dud Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam kiedyś natrafiłem na taką stronę jak w opisie a teraz gogluję i szukałem na forum i na forum prawa jazdy i nie widzę ... a nie chcę dzwonić codziennie do urzędu. Może wy wiecie gdzie się ta strona zapodziała czy mi się przyśniło i to było do czego innego??? Bo juz zgłupiałem ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 woow nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi dzięki.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 lub www.pwpw.pl i na stronie tytulowej "Sprawdź status swojego zamówienia na prawo jazdy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galford Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Moje od 3 dni leży w urzędzie, wyrobili w ciagu 2 tygodni od zdania :clap:. W poniedziałek ide odebrać :clap: Edytowane 17 Listopada 2006 przez Galford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzka Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 a najprościej - http://www.kierowca.pwpw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Może warto podkleic ten temat :icon_arrow:?Już z 5 raz ktos sie o to pyta i potem temat ginie w odchłani :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galford Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgadzam się, bardzo przydatna stronka :icon_arrow: dla oczekujących. A ile może sprawić radości :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 www.pojazd.pwpw.pl dla szukających info o dowodzie rejestracyjnym, a swoją drogą to się czasem coś zmienia na lepsze:) Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 moze zamiast przyklejac niech Pawel wyedytuje pierwszy post w tym temacie http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=60287&st=0 ? jak ktos zdal to wejdzie tam sie pochwalic i przy okazji znajdzie link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatar Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Ta stronka ma jednak pewną wadę, a mianowicie działa z opóźnieniem kilkudniowym.Jak czekałem na prawko to sprawdzałem na stronie ze 3 razy na dzień, bo dzwonić do urzędu mi się nie chciało (każdy kto choć raz próbował sie dodzwonić do Urzędu Komunikacji wie dlaczego). Ale po tygodniu już na gwałt potrzebowałem tego prawka żeby gdzieś jechać, więc mówie sobie: "zadzwonie, może właśnie przyszło". Po godzinie prób udało mi się dodzwonić i słyszę: "tak, Pana prawo jazdy jest już od wczoraj", a stronka w zaparte wypisywała, że wciąż go nie ma. Wiec mimo problemów z dodzwonieniem się, czasem warto się pomęczyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi