Skocz do zawartości

Dobre kombi to podstawa

janekk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

moim skromnym zdaniem Ghost Rider to lezał setki razy :biggrin: tylko czy nie było by nudne jakby w pierwszym filmie pokazali jego wypadek ? tutaj tkwi cały sekret :) przez kilka odcinków pomyka idealnie nie popełniajac zadnego błedu a potem ma wypadek i jest wielkie ŁAŁ ;-) Myslicie ze jakby nigdy nie lezał wiedział by jak przyłozyc w ten samochód [ upasc etc ]i potem wstac sprawdzic co z motorem i dokonczyc robienie filmu ? [ sick ] ! ( wątpie zeby to był " ot tak " fart )...

PS. ciekawe jaka mine miał gosc z tego samochodu jak motocyklista zamiast narzekac ze go boli podbiegł do motocykla chwyta kamere i nagrywa :icon_eek:

Edytowane przez ^lunatyk^

A ja looknąłem pare razy na sam moment uderzenia.

Odnosze wrażenie ,że on wcale nie uderzył tylko wywaliło go przez kierownice.Dał po hamulach i go wyje...o.

Tak sobie kombinuje ale oczywiście mogę się mylić.Przed samą Audicą do pionu moto postawił.Albo gruchnął.

A że kombi zmniejszyło drastycznie skutki wypadku to pewne.

Pozdrawiam.

rebel napisał:

Odnosze wrażenie ,że on wcale nie uderzył tylko wywaliło go przez kierownice.

na pewno nie uderzył :wink: bo trochę inaczej wyglądał by jego motocykl....w czerwcu tego roku dwóch gości od nas wpadło na siebie właśnie w taki sposób tyle tylko, że przy prędkości około 50 km/h, ten z tyłu zagapił się i już na hamowaniu i konkretnym stoopie przywalił w drugi motocykl...oglądając fotki nikt by nie powiedział, że prędkość była tak mała...