chomiczon Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 i czy mozna to nazwac armatura ?? http://www.use.com/1327 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Brzydal i ogolnie bez sensu. Ferrari chopperem?? Chopper bez widlastej 2?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam, wygląda jak wielki nos na 2 kółkach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 a kolo jak ostatni wieśniak w dżinach i adasiach na nim jeździ. Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ale przynajmniej brzmienie silnika ma ladne, a nie jak traktor :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Albo mi się wydaje, albo jedną z głównych cech choppera powinien być piękny, lśniący silniczek na wierzchu, który przyciąga wzrok. Lyyypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 jak to mowia bracia-Czesi: Divadlo (co po ichniemu znaczy teatr) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 to chyba jakiś żart jest :bigrazz:przecież nikt tym wielkim nosem nie wyjedzie na ulicę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Wg mnie ładny przód i tył. Z boku... bleee. Masywna bryła owinieta blachą psuje smukłość linii. Usunąć trochę tej blachy, zostawić wloty z atrapą na przodzie i byłoby znośnie. Natomiast nie wiem, jak tym się jeździ po zakrętach, pewnie się wali na boki z takim widelcem. V-ka do choppera jest "prawie" konieczna, ale przecież chopper to głównie kaształt (topór). Rzędówki sią trafiają w Japońcach. Wpiszcie w wyszukiwarce na tej stronie 'Honda' - tam dopiero są dziwadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Emil2 wole brzmienie traktora niż kosiarki do trawy :icon_mrgreen: A co do tego wynalazka to .........do dupy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Rafał, bo to taka wydumka i pokazanie możliwości, nic więcej. Polansować się po mieście w Stanach, które ma piekne drogi i jest wielkości naszego województwa. Ale na dłuższy wyjazd... też się nadaje...na lawecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ale myślicie, że to seryjna produkcja ? Chyba tylko jakiś egz pokazowy ? Ale kolo siedział na nim, jakby miał nogi po wypadku źle poskładane przez pijanego ortopede :buttrock: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Przerost formy nad treścią :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Pralat mowisz ze to pokaz mozliwosci to wedlug mnie zawiele to nie pokazali bo wygloda jak ktos by beczke po oleju Shell taka 208 ltr powycinal dospawal i ma to byc motocyk dla mnie ochyda :lapad: Piwo jak to miala by byc seryjna produkcja to nigdy bym nie kupil akcji tej firmy bo pewne bankructwo zanim by cos sprzedali :icon_twisted: Edytowane 16 Listopada 2006 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Pralat mowisz ze to pokaz mozliwosci to wedlug mnie zawiele to nie pokazali bo wygloda jak ktos by beczke po oleju Shell taka 208 ltr powycinal dospawal i ma to byc motocyk dla mnie ochyda :P Piwo jak to miala by byc seryjna produkcja to nigdy bym nie kupil akcji tej firmy bo pewne bankructwo zanim by cos sprzedali :icon_twisted: :lapad: dobre porównanie! Pokaz możliwości, tzn. garażowa wydumka znudzonych bogaczy, którzy dla zabicia czasu cos tam wykombinowli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi