rispekt Opublikowano 9 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 Pawłowi lagi ciekną... no państwo,co to za wymówka :? :arrow: :( :( .co,pojechać się nie da?? może się przez jeden taki wyjazd do końca nie zlasują :( .aj,gdybym miał sprzęta z zasmarkanymi lagami chociaż :roll: :arrow: :D :( . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 Pawłowi lagi ciekną... (chamował na schodach jak Dominik??)...Pewnie mu się spodobało i zatęsknił za Łęczycą, wziął GSa i walnął nim o schody, albo inny krawężnik :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Maniek - ja wczoraj zamówiłem tarcze sprzęgłowe - i podobno maja byc na piatek - jezeli sa na magazynie w hurtowni - jezeli dostane w piatek to n niedziele moto bedzie gotowe a jezeli nie to przyjade z uszkodzonym sprzęgłem i najyzej sobie popatrze jak inni jeżdżą po torze - ale bede ta na 100 % - chyba ze bedzie padało . Jeżeli bys przyjechał to mozemy podjechac do mojego kumpla od naklejek to moze odrazu by Tobie cos zrobił i nakleił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 10 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Pablo, jesteś wielki! A możemy się umówić, że po drodze do poznania zawinę po Ciebie we Wrześni? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Witam - Własnie odebrałem tarcze sprzęgłowe po pracy zaworze do mechanika i jutro sprzęt powinien byc gotowy - tylko znowu pojawił sie problem z opona - znowu mam gwoździa - ale najwyżej pojeźdze z gwoździem - jak pech to pech . Maniek nie ma sprawy możemy spotkac sie we wrześni bo i tak musisz przejeżdzać przez Wrześnie - o ile dobrze pamietam impreza zaczyna sie o 11 wiec my wyjedziemy około 10 - skoryguj mnie jezeli po*eba..łem godziny - Jak bedziesz pod wrzesnią to daj znac na komórek 0504-022-810 i wyjedziemy na trase żebys nie błądził po wrześni - pytanie tylko czy pojedziesz z Konina autostradą czy normalna droga ?? Ja pojade z Herubinkiem bo Pan starszy sprzedał motocykl i jeszcze nic nie kupił do zobaczenia w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 10 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Oczywiście Autostradą! Jak można nie skorzystać! U nas w warszawce nie znamy autostrad... trzeba się odchamić! :( Czyli jestem we Wrześni na 10.00 i dryndam do Ciebie. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 Dokładnie tak - jak bedziesz jechal autostradą to jest tylko 1 zjazd do Wrześni wiec uważaj zeby nie przeoczyć - po prawej stronie bedziesz miał żółte budynki fabryki Massive i tam skręcasz - jak skręcisz to jedz prosto przez rondo około 500-700 m aż dojedziesz do stacji Shell( po prawej stronie )wtedy zadzwoń i tam poczekaj a ja podjade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 11 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 Więc umawiamy się na Shellu we Wrześni. OK! :( I trzymam kciuki za pogodę. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 pogoda m abyc w kratke troche deszczu i słonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 Motocykl juz w servisie - wymienia tarcze sprzegła klocki hamulcowe i zrobią przegląd - tylko gwóźz w oponie pozostaje bo i tak juz prawie nadaje sie do wymiany wiec nie ma sensu jej wulkanizowac spale ja i potem wymienie - wiec jak tylko pogoda dopisze to bede mógł pośmigac na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 tylko maniek jedz ostroznie, ostatnio tez miala byc stacja shella, pechowa jakas, oby tylko pogoda wam dopisala, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 adamus a ty wpadniesz na tor - masz juz naprawiona maszyne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 Widzę że wszyscy coś grzebią przed treningien :( Wczoraj wymieniłem łożyska główki ramy (6 godzin grzebania) ale jest już ok, więc jak bozia da to w niedzielę melduje się na torze.Pablo jesteś pewien że to sprzęgło??? Jeżeli są tarczki zrypane to poprostu silnik się wkręca na obroty, ale nie towarzyszy temu przyspieszanie motocykla. Jeżeli szarpie to to raczej nie wina sprzęgła. Chociaż pewnie w serwisie wiedzą co robią i mają pacjęta w realu a nie wirtualnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 11 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2003 jesli wpadne na tor to tylko samochodem, ale bardzo chetnie pokibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja się ciągle waham, bo mam też w planie wyjazd nad morze z kilkoma osobami. Z racji na kase może to być mój ostatni wyjazd nad morze w tym roku, a tor mam przexież pod nosem (co prawda co wtorek zbierają z niego średnio 4 motocykle - kolega Jarecki z Przeźmierowa, który ściąga motocykle z tory ostatnio zrobił sobie taka statystykę, leżą głównie amatorzy). Sam nie wiem. Ziobaczę,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi