PaleSatan Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) No i tradycji stalo sie za dosc. Babsko za kolkiem zajezdza droge wyrzadza szkody a pozniej z morda ze to twoja wina bo jestes motocyklista czyli wariat. :icon_razz: szkoda slow :) Dobrze ze ci sie nic nie stalo :icon_twisted: Edytowane 27 Października 2006 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 ...Jak nie umie jeździć, to niech się do autobusu przesiądzie albo z buta zasuwa. ......albo do metra, nie :icon_twisted: :icon_razz: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 co za gupie cipsko pieprzone, dobrze że z tobą wszystko ok... jeszcze jakis robert to mnie najbardziej wnerwiło jakies straszonka, trzeba było wezwac tą policje to by jej dojebali mandacik i tyle!!!!Gratuluje opanowania i umiejętności. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ...albo do metra, nie :P :bigrazz: pozdr, w hahaha :biggrin: :biggrin: jak dla mnie bomba !! :bigrazz: Olsen = metro , widać nie tylko mi sie tak kojarzy [ dojazdy skuterkiem w zimie do stacji metra ;D] bez urazy Olsen :icon_evil: co do sytuacji ... ciesz sie ze jestes cały :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ...albo do metra, nie :P :bigrazz:Nie chciałem tego pisać, ale zrobiłeś to za mnie. :icon_evil: hahaha :biggrin: :biggrin: jak dla mnie bomba !! :bigrazz: Olsen = metro , widać nie tylko mi sie tak kojarzy [ dojazdy skuterkiem w zimie do stacji metra ;D] bez urazy Olsen :banghead:Zimóweczki do skuterka już jadą z Niemiec, więc zapewne i tegorocznej zimy będę uskuteczniał dojazdy do metra na dwóch kółkach (odpuszczał będę tylko przy wyjątkowo parszywej pogodzie albo gdy będę wybierał się na ochlaj na mieście). :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 "walnął mnie Pan w dupe" I po tym wypadku jeszcze Ci sie perwersji zachciało?:P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 wiesz Greedo - szybki moto, szybki numerek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi