Skocz do zawartości

WSK for stunt

Jimmy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Śmieszny jest ten temat. WSK do stuntu :D Niedługo będzie temat czy Komar nadaje sie do stuntu.... Całkowita impotencja umysłowa :/

Może lepiej poczekać, zarobić i kupić jakiegoś sprzeta do stuntu, poodkręcac plastiki i jazda!

Biedne te WSKi, nie dość, że przejeździły swoje, są anjczęsciej padlinami to jeszcze jazda na kole.

Infantylny ten temat, a niektórzy z Was to jeszcze są chyba troglodyci...

polska trudna język.

maslo maslane probuj dalej :clap:

damian-kmx myslisz ze jak bedziesz tak buntowniczy jak Avril Lavigne i bedziesz walczyl z takimi okrutnymi obywatelami naszego kraju jak Greedo to bedziesz kozak? dla mnie to zalosne tak sie bulwersowac. zchilluj maaaan

sory pomylilem sie tam powinno byc "wymysliles"!!!!!!!!!

a tak nawiasem mowiac: to kazdy musi wrzucic swoje 3 grosze :banghead:

Gość gregooor

Śmieszny jest ten temat. WSK do stuntu :bigrazz: Niedługo będzie temat czy Komar nadaje sie do stuntu.... Całkowita impotencja umysłowa :/

Dlaczego smieszny? WSKa sie wywalisz i nie szkoda.

Komar to troche przesada bo komarem nic nie zrobisz tzn zrobisz ale WSKa lepsza :D

Może lepiej poczekać, zarobić i kupić jakiegoś sprzeta do stuntu, poodkręcac plastiki i jazda!

Na co czekac? Szkoda lepszego sprzetu jak ktos ma sie uczyc jezdzic to WSKa i jescze raz powtorze ze nie szkoda jej.

Biedne te WSKi, nie dość, że przejeździły swoje, są anjczęsciej padlinami to jeszcze jazda na kole. !
Kumpel mial WSKe, kupil za 150zl i jezdzil....nic, kompletnie nic w niej nie robil, lal benzyne...

Infantylny ten temat, a niektórzy z Was to jeszcze są chyba troglodyci...!

Zaloz lepszy temat...

Gregooor, niestety, ja nie zakładam takich tematów, nie mam czasu na zajmowanie się takimi banalnymi sprawami, może Ty masz czas, może i masz go na jazde na ręcznym,ale ja studiuje, pracuje, planuje przyszłość z dziewczyną, po nocach menadzerem jestem, jak mam wolne to naprawiam motocykle, wystarczy?

Masz 15 lat i nie jesteś nauczony szanowania sprzętu, wywalisz sie.... to wywal sie swoim zapyziałym skuterkiem, miej poszanowanie dla sprzętu.

Na co czekać, trudno czytać? Może zarobiłbyś na normalny motocykl do hmm stuntu, pewnie to samo palenie gumy albo jeszcze głupsze rzeczy. Pokazałbyś stunt na normalnej maszynie w dodatku do tego przystosowanej, a nie już w sumie zabytku.

Bo twój kumpel to pewnie półgłowek.

Ty i tacy jak Ty to troglodyci będe tak dalej twierdził. W dodatku lat 15 i gówno o motocyklach i zyciu wiedzą, rozpuszczeni przez rodziców.

Edytowane przez Lukass

Lukass, popieram.

Możecie też mówić, że mam DT z 2005 i też tatuś zasponsorował. Poniekąd będziecie mieć racje bo ja wyłożyłem "tylko" 5 k, reszte starsi wzięli w leasing. Ale nie było tak że powiedziałem "dzięki", a teraz katuje. Dbam o moto, bo mam w pamięci te godziny pracy włożonej w moto. Oczywiście dziękuje Ojcu za reszte kasy ale nie pozostaje dłużny i pomagam w prowadzeniu firmy, na tyle ile moge (papierkowa robota, tabele, druki, dokumentacja [Tata jest archeologiem, troche tego jest.]. Jednym słowem wszystko co dla starszych jest "czarną magią" [komp]).

Na kolejny moto sam zarobię.

Jazda WSK :icon_mrgreen: Katowanie WSK :icon_biggrin:

Możecie też mówić, że mam DT z 2005 i też tatuś zasponsorował. Poniekąd będziecie mieć racje bo ja wyłożyłem "tylko" 5 k, reszte starsi wzięli w leasing. Ale nie było tak że powiedziałem "dzięki", a teraz katuje. Dbam o moto, bo mam w pamięci te godziny pracy włożonej w moto. Oczywiście dziękuje Ojcu za reszte kasy ale nie pozostaje dłużny i pomagam w prowadzeniu firmy, na tyle ile moge (papierkowa robota, tabele, druki, dokumentacja [Tata jest archeologiem, troche tego jest.]. Jednym słowem wszystko co dla starszych jest "czarną magią" [komp]).

Na kolejny moto sam zarobię.

no ale przeciez niemusze jej zaraz ze skarpy zrzucac,jakbym nieszanowal moto to prubowalbym jezdzic na kole itd na sendzie ktora mam zamiar kupic, ale szkoda mi bedzie tego moto jak je kupie, wiec dlatego pomyslalem o wsk bo to koszt ok.200zl wiec niejest to taki majatek...

Edytowane przez Jimmy

ale to jest smieszne. te wszystkie ewolucje na WSK to gowno a nie stunt. Wybaczcie ale tak jest. Lepiej kupic jakis skuter z polamanymi owiewkami- na tym mozna juz robic wszystko a cena niewiele wyzsza

pzdr

ta roznica w cenie zadna....za wsk dajesz 200zl i sie niemartwisz o czesci jak sie zepsuje a skuter 1500zl i jeszcze pproblem jak sie zepsuje

dlaczego uwazasz ze wsk to gowno i ze sie nic nieda zrobic?ogladales filmik ktory dalem z linkiem??poza tym zeby sie na kole nauczyc jezdzic musze miec biegowke a nie odkurzacza.

a z reszta zakonczmy ten temat bo niema sensu go dalej ciagnac

Na co czekac? Szkoda lepszego sprzetu jak ktos ma sie uczyc jezdzic to WSKa i jescze raz powtorze ze nie szkoda jej.

Mi za to szkoda że moi rówieśnicy są takimi idiotami. 0 szacunku dla polskich starych motocykli. Mi by było mniej szkoda takiego gównianego odkurzacza -> skuterka, niż WSK'i którą można ślicznie odpicować i mieć szacunek u ludzi znających się na temacie, oraz satysfakcję z tego że nie jest sie kolejnym wieśniakiem niszczącym zabytki.

Zaloz lepszy temat...

Jestem pewien że kolega założył o wiele więcej dużo ciekawszych tematów.

no ale przeciez niemusze jej zaraz ze skarpy zrzucac,jakbym nieszanowal moto to prubowalbym jezdzic na kole itd na sendzie ktora mam zamiar kupic, ale szkoda mi bedzie tego moto jak je kupie, wiec dlatego pomyslalem o wsk bo to koszt ok.200zl wiec niejest to taki majatek...

Po 1 senda duzo lepiej sie do tego nadaje (hamulce i.t.d) po 2 jak nie masz co zrobic z 200zł to mi je daj. Przeznacze je lepiej niż na niszczenie polskich zabytków

Po 1 senda duzo lepiej sie do tego nadaje (hamulce i.t.d) po 2 jak nie masz co zrobic z 200zł to mi je daj. Przeznacze je lepiej niż na niszczenie polskich zabytków

wiadomoz e gdybym mial orginalna wsk to bym jej nieprzerobil!!!!bo fakt ze jej szkoda, jak juz napisalem na drugiej stronie, jakbym kupil wsk to byla by to juz zniszczona, bo po wiejskim tuningu na crossa bo taka mialem na oku.

poza tym zeby sie na kole nauczyc jezdzic musze miec biegowke a nie odkurzacza.

no wlasnie tym stwierdzeniem bardzo sie popisales i jzu wszyscy widza jaki z ciebie stunter <lol> www.onewheelteam.com pzdr

dlaczego uwazasz ze wsk to gowno i ze sie nic nieda zrobic?ogladales filmik ktory dalem z linkiem??

hmm moze dlatego ze nie widzialem jeszcze zadnych normalnych ewolucji na tym motocyklu? a moze dlatego ze ten motocykl nie ma zadnej cechy ktora charakteryzuje motocykl do stuntu? m.in. tarczowe heble, geometria badz tez nieduza waga? a na tym filmie nic ciekawego nie bylo...

za wsk dajesz 200zl i sie niemartwisz o czesci jak sie zepsuje a skuter 1500zl i jeszcze pproblem jak sie zepsuje

hehe wsk'a ci padnie troche czesciej niz skuter. a jak ktos podchodzi do sprawy z glowa to zdobycie 1500zl to dla niego pryszcz. mi starzy ani grosza na moto nie dali i jakos zyje. niemozliwe? a jednak.... wiekszosc jednak woli pieprzyc nieustannie ze to niemozliwe i ze napewno nie da sie zzdobyc pieniedzy

ale macie problemy normalnie plakac mi sie chce takie pieprzenie o niczym, to jest osobista sprawa kazdego jak dba o moto czy o nie w ogole nie dba, jeden szanuje a drugi nie i ch*** nas to obchodzi.....

buntowniczy nawet tu dotarl. stary buntujesz sie przeciwko dyskusji w kazdym swoim poscie. tylko po jaka cholere?

pzdr

Edytowane przez enduroguy

hehe wsk'a ci padnie troche czesciej niz skuter. a jak ktos podchodzi do sprawy z glowa to zdobycie 1500zl to dla niego pryszcz. mi starzy ani grosza na moto nie dali i jakos zyje. niemozliwe? a jednak.... wiekszosc jednak woli pieprzyc nieustannie ze to niemozliwe i ze napewno nie da sie zzdobyc pie

niemowie ze to niemozliwe, ale bede kupywal nowe moto i zeby zaczac chociazby stawiac je na kolo jakos przyzwoicie chcialem kupic wsk zeby chociaz nauczyc sie jakis podstaw, a nie wsiasc na nowy motor i odrazu polamac plastiki a co gorsze zepsuc np. chlodnice.wiadomo ze odkurzacz lepszy, ale myslalem o wsk bo poprostu jest najtansza i najmniejsze sa koszty utrzymania,

zapytalem tylko co o tym sadzicie, polowa pisze ze dobry pomysl polowa ze zly no i ok.

ps: tak przy okazji jak uzbierales na ktm exc 125 o3' sam bez pomocy rodzicow w tym wieku???

Edytowane przez Jimmy