwsi już wrócili, ostatni dopiero wyjezdzali. Smiesznie. Jednak musze dodac, ze takie rzeczy slyszałem z opowiesci. Sam nie bylem. Ja wybieram czestochowe. Sporo ludzi z wawy tez, wiec chyba cos jest na rzeczy Piszesz o zakonczeniu sezonu na Nowym Swiecie (wrzesien) a nie o ropoczeciu na Bemowie (kwiecien).Nie mylmy pojec i imprez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Caly czas mam mieszane uczucia gdzie jechac. Z 5 lat temu bylem na Bemowie i bardzo mi sie podobalo, ale z tego co czytam ostatnio na forum, to coraz wiecej ludzi odradza tam jechac. Moze stworzyc ankiete i zobaczyc co ludzie preferuja? Za Warszawa przemawia ogolnopolski zlot, tysiace motocyklistow i starzy znajomi.Za Czestochowa przemawia (w moim przypadku) fajna droga tj. dluuuuga prosta autostrada :biggrin: Nie bylem tam nigdy i nie chcialbym sie zawiesc, ale ogladajac fotki z zeszlego roku to chyba jednak zdecyduje sie na Jasna Góre. taju25-bede staral sie namowic chlopakow od siebie i jechac jakas mala grupa. Nie ma sprawy, mozesz jechac z nami :biggrin: A moze ktos od Was bedzie jechal? Sledziu, Siwek,Pietras, Kamil B ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) michal750 :biggrin: nie wiesz co wybrać? :biggrin: zalicz obydwie imprezy 14.04 :biggrin: Bemowo15.04 :icon_arrow: Jasna Góra pozdr, w Edytowane 13 Lutego 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Caly czas mam mieszane uczucia gdzie jechac. Z 5 lat temu bylem na Bemowie i bardzo mi sie podobalo, ale z tego co czytam ostatnio na forum, to coraz wiecej ludzi odradza tam jechac. Moze stworzyc ankiete i zobaczyc co ludzie preferuja? Za Warszawa przemawia ogolnopolski zlot, tysiace motocyklistow i starzy znajomi.Za Czestochowa przemawia (w moim przypadku) fajna droga tj. dluuuuga prosta autostrada :) Nie bylem tam nigdy i nie chcialbym sie zawiesc, ale ogladajac fotki z zeszlego roku to chyba jednak zdecyduje sie na Jasna Góre.taju25-bede staral sie namowic chlopakow od siebie i jechac jakas mala grupa. Nie ma sprawy, mozesz jechac z nami :) A moze ktos od Was bedzie jechal? Sledziu, Siwek,Pietras, Kamil B ??Z tą ekipą nie mam żadnego kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Michał750 przecież to proste pomijając różne za i przeciw do częstochowy masz dalej a do wawy rzut beretem więc chyba częstochowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 michal750 :icon_arrow: nie wiesz co wybrać? :icon_arrow: zalicz obydwie imprezy 14.04 :icon_arrow: Bemowo15.04 :icon_arrow: Jasna GóraChcialbym,ale ze wzgledow finansowych nie moge sobie na to pozwolic :( Michał750 przecież to proste pomijając różne za i przeciw do częstochowy masz dalej a do wawy rzut beretem więc chyba częstochowa ?Do Wawy mam 126km a do Czestochowy 138km , wiec roznica prawie zadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi