Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu na Jasnej Górze 2007

bart_b
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

myślę, że dobry pomysł.

czyli (jeżeli nie będzie innych propozycji) okręg łódzki spotyka się przy trasie w okolicach magazynów logistycznych IKEA o 7.oo 15.03. w zasadzie ekipa warszawska może również dojechać - mają po drodze. pojedziemy zajebistą flotą :buttrock: .

pozdrawiam

W kwestii formalnej, zebyś sie nie pomylił i miesiąc wcześniej nie pojechał. :evil:

Miejsca jest dużo powinni się wszyscy pomieścić, tak ze nie trzeba wcześniej zajmowac.

PRZYPOMINAM 15 IV 2007 to jest prawidlowa data rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze.

Pozdrawiam. :buttrock:

myślę, że dobry pomysł.

czyli (jeżeli nie będzie innych propozycji) okręg łódzki spotyka się przy trasie w okolicach magazynów logistycznych IKEA o 7.oo 15.03. w zasadzie ekipa warszawska może również dojechać - mają po drodze. pojedziemy zajebistą flotą :buttrock: .

pozdrawiam

Pogadam z ekipa Bełchatowską, ale myślę, że się stawimy. :evil:

W kwestii formalnej, zebyś sie nie pomylił i miesiąc wcześniej nie pojechał. :buttrock:

Miejsca jest dużo powinni się wszyscy pomieścić, tak ze nie trzeba wcześniej zajmowac.

PRZYPOMINAM 15 IV 2007 to jest prawidlowa data rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze.

Pozdrawiam. :buttrock:

ku*wa, to co ja będę w marcu robił? :evil:

Witam all 4umowiczów.Sądzę iż miejsce i data spotkania sa zajefajne. Proszę innych informować kto tylko ma wolę dojechania i pojechania 15.04.2007 roku na Jasną Górę.Wrażenie będzie odjazdowe.Chociaz my fani moto pokażmy iż jesteśmy w stanie się zjednoczyć i mówić oczywiście w przenośni jednym językiem.Powodzenia i wyrazy szcunku :evil: :buttrock: :buttrock:

Edytowane przez jan kalin

Zlituj się , toż to wyprawa na Jasną Górę........

z całym szacunkiem dla Jasnej Góry ...

...dla mnie to jest możliwość spotkania z rewelacyjnymi ludźmi (także Tobą) :icon_mrgreen: - co do religijnego aspektu wydarzenia ... nie będę się wypowiadał ...

pozdrowienia

Edytowane przez hary kapuchan

W drodze przypomnienia informuję, że Czerwone Kozaki, Leśnik i Maro zainicjowali warszawską grupę wyjazdową o mocno irytującej :icon_rolleyes: nazwie GODNA.

Cechą charakterystyczną grupy jest przelotowa ok 100km/h, jak również to, że na pewno nie będzie wyjazdu o 5 rano :icon_twisted:

Po pierwsze trzeba się godnie wyspać :icon_rolleyes:

W odpowiednim czasie powstanie osobny temat w celu domówienia szczegółów spotkania i przejazdu.

Lewa w górę i do przodu.

Witam jestem z Bolesławca do Czestochowy mam 270 km byłby to mój pierwszy tak daleki wyjazd jestem w trakcie egzaminów na motocykl ,napiszcie czy dam radę dojechać bez problemów /autkiem poruszam się 18 lat/

Witam jestem z Bolesławca do Czestochowy mam 270 km byłby to mój pierwszy tak daleki wyjazd jestem w trakcie egzaminów na motocykl ,napiszcie czy dam radę dojechać bez problemów /autkiem poruszam się 18 lat/

Z Bogatyni pewnie pojedziemy w 2-3 motocykle możesz sie zabrać z nami

Powiem szczerze, że realizując jedno z największych marzeń katA + prawdziwe moto, nie zdawałem sobie sprawy, jak fenomenalnie wypełni to skrawki wolnego czasu. Dopiero zaczynam, ale przy McD o 5.00 będę z pewnością...

Obawa jedynie przed parametrami grupy warszawskiej, a to stukonny, a to R6...

Ma, cichą nadzieję, że moje 55 koni (mam nadzieję, że żaden martwy nie jest :-) wystarczy...

See you on the road...

jacekk