panas Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 mam zamiar się tam zjawić :bigrazz: obym tylko dojechał bo moja przygoda z motocyklami dopiero się zaczyna i to będzie moja pierwsza dłuższa podróż :/ Zawsze możesz podłączyć się pod ekipe z Wro z która ja też mam zamiar zabrać się do Cz-chowy!! Więc wspólnymi siłami dowieziemy Cię cało i zdrowo!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Panowie, błągam, powiedzcie, ze to nie jest15 kwietnia 2007 akurat się tak źle złożyło, ze 15 kwietnia moi dziadkowie obchodzą 50 rocznicę ślubu :icon_mrgreen: i szukuje się spora uroczystość rodzinna, a na dodatek ja mam robić za szofera :icon_question: I nie dam rody pojechać do Częstochowy, chociaż bardzo tego pragnę, ponieważ było to już dawno przeze mnie planowane jako pierwszy zlot. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 No niestety dla Ciebie ale to jest 15 kwietnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 kriss, może jakoś przez bydgoszcz?Chyba wyruszymy w sobotę rano, nocleg w częstochowie i w niedzielę powrót. Grupa m3m może zgadała by się na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Panowie, błągam, powiedzcie, ze to nie jest15 kwietnia 2007akurat się tak źle złożyło, ze 15 kwietnia moi dziadkowie obchodzą 50 rocznicę ślubuJest dobre rozwiazanie Twojego problemu - zabierz dziadkow do Cz-wy :D Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ...Romans ogólnie ok ... tylko ja w Wawce mam chrześniaczkę ... i grzech przejeżdżając nie odwiedzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Jest dobre rozwiazanie Twojego problemu - zabierz dziadkow do Cz-wyfajnie, oni kiedyś śmigali na moto, a szczegolnie babcia, opowiadała mi, ze śmigała tyle, ile fabryka dała. Jeździli Panonią, więć v-max coś delikatnie ponad 100 km/h. Pomysł zabrania ich tam nie jest głupi, ale są conajmniej 2 problemy: w 3 na jednym moto nie pojedziemy, a po 2 cała impreza jest liczona na sporo osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 a ja sie wlasnie zastanawiam czy leciec w niedziele z bielska czy byc w sobote na otwarciu sezonu w warszawie i z godna grupa warszawska leciec na JG Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 buba hehe podobny mam dylemat , ale kwestia kaski pewnie go rozwiarza...tak czy siak fajnie by bylo wyrobic sie na Jasna :biggrin:wiec jak cos to do zobaczenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 No już coraz bliżej terminu!!! Wiosna już TUŻ, TUŻ :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Kiedyś była nędza w imprezy, a teraz tego aż za wiele. Choć wypadało by być na Bemowie to chyba lepiej jest jechać do Częstochowy. Niema to jak zobaczyć uśmiech dzieciaka na twarzy :icon_mrgreen: . Gdzie będzie zbiórka grupy Warszawskiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Proponuję rano pod kolumną. Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Może gdzieś na wylotówce. Al. Krakowska albo już w Jankach kwestia uzgodnienia. Wstępnie trzeba byłoby umówić się gdzieś około 5.00 żeby zdąrzyć na 8.00 do reszty w Częstochowie. Edytowane 7 Lutego 2007 przez joniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 :flesje: Witam "alll 4umowiczów"Co prawda 14 kwietnia to jeszcze trochę czasu ale już teraz można przemyśleć aby w-wa północ łódż.pitrków bełchatów no i łask spotkali się w piotrkowie np przy logistyce IKEI i razem ruszyli 14 np 0 7 rano w stronę jasnej góry na z góry zaplanowane miejsce czyli górce przeprosnej i jedną wielką manifestacją radości i integracji braci moto wjechali na rozpopczęcie sezonu 2007.CO wy na to. :icon_twisted:myślę, że dobry pomysł. czyli (jeżeli nie będzie innych propozycji) okręg łódzki spotyka się przy trasie w okolicach magazynów logistycznych IKEA o 7.oo 15.03. w zasadzie ekipa warszawska może również dojechać - mają po drodze. pojedziemy zajebistą flotą ;) . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 W zeszłym roku nie byłem,w tym zjawie się na 100% ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi