Arek RF Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) HO HO HO!Było zajefajnie, niech żałują wszyscy Ci, którzy przestraszyli się tej małej mżawki! :D Padało tylko w Gdańsku, w Gdyni i Sopocie był nawet suchy asfalt.Można było bezpiecznie jeżdzić, byle za mocno nie odkręcać i delikatnie hamować.Naprawdę warto to przeżyć, wszystkie parady zlotowe się chowają. :) Na liście było 380 mikołajów, ale nieoficjalnie było kilku więcej bo niektórzy dołączyli już w Gdańsku na starówce.Kilka fotek i jeden filmik-jakość nie najlepsza, ale lepszy rydz niż nic. Oto one: Mikolaje GD.zip Plik zajmuje 54 MB.Pzdr P.S. Dużo wiecej jest na: http://www.moto3miasto.pl/viewtopic.php?t=258 Edytowane 11 Grudnia 2006 przez Arek RF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) ... HO HO HO ... na Mikołajów nie ma deszczu ... jak wyjechaliśmy to nawet padac przestało ... cukierki nie tylko dla grzecznych były ... dzięki za spotkanie tym co byli ... :buttrock: ps. Namiar na organizatora jest tutaj: http://www.logolab.pl/fusion/images/news/mikolaje2.jpg Edytowane 11 Grudnia 2006 przez kriss.g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 QóBa jasne ze mozesz podac moj link. Po to bawie sie w to zeby jak najwiecej ludzi moglo ogladac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 ... tomice fajnie zrobione ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja sie przyznaję, byłem niedowiarkiem, ale jak zobaczyłem ludzików w Bydzi to strzałka moją katamaranką do domciu i spowrotem na moto. Zdążyłem i się cieszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuszKieTeR Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 ...ZG --> Poznań --> Bydgoszcz --> Gdynia --> Gdańsk --> Sopot ... długa droga, żeby zostać prawdziwym mikołajem ... rewelacyjna impreza ... i jak tylko będę mógł to za rok przyjadę ... a zachwalać będę wszystkim i wszędzie, żeby w kolejnych latach grudniowa parada miała 1000 uczestników ... i oby śniegu nie było ;-P...Dzięki wszystkim za miłą atmosferę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 ...ZG --> Poznań --> Bydgoszcz --> Gdynia --> Gdańsk --> Sopot ... długa droga, żeby zostać prawdziwym mikołajem ... rewelacyjna impreza ... i jak tylko będę mógł to za rok przyjadę ... ;-)Dla mnie i tak rządzisz stary ;) Normalnie szacun ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.gda Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wielkie brawa dla kolegi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszkieter daj znak życia, dojechałeś ?.Jak droga powrotna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GediRS Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 NAPRAWDE BYLO MEGA !!!!! a kolege z Zieloneg Góry widzialem jak wjezdzal na skwer !!! PODZIWIAM :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuszKieTeR Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 ...dziewczyny i chłopaki...droga do domu była o wiele przyjemniejsza warunkowo-atmosferycznie...poza przeszywającym chłodem dało się sprawnie jechać...ale buty dopiero dziś doschły po niedzielnej imprezie......patent z gazetami gdzie się da okazał się w miare przystępny, więc wypchałem się "głosem wybrzeża" i dojechałem szczęśliwie ;-)ja też strzeliłem kilka zdjęć, jak tylko je zgram na kompa to wkleje linka,pozdrawiam wszystkich zimowych wariatów ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 No to jeszcze trochę zdjęć ;P Niestety tylko ze Skweru w Gdyni, bo tylko tam udało mi się być.Klik Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motodzik Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Musiała być niezła sumka od mikołaii, pewnie było za to na tira pełnego cukierków, dla dzieciaków,powinno im starczyć na jakiś czas. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Impreza :mikolaj: zaje...fajna. Kto nie był niech żałuje i sie szykuje na przyszły rok :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irenmar Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 ...dziewczyny i chłopaki...droga do domu była o wiele przyjemniejsza warunkowo-atmosferycznie...poza przeszywającym chłodem dało się sprawnie jechać...ale buty dopiero dziś doschły po niedzielnej imprezie......patent z gazetami gdzie się da okazał się w miare przystępny, więc wypchałem się "głosem wybrzeża" i dojechałem szczęśliwie ;-)ja też strzeliłem kilka zdjęć, jak tylko je zgram na kompa to wkleje linka,pozdrawiam wszystkich zimowych wariatów ;-)Facet! Jestes debeściak, widziałem Cię na imprezie i jeszcze raz szacunek.Pozdrowienia i do zobaczenia za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuszKieTeR Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 ...oto obiecane fotki, niewiele ich jest, ale zawsze to coś ;-)Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi