Pepper Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nawet fajna, ale podejrzany dla mnie jest ten przebieg i cena dośc niska, a przeciez handlarz musi swoje jeszcze dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Bierz draga, sam smigalem takim przez 2 lata i wszystko bylo ok.a jak ci sie juz znudzi zawsze latwo sprzedac. PozdrawiamMaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Znajomy w niedziele ma tego Draga looknąć. Znalazłem jeszcze fajna VL800 VOLUSIA Ja juz nie nadążam za Tobą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byko Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zdecydowac musisz samja wybralem Drag Stara i nie zaluje pozdr :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam ponownie, Panowie wybór już padł, jedzie do mnie w czwartek Drag Star 650 Classic, rok 2004 rok, kolor czarna perła, przebieg 21 tys km, kupiony w salonie, pierwszy właściciel, bezwypadkowy, kupiony w Polsce, motocykl zadbany, serwisowany, dodatkowo gmol, oparcie, spacerówki, alarm. Mam jeszcze ostateczne do was pytanie: Co sprawdzić dokładnie w tym Dragu przy przebiegu 21tys km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Przy takim przebiegu? ;) Wymienić olej, filtr oleju, świece, oglądnąć filtr powietrza (ocenić czy trzeba wymienić), rzut oka na klocki hamulcowe i...... śmigać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Jesli jak piszesz jest serwisowany, to wlasnie powinien byc po wymianach wszystkich plynow, wiec .............. siadasz i smigasz.Chyba ze teraz zima i masz czas, to dla wlasnego sumienie wymienisz sobie na nowe.Gratulacje z zakupu :icon_mrgreen: :wink: Edytowane 12 Grudnia 2006 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedos1 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Umówiłem sie juz z mechanikiem, niech go dobrze sprawdza, po zakupie oczywiście fotki wstawie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi