Prog Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Czemu nikt nie wierzy w wielkie możliwości skuterów! :icon_razz: Po pierwsze wielkie to one nie są. Po drugie, jak chcesz jechać na takim a'la kamikadze ponad 100 km/h to wolna droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 mój skut "prawie" leci 103 km/h , licznik seryjny pokazuje wtedy trochę ponad 120 i pewnie by więcej dał radę gdyby nie zamały gaźnik.A co do wrażeń to nieziemskie są, to tak jakbyś leciał na moto ponad 150 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster_r Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ale jaka radość po osiągnięciu licznikowego 100km/h niedoopisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja proszę młodzież:Nie sprawcie, żebym ignorował wszystkie wyopwiedzi osób poniżej 21 r. życia. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Jak dla mnie, gdybym był w podobnej sytuacji i cena by nie grała roli, to widziałbym 3 typy:- skuter 125/200- Varadero 125 - fajne połączenie 'poważnego' motocykla (w sensie gabaryty) z uniwersalnością i wysoką jakością- DT125 Dla osoby w Twoim wieku chyba najfajniejsza będzie DT. Na tym można zdrowo poszaleć, jest idealna w mieście, a że dwusów i że nie daje żadnej ochrony przed deszczem... Tym to się będziesz za 10 lat martwił :icon_razz: Moim zdaniem powinieneś cieszyć się młodością i skoncentrować się na tzw. 'fun factor', czyli 'współczynnik radochy'. (Ew. jak nie DT, to NSR). A pojazd funkcjonalny i praktyczny to będziesz kupował jak będziesz żonaty i dzieciaty :buttrock: Z punktu widzenia nauki jazdy na motocyklu, to zdecydowanie najwięcej nauczysz się na DT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster_r Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 dzięki ten post całkowicie odpowiada na ten temat o to mi chodziło a co do deszczu to żadko jeżdżę w taką pogodę jeszcze raz dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi