wild Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 a ja przypominam ze oddam rame za darmo do wieprza- jeszcze troche i na zlom pojdzie razem z aluminim pod postacia pocietego kartera. :icon_mrgreen: mialam napisac co z ta rama ale brak internetu mnie ogranicza do pisania na forum- jednak nie jest krzywa- zludzenie robil wygiety blotnik z uchwytem. do konca tego tydonia dodam zdjecia jak sytuacja wyglada. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Ramy są kompatybilne :icon_mrgreen: tylko trzeba wziąc poprawke na skrzynie (ze wstecznym lub bez). Edytowane 16 Listopada 2006 przez piatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 za ja mam dniepra z koszem na zbyciu za 1200zł :icon_razz:...jesli masz jeszcze tego Dniepra na zbyciu, to byłbym chętny na tą maszynę;;;Odezwij sie na gg - 7816781 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 paolo a rama z urala m-67 nie interesowalaby cie? kumpel ma na zbyciu.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 ...jesli masz jeszcze tego Dniepra na zbyciu, to byłbym chętny na tą maszynę;;;Odezwij sie na gg - 7816781 ja juz 3 tydzien na fotki czekam :/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 paolo a rama z urala m-67 nie interesowalaby cie? kumpel ma na zbyciu.. GoskaGosiu ta rama to jeszcze aktuel???Może bym łyknoł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 granat ...tak caly czas :icon_idea: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 łykne goła rame do Mki, Kaski, a najchetniej do uralca stary model, jak kto ma niech cynk da:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jeśli ktoś miałby na zbyciu koło (najlepiej proste) razem z osią przednią do Kachy to chętnie bym odkupił;Szukam też tylnego błotnika - dzielonego - do tego motoru; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam;Postanowiłem wskrzesic temat - bo nie ma sensu zakładać nowego;Poszukuję "gołej ramy" do K-750 lub Dniepra MT9 - nie koniecznie z Podkarpacia (jeśli ktoś ma możliwość wysłania jej kurierem to również byłbym zainteresowany); Oczywiście interesuje mnie prosta rama - najlepiej nie naprawiana wczesniej - krótka czy długa - to nie ma aż tak dużego znaczenia (moja K-750 oryginalnie miała krótką ramę, więc najchętniej taką);Jeśli ktoś ma to czekam na info - na forum lub na GG;Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam;Postanowiłem wskrzesic temat - bo nie ma sensu zakładać nowego;Poszukuję "gołej ramy" do K-750 Mam ramę z amortyzatorami do zbycia.Zbiornik paliwa i kilka innych drobiazgów do K-750, jakby ktoś był w potrzebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 A jaką masz ramę (krótką czy długą) - i w jakim jest stanie (czy jest prosta, czy nie była naprawiana, no i czy ma mocowania siodła - bo niektórzy je odcinają). Oraz jaka byłaby cena tej ramy + koszty wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 A jaką masz ramę (krótką czy długą) - i w jakim jest stanie (czy jest prosta, czy nie była naprawiana, no i czy ma mocowania siodła - bo niektórzy je odcinają). Oraz jaka byłaby cena tej ramy + koszty wysyłki?Rama krótka, stan oceniam na dobry, bez uszkodzeń.Pochodzi z motocykla mającego przeszłość wojskową, ponieważ częsć rzeczy w silniku była sygnowana ZN i WZM. Świadczą rónież o tym ślady koloru khaki. cena? proponuję na priv, mam nadzieję, że się dogadamy.Mam też zbiornik od tego zestawu. Wyślij maila puszczę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 a ja mam bak do urala taki sobie za 40zł dinx od przyspieszacza zapłonu za40zł, tylną lampe do urala za 30zł i cos tam jeszcze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 A mi pozostała krótka rama do k750, rama kosza, gondola bez podłogi, kierownica zkaśki lampa z dniepra błotniki siedzenie sercowe kierowcy z kaśki itd itp , tak to już jest jak człowiek wchodził w te sprzęty i nadział się na przekrętasa :) :) ma to z kolei drugą strone medalu ma się taile zapasowe :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi