janekk Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=3795044000415587087 Jeżeli to nie fotomontaż to nieźle pomykali, nie rozumiem tylko dlaczego tego ostatniego auta nie wyminął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Właśnie też się zastanawiam co on zrobił :D :buttrock: Teraz własnie pytanie czy to nie fotomontaż :D Edytowane 5 Listopada 2006 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=3795044000415587087 Jeżeli to nie fotomontaż to nieźle pomykali, nie rozumiem tylko dlaczego tego ostatniego auta nie wyminął Qrna normalnie jakbym siebie i Grzesia widział jak lecieliśmy do Krynicy Morskiej :buttrock: . No trochę dziwne że przydzwonił w ten samochód, gdyby został pomiędzy dwiema ciągłymi zamist zjeżdzać na swój pas wszystko byłoby OK :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Moim zdaniem, włączyła mu się nieśmiertelnoścć. Czuł się tak pewnie, myślał że już wszystko umie, że nic mu się nie stanie, a jak czujesz się tak pewnie twoja czujność spada... przyszła chwila no i bęc. A zapierdzielali całkiem zdrowo, to fakt. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 ostro dawali tylko po co te hamowanie żeby przeszedł na srodek drogi to nic by nie było kombi Dainese .... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Nawet jesli to nie jest fotomontaz to i tak daje do myslenia. To sa motocyklisci ktorzy faktycznie dobrze jezdza i co? Kazdy popelnia bledy. Wydaje mi sie, ze to jest brak szacunku dla swojego zycia. Jezeli ktos chce zapie**alac na motorze niech jedzie na tor. Tam sie wyszaleje bez obaw ze cos moze wyskoczyc na jezdnie. Szczerze powiedziawszy to dla mnie ten kto tak jezdzi jest osoba niespelniona i potrzebuje zeby byc podziwianym. Jest to GLUPOTA i widzimy na zalaczonym obrazku jak sie moze skonczyc. Mam nadzieje ze nie obrazilem nikogo.Pozdrawiam i jezdzijcie z glowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Szczerze powiedziawszy to dla mnie ten kto tak jezdzi jest osoba niespelniona i potrzebuje zeby byc podziwianym. He he Skoal a przez kogo on ma być podziwiany w momencie kiedy łoji ponad 2 paki :icon_biggrin: - pytam bo nie wiem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Nie wydaje wam się że ten filmik jestv trochę przyspieszony? :icon_biggrin: . Przynajmniej ja mam takie wrażenie. A co do samego dzwona to nie mogę tego zrozumieć, nie widział go czy jak? Chociaż jak zapie**ał przed zderzeniem 230 to mógł źle oszacować prędkość tego autka w które przypieprzył i wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) He he Skoal a przez kogo on ma być podziwiany w momencie kiedy łoji ponad 2 paki :wink: - pytam bo nie wiem :wink: No jak to kto -> my sobie oglądamy i podziwiamy :icon_biggrin: Sligier, ale najlepszy jest typek co ścina zakręt po przciwnym pasie przy 2zł w 1min:33 sec WYMIĘKAM I ten jest dobry http://video.google.pl/videoplay?docid=762...446&q=moto+loco Edytowane 5 Listopada 2006 przez janekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 mnie zastanawia tylko jedno... jakim cudem gościu wyszedł z tego cało? Mnie przy owiele mniejszej prędkości (50-60 km) wypieprzyło z motocykla. A na tym filmie nie widać, żeby kładł maszynę - przywalił centralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 No jak to kto -> my sobie oglądamy i podziwiamy :clap: No racja o tym nie pomyślałem :buttrock: ... co za pozer z niego w takim razie ;PI ten jest dobry http://video.google.pl/videoplay?docid=762...446&q=moto+loco Ta tego pozera już widziałem :banghead: mnie zastanawia tylko jedno... jakim cudem gościu wyszedł z tego cało? Patrz tytuł tematu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 He he Skoal a przez kogo on ma być podziwiany w momencie kiedy łoji ponad 2 paki :buttrock: - pytam bo nie wiem :clap:Chyba ogladnales filmik co nie? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 1:55 największy hardcore :buttrock: A wiadomo taka jazda wcześniej czy później musiała się tak właśnie skończyć, szczesgólnie że robili popisowy numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Patrz tytuł tematu :clap: no jasne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) no jasne :buttrock: Ale i tak kombinezon nie uchroni nas od poważnych zlamań etc. tylko tyle że się nie pościeramy ( tylko albo aż bo czasami kończy się to przeszczepami skóry) i mniej obijemy. Uważam też że koleś miał dużo szczęścia, a tylko tacy powinni jeździć co im go nie brakuje :clap: . pzdr. Edytowane 5 Listopada 2006 przez 01kriters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi