aLLy Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 no ladny hardkor , 1.55 najbardziej mi sie podobalo . Cena takiego kombi to jakies 1000-1200 euro. Widac , ze warto ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Konkretna jazda :icon_eek: Ale sam moment wypadku dziwny, on to chyba zrobił specjalnie żeby filmik był interesujący :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) moim skromnym zdaniem Ghost Rider to lezał setki razy :biggrin: tylko czy nie było by nudne jakby w pierwszym filmie pokazali jego wypadek ? tutaj tkwi cały sekret :) przez kilka odcinków pomyka idealnie nie popełniajac zadnego błedu a potem ma wypadek i jest wielkie ŁAŁ ;-) Myslicie ze jakby nigdy nie lezał wiedział by jak przyłozyc w ten samochód [ upasc etc ]i potem wstac sprawdzic co z motorem i dokonczyc robienie filmu ? [ sick ] ! ( wątpie zeby to był " ot tak " fart )... PS. ciekawe jaka mine miał gosc z tego samochodu jak motocyklista zamiast narzekac ze go boli podbiegł do motocykla chwyta kamere i nagrywa :icon_eek: Edytowane 5 Listopada 2006 przez ^lunatyk^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Co ty pieprzysz? :icon_eek: Edytowane 5 Listopada 2006 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Przy okazji, ktos moze wie jak nazywa sie muzyka z tego filmu? podoba mi sie :icon_eek: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 no farta mial niezlego. w chwili udezenia 133 na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Moim zdaniem przeginali troszeczkę :) od samego początku. Myslę że ten filmik na pokaz dla innych jak to taka jazda może się skończyć :) Kombi Dainese ;) myślę że najlepsza firma :) też posiadam Dainese i sobię chwalę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 A ja looknąłem pare razy na sam moment uderzenia.Odnosze wrażenie ,że on wcale nie uderzył tylko wywaliło go przez kierownice.Dał po hamulach i go wyje...o.Tak sobie kombinuje ale oczywiście mogę się mylić.Przed samą Audicą do pionu moto postawił.Albo gruchnął.A że kombi zmniejszyło drastycznie skutki wypadku to pewne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ciekawy jestem jak to by w texach wyglądało ...czasami korci żeby przycisnąć ale można się zdziwić ten film daje do myślenia chociaż nikomu nic się nie stało :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ciekawy jestem jak to by w texach wyglądało ... mysle ze bardzo podobnie. Gosc mial po prostu szczescie ze nie spotkal po drodze samochodu, drzewa, barierki badz innego stalego elementu krajobrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Odnosze wrażenie ,że on wcale nie uderzył tylko wywaliło go przez kierownice. na pewno nie uderzył :wink: bo trochę inaczej wyglądał by jego motocykl....w czerwcu tego roku dwóch gości od nas wpadło na siebie właśnie w taki sposób tyle tylko, że przy prędkości około 50 km/h, ten z tyłu zagapił się i już na hamowaniu i konkretnym stoopie przywalił w drugi motocykl...oglądając fotki nikt by nie powiedział, że prędkość była tak mała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 hmm, ciekawe kiedy to moto będzie można kupić w PL jako bezwypadkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ouuu Yogi chyba już frustracja związana z poszukiwaniem 954 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 nieee tam; skądże znowu :/ :/; skad ta mysl?? przeciez wszystko wokolo to nowki sztuki. :>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 swiezo po remoncie , nie katowana , do wyregolowania gaznikow ;x No to widac ze motocykl uderzul w auto po tym jak stanal w pionie ( albo moze i wogole nie uderzyl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi