Gość Lukass Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Przeszukując ostatnio internet natrafiłem na taką stronkę: Świat Motoryzacji To jest jeden z wielu artykułów. Jesli kogoś zaciekawi to moze poprzeglądać archiwum, jest tam dużo ciekawych rzeczy. Choć nie są one o motocyklach, ale mechanika ogólna też się do nich tyczy. Może dyskusja sie wywiąże na jakis temat? Jeśli nie trafiłem w dział to poproszę o przeniesienie tematu. Miłej lektury. Edytowane 9 Listopada 2006 przez Lukass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuntman2 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 ciekawa lekturka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Mało o motocyklach, ale za to można poczytać o technice motoryzacyjnej (zawsze się przyda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Korozja warstwy lizgowej.No i mamy najlepsza odpowiedz na pytanie: dlaczego należy wymieniać na zime, olej w silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Lukass dzięki za bardzo fajną stronkę :) Sporo mozna się dowiedzieć...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Znalazłem przypadkiem całe kompedium o łożyskach. Moze komuś się przyda. PzdrŁożyska toczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 fajnie jak by ktoś miał wywody pana Sałka na temat dwusuwów i tutaj zamieścił. ja miałem ale strona jest nieaktualna i nic takiego nie mogę obecnie znaleźć. http://www.dwusuwy.freehost.pl/Strona/Tuni...echaniczny.html - tutaj coś jest ale niewiele i nie w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi