Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu na Jasnej Górze 2007

bart_b
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mam zamiar się tam zjawić :bigrazz: obym tylko dojechał bo moja przygoda z motocyklami dopiero się zaczyna i to będzie moja pierwsza dłuższa podróż :/

Zawsze możesz podłączyć się pod ekipe z Wro z która ja też mam zamiar zabrać się do Cz-chowy!! Więc wspólnymi siłami dowieziemy Cię cało i zdrowo!! :buttrock:

Panowie, błągam, powiedzcie, ze to nie jest15 kwietnia 2007

akurat się tak źle złożyło, ze 15 kwietnia moi dziadkowie obchodzą 50 rocznicę ślubu :icon_mrgreen: i szukuje się spora uroczystość rodzinna, a na dodatek ja mam robić za szofera :icon_question:

I nie dam rody pojechać do Częstochowy, chociaż bardzo tego pragnę, ponieważ było to już dawno przeze mnie planowane jako pierwszy zlot. :-(

Panowie, błągam, powiedzcie, ze to nie jest15 kwietnia 2007

akurat się tak źle złożyło, ze 15 kwietnia moi dziadkowie obchodzą 50 rocznicę ślubu

Jest dobre rozwiazanie Twojego problemu - zabierz dziadkow do Cz-wy :D

Pozdrawiam, Jarek

Chwilowo ino K1200RS

Jest dobre rozwiazanie Twojego problemu - zabierz dziadkow do Cz-wy

fajnie, oni kiedyś śmigali na moto, a szczegolnie babcia, opowiadała mi, ze śmigała tyle, ile fabryka dała. Jeździli Panonią, więć v-max coś delikatnie ponad 100 km/h.

Pomysł zabrania ich tam nie jest głupi, ale są conajmniej 2 problemy: w 3 na jednym moto nie pojedziemy, a po 2 cała impreza jest liczona na sporo osób

Kiedyś była nędza w imprezy, a teraz tego aż za wiele. Choć wypadało by być na Bemowie to chyba lepiej jest jechać do Częstochowy. Niema to jak zobaczyć uśmiech dzieciaka na twarzy :icon_mrgreen: . Gdzie będzie zbiórka grupy Warszawskiej??

Może gdzieś na wylotówce. Al. Krakowska albo już w Jankach kwestia uzgodnienia. Wstępnie trzeba byłoby umówić się gdzieś około 5.00 żeby zdąrzyć na 8.00 do reszty w Częstochowie.

Edytowane przez joniec

:flesje: Witam "alll 4umowiczów"Co prawda 14 kwietnia to jeszcze trochę czasu ale już teraz można przemyśleć aby w-wa północ łódż.pitrków bełchatów no i łask spotkali się w piotrkowie np przy logistyce IKEI i razem ruszyli 14 np 0 7 rano w stronę jasnej góry na z góry zaplanowane miejsce czyli górce przeprosnej i jedną wielką manifestacją radości i integracji braci moto wjechali na rozpopczęcie sezonu 2007.CO wy na to. :icon_twisted:

myślę, że dobry pomysł.

czyli (jeżeli nie będzie innych propozycji) okręg łódzki spotyka się przy trasie w okolicach magazynów logistycznych IKEA o 7.oo 15.03. w zasadzie ekipa warszawska może również dojechać - mają po drodze. pojedziemy zajebistą flotą ;) .

pozdrawiam