Magik8888 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Przy łańcuchach to sie chyba felga zniszczy... pozatym na przód moim zdaniem łańcuchy sie kompletnie nie nadają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 http://www.snowdogs.ru/unimoto.html http://www.snowdogs.ru/unimoto.htmlВ рамках 4-го Международного мотослета «SNOWDOGS 2007» будет проводиться традиционная битва "унимото" с призовым фондом 100 000 рублей. На этой страничке вы познакомитесь с правилами и условиями проведения соревнования, с участниками соревнования 2006 года и их результатами для оценки собственных сил. Для сооружения этих «болидов» много ума не надо, нужен кураж и еще что-то, что отличает нас от остальной серости. Желаю Вам удачи и пусть победит сильнейший! Дмитрий GOR (111 RAMCC Togliatti)------no prosze w ramach zlotu jest turniej rodzej walki :icon_rolleyes: z nagrdą:cool::);) mialem gdzie linka do zlotu w 2006 tam byly suer foty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 ja nie mam zamiaru jezdzic w zimie.... w zimie będe pucował mój motorek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Mi szkoda zawieszenia (uszczelniaczy) więc nie latam zimą!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Mozesz napisac co sie dzieje z uszczelnaiczami jesli sie jezdzi w zimie ? Sol ma jakis wply czy zmiana temp?:icon_razz::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 to przecież logiczne że jak jest zimno to guma twardnieje i sie wtedy uszczelniacze bardziej zużywają gdy amotr pracuje. ale jak sie "skarpewty" te neoprenowe nałoży to chyba nie ma takiego dużego zużycia wtedy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 to nie powinno byc pytanie ale stwierdzenie. oczywiscie ze bede latac. moj filmik w "brudne filmy" mowi sam za siebie :PP PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 uszczelniacze to wydatek 40zł +olej więc nie wiem czy warto dla nich zimować enduraka Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 uszczelniacze to wydatek 40zł +olej więc nie wiem czy warto dla nich zimować enduraka Troche grzeszysz tak pisząc. może do DT to i kosztują 40zł ale orginalne NOK'a kosztują 150zł. Olej to może sobie kosztować 40zł... Co dla niektórych dochodzą jeszcze koszty wymiany. A jak puści tylny amor to już wyższa szkoła jazdy, samemu nie bardzo idzie to wymienić a za taką regeneracje wezmą ze 200zł najmniej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Troche grzeszysz tak pisząc. może do DT to i kosztują 40zł ale orginalne NOK'a kosztują 150zł. Olej to może sobie kosztować 40zł... Co dla niektórych dochodzą jeszcze koszty wymiany. A jak puści tylny amor to już wyższa szkoła jazdy, samemu nie bardzo idzie to wymienić a za taką regeneracje wezmą ze 200zł najmniej ;] do mojego byłego kata kupowałem Ariete za 32zł i dziwnym trafem wytrzymywały dłużej niż oryginalne (czyt. jazda w kurzu) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Dziś pierwszy dzień nie wsiadłem na staruszkę MTX :notworthy: - od kiedy ją mam.... I to nawet nie przez deszcz (bo były przerwy w opadach), ale zjazd rodzinny i głupio było zniknąć :biggrin: Pozdro dla tych, którzy dziś latali i dla tych, którzy nie latali :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Dzisiaj lataliśmy na 8 sprzętów :notworthy: Niestety nie mam fotek .. 2 x Kawasaki Kx 125 2x Kawasaki Kx 85 1x Kawasaki Kx 80 1x Yamaha Dt 80 LC (moja) 1x Kawasaki Kx250f 1x Suzuki DR 125 Jak to enduromax powiedział mi na GG "Zakochali się w tych Kawasaki" :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Kurde wy macie z kim latac a ja nie:( jedni albo sie ucza stuntu na crossach, nastepni maja scigacze i nie mam z kim latac:( dzis osobiscie sam sie poszedlem przejechac, padalo caly zmoklem ale zato ladny kawalek zaoralem:):) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Czy macie zamiar jeździć w zimie?:eek:Jesne,ze tak!!Zajebiscie sie jeździ!! :) :crossy: :biggrin: :biggrin: :cool: ..powerslayd co chwilke...fajnie sie uczy panowania na ubitym sniegu...ja mu gaz o on w bok :crossy: Jedyny minus to to,że;-3eba miec na sobie 3pary spodni,3bluzy,2*skarpety,2*rekawice + kominiarka ...ale jak sie upadnie to jest bezpiecnxziej:P Hehe.. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 jak widac ancwalt hehe, to latam sprzetem ,ale ostroznie.a kiedy juz nie da sie motocyklem smigac ,to przesiadam sie do mojego mula pepe[jeep cherokee4.0] i wtedy zaczyna sie ogieeeeenn!!!!! Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi