Iluminat Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja bym to wywalił, bo to komedia. Nic, tylko transfer forum rośnie, a wynika z tego jedno wielkie g***o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 A to do wszystkich noobów a takich rospisało sie tu wiele:1. to konto mojego syna który po mnie kocha motory i jak zobaczyem te forum postanowiłem tutaj naisać posta, a sam ma 29 lat2. ktoś tam mówił że podaje się za kostruktora i miał racje jestesm nim projektuje i robie motory jestesm w dużej firmie i tam pracuje ale tam ludzie praktycznie nei wiedzą co to jest enduro ale o scigaczach wszystko wiedzą i naprawia wam scigacza za pomocą sróbokrętu i taśmy3. zdięcia wam pokaże i niektóre będą na nie realnym tle bo przerobił je mój kolega grafik, jedno4. Już niektre pokazałem ale niezbyt stningowane i potem pojawia sie następne tutaj w postach bo jedno mam w aviatorze czy jak to tam i jeszcze jedno w zdięciach osobistych (może cie tam wejśc bo nei wiem?)no i to cvhyba wszystko a na tym forum będę nadalpisał bo widze że są tu normalni ludzie5 pracuje z wieloma firmami jestesm pomocnikiem czasem cos zaprojektuje znam szefów to moi kumple itp i z załatwieniem części nei miał bym problemu i to by mnie mało kosztowało6. mam specjalne maszyny!7.luzdie pewnie napisza czemu pisałem tu a nie się spytalem wybitnych techników, poprostu chcialem poznać wasze zdanie ale moge się popytać kolegów czy znają kogoś co się zna na enduro (a napewno znaja) to będę wszystko wiedział! 'a świstak siedzi i ...' :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja bym to wywalił, bo to komedia. Nic, tylko transfer forum rośnie, a wynika z tego jedno wielkie g***o.Oj przestań. Pośmiejmy się troszkę :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Listopada 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Co za kretyński temat, a autorowi proponuję poszukać forum, na którym poziom gupoty userów będzie adekwatny do poziomu rozmowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi