twiggy Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 C-U-D-O!!!Gratulejszyn!!! :icon_exclaim: Jeszcze rok temu coś dokładnie takiego samego stało u mnie w garażu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 a najlepsze ze jeszcze zimy nie ma :notworthy::D:Dw weekend terroryzuje :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Zmieniłeś Suzuki na Honde :icon_mrgreen: I czego ci tu gratulować :icon_mrgreen: :rolleyes: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 mialem juz dosc stuków-puków. a ty tkwij dalej w tym bagnie. :banghead::P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witaj, moge tylko i wylacznie pogratulowac i pozazdroscic!!! POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Gratuluje :banghead: :D :banghead: Naprawde piekna sztuka :clap: Jesli zmienie sprzet to tylko na cos takiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Witka gratujacje :clap: Oby Ci służył tak świetnie jak mój 954 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Mialem przyjemnosc jezdzic taka kilka razy i poprostu cud malina :icon_mrgreen: Gratuluje! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 I stało się. Dziś w godzinach popołudniowych stałem się posiadaczem 954Narazie jechałem trasą Włochy-Dawidy. Pierwsze impreszyns: primo a) jak to zapie**ala! primo b) bolą mnie nadgarstki i dłonie primo c) rama póki co nie pękła primo d) żona mnie zostawi jak zobaczy swoje siedzenie SPECIAL podziękowania za pomoc w kupnie i porady:- Tommi (Skierniewice)- Turek (SND osiedle)- Aker (Łomianki)- TomekL (Posen)- MirekB12 (Gdańsk) O 17.00 wychodze z roboty i zahaczę o Turka. Jak dojade na chatę to napisze. Fotke (nie moją, ale mojego 954) macie w mojej galerii: http://www.bikepics.com/members/yogas1980/ Dzis wieczorem porobie wiecej garazowych fotek. p.s. jak się chrzci moto? sika się na nie czy co? szampanem oblać? splunąć na przednią oponę? Gratuluje super wyboru motocykl super naprawdę :banghead: szybki mocny ładny czego więcej chcieć ;) jeszcze raz gratuluje :) nic innego nie zyczyć tylko miłej przejażdżki i szerokiej drogi :) i samej frajdy jak najdłużej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 dzieki dziekijutro pierwsze myju-myju :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 dzieki dziekijutro pierwsze myju-myju :rolleyes: Szampanem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 ladna sztuka. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 gratuluje pieknego sprzeta,954byl moim docelowym ale kaska i okazja sprawily inaczej ,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 no ładny sprzęt, alu muszę powiedzieć, że Twoja przeróbka Suzi była bardzo fajna. Co z tym motorkiem robisz - zostawiasz sobie czy sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 juz dawno sprzedany - inaczej nie mialbym tej 954. hmm, cytuje: "rozpracowalem cie, twoj bandit napewno lezal i ty go tak zrobiles zeby zatuszowac uszkodzenia" :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi