porzy Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 W takim razie spotkajmy się na wylotówce. Spotkajmy się na placu IKEA w Jankach. Co wy na to? Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion 26 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 myślę, że dobry pomysł. czyli (jeżeli nie będzie innych propozycji) okręg łódzki spotyka się przy trasie w okolicach magazynów logistycznych IKEA o 7.oo 15.03. w zasadzie ekipa warszawska może również dojechać - mają po drodze. pojedziemy zajebistą flotą :buttrock: . pozdrawiam W kwestii formalnej, zebyś sie nie pomylił i miesiąc wcześniej nie pojechał. :evil: Miejsca jest dużo powinni się wszyscy pomieścić, tak ze nie trzeba wcześniej zajmowac.PRZYPOMINAM 15 IV 2007 to jest prawidlowa data rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze.Pozdrawiam. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 myślę, że dobry pomysł. czyli (jeżeli nie będzie innych propozycji) okręg łódzki spotyka się przy trasie w okolicach magazynów logistycznych IKEA o 7.oo 15.03. w zasadzie ekipa warszawska może również dojechać - mają po drodze. pojedziemy zajebistą flotą :buttrock: . pozdrawiam Pogadam z ekipa Bełchatowską, ale myślę, że się stawimy. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 W kwestii formalnej, zebyś sie nie pomylił i miesiąc wcześniej nie pojechał. :buttrock: Miejsca jest dużo powinni się wszyscy pomieścić, tak ze nie trzeba wcześniej zajmowac.PRZYPOMINAM 15 IV 2007 to jest prawidlowa data rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze.Pozdrawiam. :buttrock: ku*wa, to co ja będę w marcu robił? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Witam all 4umowiczów.Sądzę iż miejsce i data spotkania sa zajefajne. Proszę innych informować kto tylko ma wolę dojechania i pojechania 15.04.2007 roku na Jasną Górę.Wrażenie będzie odjazdowe.Chociaz my fani moto pokażmy iż jesteśmy w stanie się zjednoczyć i mówić oczywiście w przenośni jednym językiem.Powodzenia i wyrazy szcunku :evil: :buttrock: :buttrock: Edytowane 7 Lutego 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 W takim razie spotkajmy się na wylotówce. Spotkajmy się na placu IKEA w Jankach. Co wy na to? Lepiej na McDonaldzie przy Shell'u. To zaraz za Jankami na wylocie na Cz-wę. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ten Mc za Jankami to jest bodajże w takiej miejscowości Wolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Po skręcie w prawo w Jankach na trasę katowicką, jakieś 1,5-2 km jest po prawej Shell i McDonalds. Widać z daleka. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) ku*wa, to co ja będę w marcu robił? :icon_mrgreen: Zlituj się , toż to wyprawa na Jasną Górę........ Edytowane 7 Lutego 2007 przez jarcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Zlituj się , toż to wyprawa na Jasną Górę........z całym szacunkiem dla Jasnej Góry ......dla mnie to jest możliwość spotkania z rewelacyjnymi ludźmi (także Tobą) :icon_mrgreen: - co do religijnego aspektu wydarzenia ... nie będę się wypowiadał ... pozdrowienia Edytowane 7 Lutego 2007 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 W drodze przypomnienia informuję, że Czerwone Kozaki, Leśnik i Maro zainicjowali warszawską grupę wyjazdową o mocno irytującej :icon_rolleyes: nazwie GODNA. Cechą charakterystyczną grupy jest przelotowa ok 100km/h, jak również to, że na pewno nie będzie wyjazdu o 5 rano :icon_twisted: Po pierwsze trzeba się godnie wyspać :icon_rolleyes: W odpowiednim czasie powstanie osobny temat w celu domówienia szczegółów spotkania i przejazdu. Lewa w górę i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolo Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam jestem z Bolesławca do Czestochowy mam 270 km byłby to mój pierwszy tak daleki wyjazd jestem w trakcie egzaminów na motocykl ,napiszcie czy dam radę dojechać bez problemów /autkiem poruszam się 18 lat/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam jestem z Bolesławca do Czestochowy mam 270 km byłby to mój pierwszy tak daleki wyjazd jestem w trakcie egzaminów na motocykl ,napiszcie czy dam radę dojechać bez problemów /autkiem poruszam się 18 lat/ Z Bogatyni pewnie pojedziemy w 2-3 motocykle możesz sie zabrać z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Skoro termin rozpoczęcia sezonu w Cz-wie przypada na 15.04.2007 to z moich wyliczeń wynika ,że nie ma przeszkód formalno-prawnych :) abym nie wziął udziału w tej imprezie.Zatem będę w miejscu ustawki grupy GODNEJ.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Powiem szczerze, że realizując jedno z największych marzeń katA + prawdziwe moto, nie zdawałem sobie sprawy, jak fenomenalnie wypełni to skrawki wolnego czasu. Dopiero zaczynam, ale przy McD o 5.00 będę z pewnością...Obawa jedynie przed parametrami grupy warszawskiej, a to stukonny, a to R6...Ma, cichą nadzieję, że moje 55 koni (mam nadzieję, że żaden martwy nie jest :-) wystarczy...See you on the road...jacekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi