babajaga Opublikowano 13 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 napiszcie jak było na torze, kiedy szkolą następny raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 Jednak śmignąłem nad morze, ale chętnie poczytam, jak tam "szkółka niedzielna" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 13 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 na torze nie bylem ale bylem na koncercie Justyny Steczkowskiej, bylo super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 13 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2003 Na torze było rewelacyjnie co tor to tor. I życie jekieś teraz ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgadzam sie z Coolerem - jazdy były super - napisałem w wielkim skrócie co sie działo w nowym poscie- w kategori przy piwie Adamus zawiodłeś mnie :lol: jak mozna iść na koncert a dotego na koncert steczkowskiej zamiast jechac na tor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 14 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 Było super! NA pewno jeszcze się w tym sezonie wybiorę... i nawet mam już termin - co prawda na wtorek (w drugim tygodniu sierpnia) ale na pewno sobie poradzę :( I może uda mi się znowu wyciągnąć chłopaków - zwłaszcza, że Pawłowi "Herubinkowi" się baaaardzo spodobało :( Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 14 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2003 dobrze ze warto bylo przyjechac i pogoda dopisala pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi