zbyhu Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Czolem! Zmajstrowalem takie filmidlo o mojej SF i pomyslalem, ze sie nim podziele. Niestety na serwer mi weszla wersja w bardzoe kiepskiej jakosci, ale cos.Jak sie komu nudzi, to zabije 5 minut przy ogladaniu :biggrin:.http://republika.pl/zbyhu1/cb.wmv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Filmik o GS-ie był lepszy, aczkolwiek muzyka jak zawsze super, troche za dużo zdjęć przedstawiających to samo :D No, ale nie jest zły, całkiem przyjemnie się oglądało :biggrin: ps. kolejny dres co jeździ bez kasku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Czolem! Za szybko sie ze tak powiem z SF rozstalem. Nie mialem dosyc materialu filmowego, wiec musialem duzo fotek wrzucic...Ale filmik musial byc. I jest :biggrin:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Czolem! Za szybko sie ze tak powiem z SF rozstalem. Nie mialem dosyc materialu filmowego, wiec musialem duzo fotek wrzucic...Ale filmik musial byc. I jest :D. Pozdro... fajna pamiątka ...sam kiedyś myślałem o czymś takim ... tylko mam za mało czasu (samozaparcia?) :biggrin: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Rozumiem doskonale, od dawna kłębi mi się pomysł zbierania materiału filmowego (zdaje się, że zainspirowały mnie Twoje wcześniejsze produkcje :icon_twisted: ) i po rozstaniu się z maszyną zmontowanie filmu. Ciągle albo się nie chce, albo się nie pamięta, żeby coś nagrać, choć troche :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Gratuluję zacnego doboru muuzyki :icon_twisted: Pamiątka 'po', czyli rozstanie...a dlaczegóż? Nie pasowała charakterystyka, czy coś się wydarzyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Wg mnie to tam nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Czolem! Kosa: latanie na gumie i popisy kaskaderskie to sobie szukaj na plytkach SM :icon_twisted:.Napisalem "pamiatka" a nie zajebisty filmik o wyczynach na Seven Fifty - nie musi sie tam nic dziac. Embe - a widziales filma :icon_razz:? Wypadek mialem na tym moto i to zdecydowalo o sprzedazy. Gdyby nie to, jezdzilbym na Sevence dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Nie chodzi o zaden stunt, a o montaz. Ze zwyklego filmu, na ktorym chodzi sie wokol motocykla z kamera mozna zrobic zajebiscie dynamiczny wstep. Wystarczy chwile posiedziec nad zwolnionym/szybszym tempem, pare zblizen (ale nie zoomem) na lusterko, silnik i juz gra gitara. :icon_twisted: Za to podziwiam za wyprawe do Anglii. Taka wycieczka to jedno z moich wielu marzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Pamietajmy ze to grupa o motocyklach a nie grupa alt.pl filmowcy-amatorzyMnie sie podoba, Popieram amatorskie projekty, Krytykanktów wielu- producent jeden A jesli chodzi o U.K. - podziwiam upór, też planuje.Dziś sie dowiedzialm ze stelaż i czapa oraz kurer do mojego to ok 900zł A i tak tak kupie pewnie bo szkoda zeby motór gnił na lokanych wodościekach, też chciałbym mu pokazać chociaż część UNI. z motórowym pozdrowieniem (A jak tam Panele już wymieniłeś :icon_twisted: ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Embe - a widziales filma :icon_razz:? Wypadek mialem na tym moto i to zdecydowalo o sprzedazy. Gdyby nie to, jezdzilbym na Sevence dalej....właśnie widzę niedorzeczność mego pytania. Poprzedni post wysłałem tuż po odpaleniu filmu i słysząc muzykę... Teraz czytam o spalaniu oleju w TDMie i myślę dlaczego nie poszedłeś znów w CB? Gdybym miał teraz przedwypadkowe zdrowie i możliwość zakupu znów wziąłbym GPZta, bo nieziemski (wg. mnie) jest. CB zawsze ceniłem, dlategom zdziwion nieco. Ale oukej :icon_twisted: Dobrze, że wszystko w pożądku. Głównie zdrowie mam na myśli. Lepiej już skończę, bo na wspominki mi się zbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Filmik ok :icon_twisted: Muza czadowa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Muza czadowa :icon_razz:Satriani...trudno, żeby było inaczej :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Filmik jako pamiatka niczego sobie.Muzyka super. SATCH jest najlepszy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Filmik bardzo fajny... też zbieram materiały do swojego... Może na koniec następnego sezonu będzie nowy motor... to przydałoby się wykonać taki film. Muzyka rzeczywiście bardzo dobra. Fajna końcówka filmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi