robak Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Mi szkoda zawieszenia (uszczelniaczy) więc nie latam zimą!mi tez szkoda i teź nie będe jezdził zimąjak jest błoto to też nie jeżdze bo sie szybciej łańcuch i zębatki zużywająa jak jest strasznie sucho to też nie jezdze bo sie kurzy i silnik ciągnie piasek przez filtr i sie szybciej zużywa (poza tym moto sie brudzi od kurzu)jak pada to też nie jezdze bo moto zardzewieje trzeba szanować swój motocykl ... a mój kolega to ostatnio na jednym kole jezdzi ... kiedys się przewróci, porysuje owiewki , połamie lusterka i bedzie miał za swoje bezmózgowiec jeden to właśnie mówiłem ja, hardkorowy Józio :) :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Zaraz koniec remontu, wiec cala zime latam.Jakie to proste.. no nie?Ps. Uszczelniacze i tak juz zaczynaja puszczac. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Korde dzisiaj z kumplem pojezdze normalnie z 1 stopnia zrobilo sie 12 :banghead: :biggrin: :DA propo uszczelniaczy to rzeczywiscie je zima wykancza Edytowane 7 Listopada 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk73 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Ja odstawiłem Cr-ke do garażu i będę Ją rozkręcać na części pierwsze.Opone i tak mam taką, że jak wracałem z działki po śniegu nie dało sie ujechać...albo i umiejętności brak :icon_mrgreen: Przez zimę sprawdzę co w silniku, pomaluje się może ramę, felgi i zrobi jeszcze parę rzeczy. Edytowane 7 Listopada 2006 przez Kamyk73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gientar Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 mi tez szkoda i teź nie będe jezdził zimąjak jest błoto to też nie jeżdze bo sie szybciej łańcuch i zębatki zużywająa jak jest strasznie sucho to też nie jezdze bo sie kurzy i silnik ciągnie piasek przez filtr i sie szybciej zużywa (poza tym moto sie brudzi od kurzu)jak pada to też nie jezdze bo moto zardzewieje trzeba szanować swój motocykl ... a mój kolega to ostatnio na jednym kole jezdzi ... kiedys się przewróci, porysuje owiewki , połamie lusterka i bedzie miał za swoje bezmózgowiec jeden to właśnie mówiłem ja, hardkorowy Józio :) :P ty rrobak ja jestem z bobolic znasz moze koguta ze szczecinka ma chlop 12 i huske co weekend przylatuje do nas i ostro dajemy jak cos to na weekend zapraszam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja dzis sobie ostro polatalem blotko nie z tej ziemi :banghead: U mnie tak samo wczoraj bylo na minusie a dzis +10 :biggrin::)Pozdro Jezeli jest ktos z zamoscia co ma crossa albo enduro to niech sie do mnei zglosi bo szukam ekipe do latania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja na moim Dominie polatałem trochę w minioną zimę, doszedłem do wniosku po kilku nie szkodliwych glebach w głębokim śniegu, że potrzeba by zmienić opony na kostki, te które mam to raczej bardziej na szosę no i boczne gmole w drodze. Zabawa była wyśmienita, obecnie wyjąłem akumulator i motorek zimuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 ty rrobak ja jestem z bobolic znasz moze koguta ze szczecinka ma chlop 12 i huske co weekend przylatuje do nas i ostro dajemy jak cos to na weekend zapraszam!!!!!no jasne, że go znam właśnie kiedys mieliśmy wpaśc do Bobolic do Pieca i latac z jego ekipą (czyli pewnie też z Tobą :) )zdzwonie sie z Nimi i można się na sobote albo niedziele ustawić pzdr Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 mi tez szkoda i teź nie będe jezdził zimąjak jest błoto to też nie jeżdze bo sie szybciej łańcuch i zębatki zużywająa jak jest strasznie sucho to też nie jezdze bo sie kurzy i silnik ciągnie piasek przez filtr i sie szybciej zużywa (poza tym moto sie brudzi od kurzu)jak pada to też nie jezdze bo moto zardzewieje trzeba szanować swój motocykl ... a mój kolega to ostatnio na jednym kole jezdzi ... kiedys się przewróci, porysuje owiewki , połamie lusterka i bedzie miał za swoje bezmózgowiec jeden to właśnie mówiłem ja, hardkorowy Józio :) ;) a może lepiej moto zalać wazeliną i niech sobie stoi w akwarium ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 a może lepiej moto zalać wazeliną i niech sobie stoi w akwarium ?Taka prawda ...... Moto jest chyba po to zeby jezdzic nie zwarzajac na pogode lecz na przyjemnosc z jazdy :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) panowie, a uczyli Was w szkole co to jest ironia? :icon_mrgreen: no to do wiadomosci tych, co nie skumali to moja poprzednia wypowiedz to własnie była ironia jasne, że o sprzęta trzeba dbać - ja przez to rozumiem wymiane na czas oleju, czesci , regulacje zaworów itd. a katowanie to poprostu używanie sprzętów zgodnie z przeznaczeniem bo po to zostały stworzone :buttrock: co do zimy to proste, że mam zamiar jezdzić ... kolce oczywiscie obowiązkowe :bigrazz: pzdr dla kumatych Edytowane 7 Listopada 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 a czy ja pisałem na poważnie :buttrock: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gientar Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 panowie, a uczyli Was w szkole co to jest ironia? :bigrazz: no to do wiadomosci tych, co nie skumali to moja poprzednia wypowiedz to własnie była ironia jasne, że o sprzęta trzeba dbać - ja przez to rozumiem wymiane na czas oleju, czesci , regulacje zaworów itd. a katowanie to poprostu używanie sprzętów zgodnie z przeznaczeniem bo po to zostały stworzone :wink: co do zimy to proste, że mam zamiar jezdzić ... kolce oczywiscie obowiązkowe :D pzdr dla kumatychmy latalismy cala sobote i niedziele zdwon sie znim i jak cos to do lasu pozdro gientar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 panowie, a uczyli Was w szkole co to jest ironia? :bigrazz: no to do wiadomosci tych, co nie skumali to moja poprzednia wypowiedz to własnie była ironia jasne, że o sprzęta trzeba dbać - ja przez to rozumiem wymiane na czas oleju, czesci , regulacje zaworów itd. a katowanie to poprostu używanie sprzętów zgodnie z przeznaczeniem bo po to zostały stworzone :wink: co do zimy to proste, że mam zamiar jezdzić ... kolce oczywiscie obowiązkowe :D pzdr dla kumatychDobra kij z tym poprostu trzeba jezdzic motorem w kazda pogode oraz dbac o niego po takiej przejazdzce :D:)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednarek (BETI) Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) JAK DLA MNIE JAZDA W ZIMĘ TO SUPER DOŚWIADCZENIE... NA ŚWIEŻYM ŚNIEGU JEŹDZI SIĘ JAK W PIACHU... KŁOPOTY ZACZYNAJĄ SIĘ W MOMENCIE NATRAFIENIA NA LÓD... NAD MOTOCYKLEM NIE MA ŻADNEJ KONTROLI... WKOŃCU COŚ ROBIĆ TRZEBA - WIĘC JAZDA ZIMA JEST WRĘCZ OBOWIAZKOWA :banghead: ... TYLKO CZY DR'A WYTRZYMA DO WIOSNY... (TO SIĘ JESZCZE OKAŻE)... CO DO KOLCÓW TO JESZCZE NIE PRÓBOWAŁEM. Edytowane 8 Listopada 2006 przez Bednarek (BETI) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi