xenon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) - pierwsza był motoryna Stella - diabelskie przyspieszenia między drzewami :buttrock: - potem WSK 125 niestety tylko z pierwszym i trzecim biegiem :( nie udało mi się zreanimować skrzynki :( - potem "nowy" silnik 175 do tego samego sprzętu, trzy biegi - można było orać pole :buttrock: - wkońcu wyśniony Bandit 600 S '97 :icon_biggrin: Edytowane 19 Stycznia 2007 przez xenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariano1981 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 pierwsze moto: Motorynka Stella :D około14 lat temudrugie moto: wymarzona Yamaha FZ6S Fazer 2004 rok, miesiąc temu :icon_question: niezły skok, co???? ale daję radę :smile: pozdro!!! pierwsze moto: Motorynka Stella :buttrock: około14 lat temudrugie moto: wymarzona Yamaha FZ6S Fazer 2004 rok, miesiąc temu :icon_eek: niezły skok, co???? ale daję radę :smile: pozdro!!! pierwsze moto: Motorynka Stella :buttrock: około14 lat temudrugie moto: wymarzona Yamaha FZ6S Fazer 2004 rok, miesiąc temu :biggrin: niezły skok, co???? ale daję radę :smile: pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Suzana VS 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 po komarku i wsc od dziadka- junak - vf 750 magna 84r- xv 1100 87r - xvs 1600 wild star 99r- klv 1000 04r (aktualnie na sprzedaz) tylko za 23500pln - tyle mi brakuje do springera STAN IDEALNY ze stelarzami pod givi scootoiler manetki podgrzewane i takie tam :( - zadatkowany springer 06r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fighter Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Siemanko! Piewsza pierdziawka to simson, potem była MZ ETZ 251 E a teraz zbieram kaskę na jakieś japan. :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Pierwsza byla OSA :lalag: potem WSK 4 z silnikiem wiatr :lalag: potem Panonia :biggrin: potem "trojka" :lalag: potem Jawa Twin Sport 350 :wink: potem Junak ;) teraz( zobaczcie moje foto) "niebieska slicznotka" ;) byc moze bedzie XX lub HAYKA a moze 14 ? :) Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Gerhard Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsm Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 No to ja też się pochwale. Yamaha SZR-660. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobry-1983 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Mnie poniosło od razu na Yamahe FZR 600 :buttrock: wczesniej nic nie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Moje pierwsze "duże" moto to CBR 600 F4i Sport (od listopada 2006r) :lalag: bardzo łatwo się prowadzi :crossy: lecz nie polecam młodym i mniej rozważnym jako pierwszy poważny sprzęt - za szybko 200 km/h wyświetla :notworthy: i sprzęcik zachęca do takiej właśnie jazdy :( P.S. Dodam tylko że wcześniej jakieś 7 lat temu 3-biegowy Romet z silnikiem Jawki - 50cm''', a wcześniej Simsion "na pedały"... ech to były czasy, benzynka taka tania :) Edytowane 24 Stycznia 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Postanowiłem załozyc tego posta po to aby kazdy juz "ochrzczony" motocyklista przyznał sie jaki motocykl był jego pierwszym, mówie tutaj o pierwszym powaznym :flesje: Nie wliczajac motorynek czy sprzetów wsk :) mam 2 pytania:1. co to znaczy ochrzczony motocyklista?2. dlacze nie wliczać motorynek albo wsk? Moim zdaniem nie ważne na czym sie jezdzi, ważne że się kocha coś co ma 2 kółka i silnik wkomponowany gdzieś między nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerhard Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) mam 2 pytania:1. co to znaczy ochrzczony motocyklista?2. dlacze nie wliczać motorynek albo wsk? Moim zdaniem nie ważne na czym sie jezdzi, ważne że się kocha coś co ma 2 kółka i silnik wkomponowany gdzieś między nimi. "Radzia" podejrzewam iz "zbyniooo" chcialby aby opowiadac o sprzetach wiekszej mocy niz motorynki ale jak zauwazyles i tak prawie wszyscy wyliczaja kazde swoje dwa kola w ktorych posiadaniu byli. Przy okazji do mojej kolekcji dodam iz tez bylem posiadaczem Rometa z trzybiegowa skrzynia z '81 roku ;) ta skrzynia to zupelne fiasko firmy. A najpierwsiejszym sprzetem byl doskonaly KOMAR3. :clap: Dostalem go w lapy jak skonczylem 11 lat. Bawilem sie nim dwa lata az tata oddal od niego silnik mechanikowi za naprawe skrzyni od Rometa :D ( za juz trzecia naprawe w przeciagu pol roku ) a tylko dla tego ze mialem go wymontowanego i lezal na pole bo go sam naprawialem. Wystarczylo, ze wyslali mnie na kolonie a po powrocie juz mialem Komara bez silnika. ;) Posprzedawalem pozostalosci i kupilem Ose na ktorej zabraniali mi jezdzic bo byla za duza i byla motocyklem. Tata oddal mi wtedy swego Rometa :banghead: I tak Osa jezdzilem kiedy nikt mnie nie widzial a zmuszony bylem ja trzymac u obcych poki rodzice nie zmiekli i pozwolili wprowadzic ja do swego garazu. :crossy: Pozdrawiam. :flesje: :D Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Gerhard Cytuj Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 yamaha XV 750 SE '81 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefano19 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Moja historia motocyklowa: Motoryna->Simson->Aprilia Rally 50(skuter)->Honda NSR125->Yamaha YZF 750R->zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Moje dwa koła kolejno: Hart 50 :buttrock: =>ETZ 150=> Jawa TS 350 nigdy nie jeżdżąca :banghead: (więcej roboty niż jazdy) :icon_mrgreen: =>Pierwsza japonia Honda VF500F=> I w końcu Scicznotka Fajera 929 RR :icon_evil: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 hornet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi