LordRamzes Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 chciałbym sie dowiedziec co wy sądzicie o tym motorowerze myśle ze jest godny uwagi 9KM na 50cm świetny wygląd a co wy na to piszcie wszystko wasze uwagi pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 chciałbym sie dowiedziec co wy sądzicie o tym motorowerze myśle ze jest godny uwagi 9KM na 50cm świetny wygląd a co wy na to piszcie wszystko wasze uwagi pochwały Wygląd ma bardzo fajny tego nie można mu zarzucic ale gdyby zmienić orginalny tłumik żeby miał inny dzwięk to by był super :buttrock: pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 NO wyglad fajny... :notworthy: z czego to ma silnik? Minarelka jakas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 I tak zawsze bedzie pierdział, nawet jak załozysz Yoshimurę ;)Całkiem fajny, ale mając 19 lat nie kupowałbym motoroweru, hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Minareli Am6.Wolal nym TZr pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Minareli Am6.Wolal nym TZr pzdrCzekalem az sie wypowiesz.... :banghead: Ty w tych minarelkach widze oblatany yestesh... :D Ja niestety tesh wolalbym cos bardziej sprawdzonego jak za te pieniadze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Nie mam pojecia dlaczego te rieju się tak cenią.szczegolnie enduro.Fakt mlode ale za ta kase mial bym taką Aprilie Rx ze szok :banghead: A nawet juz sende Sm z 2004 roku bym wybral:P Rieju i Beta o dwie specyficzne marki holernie drogie a nie ma w tym rewolucji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 BETA wyrobila sobie jako tako marke w trialu, ale Rieju, to ja jush nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Tyle osób pisze, że łoo ja to bym wolał np. TZR. Należałoby jeszcze spojrzeć na cena. Co prawda nówki to pi razy drzwi ten sam przedział cen, ale już używki to różnica. Raczej TZRki (po faceliftingu of course) są odczuwalnie droższe. Nie mówie tutaj dokłądnie do tego tematu, ale tak ogólnie bo to dość często spotykany proceder na forum. Taki offtopic malutki.pozdrawiam. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Pewnie niejest to offtopic tylko poprostu taka jest prawda i tzr ma dobra opinie i jest ąłdna dlatego wszyscy by ją wybrali...Starsze modele np. 97 98 rok to można kupić juz taka w miare za te 3500 4000 a jak ktos bardzo chce to jakos skołuje te pieniądze i kupi tzr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Ja przed zakupem TZR dosiadałem kilku motorowerów tego typu. Co do Rieju to się strasznie najarałem na ten sprzęt, ponieważ była używka w dobre cenie. Po oględzinach wszystko jednak mi się odwidziało......Wykonananie i rozwiązania dużo gorsze niż u Yamahy. Rieju jest także mniejze od TZR, wedlug mnie dosyć znacznie. Przy moich 180cm Matrix był dla mnie maly i dosyć dziwnie na nim wygądałem. Edytowane 16 Listopada 2006 przez Kuba 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRamzes Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ale jak sie na nim jeździ itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 A ja uważam ze jeżeli ktos lubi się bawić w mechanika to czemu nie co stoi na przeszkaodzie aby go przerobić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 wolałbym kupić wrotki i pończochy do tego, chłopie przy 9KM ten silnik 50ccm Ci wysadzi, rieju co to za marka? koreą pachnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Ten silnik to akurat siedzi we wszystkich innych TZR, RS, derbiach :icon_razz: i innych tej klasy, wiec tutaj koreą ci ewentualnie może plasticzek zajechać :clap: Edytowane 17 Listopada 2006 przez Wiśl@k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi