TIJO Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Hehe i stało się :clap: Wciągnełem młodszego brata w MX :clap: Ma on 10 lat więc może coś jeszcze z niego wyrośnie :clap: Motocykl zasponsorowal tata :clap: :P KX 80 :clap: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M275262 może nie idealny z wyglądu ale silniczek igla :clap: napewno na początek starczy :clap: No zobaczymy co z niego wyrośnie narazie mlody się uczy :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 no to gratulacje.....ja swojego tez moze wciagne ale narazie jeszcze troche wczesnie bo ma 7 lat ale taki sx 50 to by mu wystarczyl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 No to gratuluje że wciągłeś w ten piękny sport brata. Teraz tylko go naucz podstaw jazdy i ożecie potem ostro dawać razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Gratki niech młody lata :clap: ciekawe czy brata przegoni :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) widze tijo ze brat bedzie z Toba rywalizowal:D tez tak chce musze brata wziosc na pake i mu pokazac jak sie lata w blotku :clap: tylko ze moj brat za 3m ma 18 wiec z niego nic wielkiego nie bedzie:D ale miejmy nadzieje ze zlapie bakcyla i sobie kupi jakies enduro zamiast plastika Bynajmniej Tijo masz sponsora i tata w Twoje zamilowanie inwestuje u mnie jest problem bo musze wszystko sobie sam kupowac wiec na cos mocniejszego narazie nie moge sobie pozwolic ostatnio sie poklucilysmy z ojcem o buty ze chce wydac 500zl on do mnie glupi jestes i sie zaczelo :clap: Edytowane 10 Listopada 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 gratuluje:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 widze tijo ze brat bedzie z Toba rywalizowal:D tez tak chce musze brata wziosc na pake i mu pokazac jak sie lata w blotku :) tylko ze moj brat za 3m ma 18 wiec z niego nic wielkiego nie bedzie:D ale miejmy nadzieje ze zlapie bakcyla i sobie kupi jakies enduro zamiast plastika Bynajmniej Tijo masz sponsora i tata w Twoje zamilowanie inwestuje u mnie jest problem bo musze wszystko sobie sam kupowac wiec na cos mocniejszego narazie nie moge sobie pozwolic ostatnio sie poklucilysmy z ojcem o buty ze chce wydac 500zl on do mnie glupi jestes i sie zaczelo :Dmoze sproboj podwiesc go pod sklep i spytac czy lepiej 500 zł przepic i z glupim usmiechem do domu wracac, ja mlodemu specjalnie moto kupilem zeby mial jakas odskocznie i zeby wiedzial jak mozna sobie tym krzywde zrobic ten drugi jeszcze od cycka nie jest odciagniety ma w sierpniu konczyl roczek ale na wiosne smiga z nami mam juz dla niego piekielna maszyne: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2004-YAMAHA...1QQcmdZViewItemjak na razie jezdzi na baku ale podoba mu sie i mam nadzieje ze nie bedzie walil w gardlo tylko w bak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Super :)Jestem jedynakiem i z jednej strony to dobrze, że rodzice nie muszą sie dzielić wydatkami :D a z drugiej to fajnie mieć takiego adepta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 KURDE ZAJEBISTA SPRAWA TEZ CHCIALBYM MIEC BRATA KTORY BY SIE TYM INTERESOWAL , A Z TEGO WSZYTSKIEGO WYSZLY 2 SIOSTRY KTORE WOGULE NIE LUBIA MOTORYZACJI I OJCIEC KTORY NAWET NIE UMIE WYMIENIC SWIECY I NIENAWIDZI DLUBAC PRZY MOTO/SAMOCHODZIE EHHH WYSZTKO TRZEBA ROBIC SAMEMU DOBRZE JEDNAK ZE SA KUMPLA BO NIE WIEM JAK BYM SIE TEGO WSZYSTKIEGO SAM NAUCZYL ;P POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Gratulacje tijo .Będziemy łepka szkolić ...Moze będzie drugi pastrana:P Moi rodzice przy kupnie pierwszego enduro tj dt80 niechceli za nic mi kupić ,męczyłem miesiąc i sie udało , po przeszło poł roku kupili mi cr80 jakos sie uadało ..Pojechali na pierwsze zawody i teraz sa za tym bym jeźdźił :biggrin::D mama lubi patrzeć i jest za kupnem nowego moto :):D kiedyś byyyyyło ciężko ...No i dzięki wujkowi bez którego nie umiałbym nic teraz moge sam remontować moto..Ja od zawsze lubiałem motocykle :biggrin:..W wieku ok 9-10 lat z wujkiem złozyłem choppera z prawdziwego zdażenia ...to był sprzęt..własnej konstrukcji rama itp...Sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Gratulacje TIJO.Bez obrazy, ale kolejny Twój post, który ma niesamowitą wartość na tym forum... :) Wyluzuj troszkę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) NEH Stary jak ci sie nie podoba to nie zaglądaj do motocross/enduro...Masz dział Sport/Naked/Turystyk/Turystyczne Enduro i tam jest twoje miejsce... i Wyluzuj troszkę A dla ciebie TIJO :eek:. Oby jak najwięcej młodych dosiadało off-road`owe maszyny :) Edytowane 11 Listopada 2006 przez miclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja od 3 lat próbuję wyciągnąc siostre na Motor ale nie wychodzi ... :( TIJO :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Ja od 3 lat próbuję wyciągnąc siostre na Motor ale nie wychodzi ... :( TIJO :) :wink:no jak na motor to niedziwne Edytowane 11 Listopada 2006 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 No to fajnie wyciagac mlodszego brata na moto ja mam problem bo chce zeby moj brat starszy kupil sobie enduro i ja tez wtedy to z bratem bym latal no i jak narazie zaczyna mu sie to podobac moze go namowie do konca zimy na jakies fajne enduro :clap: :biggrin: RG w - 45% poskładana Zamienie suzuki rg 125/50 na enduro kontakt pw lub gg Poszukuje Hondy ns-1 Sprzedam silnik od Suzuki Rgv 125 bez cylindra i zaplonu reszta w zajebi... stanie !! Dalej przed soba widze drogę polna niedlugo znowu bedzie powrot do Enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi