MuszKieTeR Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 ...dziewczyny i chłopaki...nie macie/znacie jakiegoś taniego noclegu w okolicy 3-miasta na noc z soboty na niedziele i potem z niedzieli na poniedzialek?? obdzwonilem juz chyba wszystkie schroniska i nigdzie miejsca nie ma ... a na namiot trochę za zimno......pozdrówka i do zobaczenia w gdyni ;-) jak by ktoś coś miał to piszcie proszę na maila ... jakiś namiar albo co ... jak nic nie namierzę to gdzieś w śpiworze na dworcu przekimam ;-) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ja nie mam niestety możlwosci przekimania Ciebie u mnie w chacie ...Tani hotel - pytałes w hotelu "Maryla" w Sopocie? Z tego co sie orientuje ceny są przystępne ... Jest też taki hotel przy skwerze w Gdyni, stary budynek, nie wyglada za ciekawie, wiec moze byc tanio :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuszKieTeR Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 dzieki wielkie ... przedzwonie zaraz do tego hotelu ... i sie zobaczy ... moze beda jeszcze mogli przyjac pod dach zmeczonego motocykliste :-) ...jak by jeszcze jakies propozycje to prosze na maila ... bo juz niedlugo bede startowal ... i wkomorce to forum nie otworze ;-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 taki offtop mały:-) akcja fajna, a forum da się otworyć w komorce, wystarcy coś co ma jave i gprs :-) wgrywasz operę mini i masz neta pełnowartościowego w komie :-) www.opera.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 ...wpisałem sie dzisiaj z nr 280 ... sporo ludzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mam fotki, zpraszam TUTAJ!!! PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Kurde, ale Wam zazdroszcze ;)Nie miałem czym jechac :) Wczoraj o 23 zadzwonił qmpel i powiedział, że mnie zabierze na skuter, umowilismy sie o 7:30 u mnie żeby skoczyc jeszcze do GEANT'a po stroje, zapłacic itp., ale umówilismy sie, że jak bedzie lało to nie jedziemy ... No i lało :( Extra fotki :) PozdrawiamPees - Tomice, mogę Twojego linka podac na innej stronce 3miejskich skuterowców ? :) Edytowane 10 Grudnia 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basiago Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) impreza świetna, deszcz nas nie przestraszył! bardzo sympatyczna atmosfera i super ludzie ;) Edytowane 10 Grudnia 2006 przez basiago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 impreza świetna, deszcz nas nie przestraszył! bardzo sympatyczna atmosfera i super ludzie ;)Zgadzam się, deszcz nie deszcz było fajnie =) W zeszłym roku słabiej to wyglądało :) pozdro dla wszystkich Mikołajów ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basiago Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 no ja niestety w zeszłym roku nie bylam ale mam nadzieje ze juz w przyszlym uda sie ponownie wybrac z ojcem ;) byle pogoda dopisała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 http://tkaczuk.pl/moto/mikolaje/ sorki ze takie monotonne... takie czerwone :) bylo super ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 no ładnie to wyglądało. W radiu usłyszałem, że ulicami trójmiasta przejechało 370motocykli - prawda to? Ps. Kto jest organizatorem? Organizowaliśmy takie coś w Krakowie, ale w przyszłym roku chcielibyśmy zrobić coś na większą skalę - chcielibyśmy skorzystać z doświadczenia Trójmiasta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dokładnie było z tego co słyszałem 373 albo 378 motocykli :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 dotychczasowy rekord guinessa byl poodbno 240 mikolajow... wiec go pobilismy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtas69 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Było super!porobiłem trochę fotek, ale ciężko się fotografuje podczas jazdy, zresztą aparat też do niczego, tak więc nie wyszły za ciekawie, ale może ktoś odnajdzie siebie na jakimś zdjęciu, tak więc przesyłam link dla zainteresowanychmikołaje.rarplik waży ok 83 MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi