kioRa Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam.Niby glupie pytanie ale moze ktos wie gdzie mozan kupic napis na bak do mojej dziewczynki - chodzi mi o cos takiego : http://www.mijnkoopjes.be/image/9582.jpg Spotakiscie sie moze gdzies z czyms takiem w wawie? lub okolicach jakis sklep wysylkowy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 heja ja szukałem swego czasu cos podobnego do ZX12R i powiem ci ze nic nie znalazłem , a jak dzwoniłem do kawasaki to mi koles powiedział ze to jest takie "tanie" ze sie to kupuje na literki bo za całość byś sie nie wypłacil. Dodam tylo ze to było 2 lata temu. zadzwon tu (032) 2760161 i sie spytaj maja wypukłe litery ale nie wiem czy takie i nie wiem czy do kawasaki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Masz 3 wyjścia: kupujesz literki, kupujesz naklejkę z cała nazwą Kawasaki, kupujesz bak z napisem. Gdzie? Na Prymasa w mcs, w PolandPosition, na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 No tak wujek ,ale ja z prawej strony mam ten napsi :) a baku nie bede kupowal bo to nie ma sensu :)szukam szukam ale ciezka sprawa tak jak z przednim blotnikiem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 W mcs pewnie da sie zamowic tylko bedzie slono kosztowac i trzeba bedzie miesiac czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 kaizz zadzwoń do mcs i daj znac ile krzykneli (pewnie sie uśmiejemy). W usa takie coś kosztuje 33$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 To u nas będzie pewnie ponad razy 2. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Jesli chodzi o suzuki to przelicznik jest nastepujacy:dana czesc w USA kosztuje np 30$.Jesli przemnozymy 30*5=150.W Polsce zaplacimy ok 150 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 kaizz zadzwoń do mcs i daj znac ile krzykneli (pewnie sie uśmiejemy). W usa takie coś kosztuje 33$. gdzie zapodaj jakiegoś linka Jesli chodzi o suzuki to przelicznik jest nastepujacy:dana czesc w USA kosztuje np 30$.Jesli przemnozymy 30*5=150.W Polsce zaplacimy ok 150 zl. hehehe w slonach mają włanse kantory i tam dolce są po 5 zł , a jak sie ich spytac to mowią ze mają 5% maży - to tera juz wiem skąd takie ceny. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 http://www.mcs.home.pl/ Przycinają 50% np. filtr paliwa 40pln w usa/60pln w mcs, tuleja wahacza 100pln w usa/150pln w mcs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 kaizz zadzwoń do mcs i daj znac ile krzykneli (pewnie sie uśmiejemy). W usa takie coś kosztuje 33$.A nie 22,14$? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 zglupieliscie 50-60 zl bym jeszcze dal ale nie wiecej :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Za błotnikem rozejrzyj się na http://www.plastbike.pl/. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ja tam bym się za panewkami rozglądał... i to hurtowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 karol1001 zamilcz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi