krasnal Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Super, jestem w kontakcie z innymi kolegami w najblizszym czasie założymy na forum swój temat i w nim dopracujemy szczegóły .Pisz, pisz ;) Tak wyszło że razem z irciom jesteśmy zainteresowani tą Chorwacją, tylko tych szczegółów nam trzeba :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Pisz, pisz :cool: Tak wyszło że razem z irciom jesteśmy zainteresowani tą Chorwacją, tylko tych szczegółów nam trzeba :biggrin:To super.Bardzo się cieszę.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 To super.Bardzo się cieszę.Pozdr.No pare szczegółów juz padło w Mirosławicach...i nie tylko.Pierwiszów jak szef tego tematu pilotuj sprawę, może sie zabrać jak widzę fajna ekipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No pare szczegółów juz padło w Mirosławicach...i nie tylko.Pierwiszów jak szef tego tematu pilotuj sprawę, może sie zabrać jak widzę fajna ekipa...Marcysiek nie ma szefa jest demokracja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 To ja demokratycznie poproszę o jakiekolwiek szczegóły (czas trwania, jakie noclegi, miejsca pobytu) bo muszę jakoś urlop w robocie poprzesuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisfazer Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Byłem w Chorwacji dwa razy,raz motorkiem we wrześniu i raz autem w lipcu i muszę powiedzieć że ceny wcale tak dużo niższe nie są.Kempingi we wrześniu są tańsze ale nie jest to odzczuwalne w porównaniu z cenami z lipca.Im dalej na połódnie tym taniej,a co do turystów to masz racje że w wakacje to jest bardzo dużo ludzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Byłem w Chorwacji dwa razy,raz motorkiem we wrześniu i raz autem w lipcu i muszę powiedzieć że ceny wcale tak dużo niższe nie są.Kempingi we wrześniu są tańsze ale nie jest to odzczuwalne w porównaniu z cenami z lipca.Im dalej na połódnie tym taniej,a co do turystów to masz racje że w wakacje to jest bardzo dużo ludzi . Tak samo masz na naszym wybrzeżu,możesz spędzić urlop w Międzyzdrojach razem z całą gawiedzią lub możesz pojechać trochę dalej do Wisełki albo Dziwnówka gdzie jest; taniej,spokojniej,więcej miejsca na plaży itd. :D Podaj jakieś konkrety;gdzie byłeś,jaką trasą,ceny itp.a nie ogólniki.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 heh widze ze temat sie rozwinol ...no ale ja wysiadam z tego pociagu, niestety nie uda sie wygospodarowac kasy na ten wyjazd ( wiekszy wydatek gora :/ ) , wiec zycze udanej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTomek Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 witam, Widze ze chorwacja jak rzeka... nigdy sie nie kończy w kwestii wypraw motocyklowych :-) Ale w sumie sie nie dziwie, bo to piekny kraj idealny dla motocyklistow (pogoda,trasy,widoki,brak deszczu itpe..) Mialem przyjemnosc byc tam 2 razy, w 2003 i 2004 roku (o ile pamietam, bo ten czas tak leci) i dobrze pamietam ze za 2 osoby 26 dniowy pobyt kosztowal mnie 1k paliwo + 1k campingi + 1k zarcie/picie/atrakcje w sumie 3k PLN + tankowania w polsce. A wiec mozna.... tyle ze trzeba to sobie dobrze zaplanowac.Miesieczny urlop nad polskim morzem we 2 osoby wyjdzie taniej tylko o koszty paliwa... Więc bez porówniania. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi