wild Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) paolo nie wiem czy wiesz ale dluugo jezdzilismy na takowych tlumikach i ani razu na nas krzywo niebiescy nie popatrzyli :) hehe wozek dostal od ode mnie wiec ural nie jest juz solo :-) http://img443.imageshack.us/my.php?image=ural1wf8.jpghttp://img443.imageshack.us/my.php?image=ural2nz5.jpghttp://img387.imageshack.us/my.php?image=ural3ob5.jpgwyreczam kumpla. jak pomalujemy uralca to tez wrzucimy po robocie;) http://img73.imageshack.us/my.php?image=wyprawa8kt0.jpg"hende hoh, hende hoh" :D Edytowane 12 Stycznia 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 .................na solo??? U mnie byłes zaprzęgiem - razem z Gośką i Krystianem :) Nie wspomnę tego, że pobudziłeś mi sąsiadów włączając syrenę pod blokiem :D :biggrin: :biggrin: To akurat na plus wyszło;Ps;Feldgrau - bllleeeeeeee - twojego Uralca pasowałoby na "cywila" zrobić - ale to oczywiście kwestia gustu; :crossy: To była wstępna przymiarka do zaprzęgu - widziałeś jak był ładnie pomalowany :D Dopiero na sezon nabierze wyglądu, i będzie Feldgrau żeby nie wiem co... A sąsiedzi może sobie czasy młodości przypomnieli Przez tą syrenę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 bardzo dobra decyzja z tym dolaczeniem kosza zaprzeg to jest to prawdziwa przyjemnosc z jazdy ruskiem mozna osiagnac dopiero jak sie dostawi kolaske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 paolo nie wiem czy wiesz ale dluugo jezdzilismy na takowych tlumikach i ani razu na nas krzywo niebiescy nie popatrzyli :biggrin: Jak to mówią - "zawsze jest ten pierwszy raz"; Ps;A sąsiedzi o dziwo nie narzekali na następny dzień - chociaż jeszcze pod wieczór nie zbyt wyraźnie na mnie patrzyli :) Pewno przypomniały im się dawne czasy :D :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 jezeli chodzi o dzwiek to nie jest az tak glosno- przy pustych rurach sie orginalne rozbebeszone chowaja.. A sąsiedzi o dziwo nie narzekali na następny dzień - chociaż jeszcze pod wieczór nie zbyt wyraźnie na mnie patrzyli biggrin.gif Pewno przypomniały im się dawne czasy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif to niech sie teraz przyzwyczajaja.. :D czesto bedziemy tam w sezonie zajezdzac :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 mam filmik jak skacze uralcem tylko nie moge go nigdzie wrzucic na stronke w sensie nie wiem gdzie i nie chce mi sie szukac.jak chcecie zerknac to dawajcie majle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Sąsiedzi już się przyzwyczajają od dłuższego czasu - wcześniej od czasu do czasu "katowałem" ich Jawą TS na pustych wydechach - a przez tydzień przed rozkręceniem "Kaśki" jeździłem na samych kolanach - nie bardzo im się to podobało - szczególnie koło północy - ale co tam; :banghead: Ps;A w przyszłym sezonie zapraszam jak najbardziej - może by się jakie ognisko zorganizowało przy okazji :wink: Dwudniowe ma się rozumieć :biggrin: :crossy: Ino bez wracania do domu po pijaku - do wiadomo jak to się może skończyć; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ino bez wracania do domu po pijaku - do wiadomo jak to się może skończyć; No oczywiście - chyba że pieszo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zapraszasz wszystkich czy tylko znajomków?:-) Pytanie bo nie wiem, jak odróznic skrzynie ze wstekiem od zwykłej?mam dwie i kazda inna zastanawiam sie czy mnie jeden koles Ireneusz K. z Jasienia nie naciągnoł na wacka, zreszta i tak naciagnął, ostrzezenie!!! Jesli bedziecie robic interesy w tamtych rejonach, nie wierzcie zdjęciom ani temu co mówi, jechac i sprawdzic osobiscie:-)Wiec jak odróznic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Chyba prościej się nie da niż po liczbie wyjść ze skrzyni na dwignie.Jak mniemam o urala chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Z tym zapraszaniem to zobaczymy - jak wypali - i bedziemy mieli jakis wiekszy plac - to zaprosimy wszystkich - bo czemu nie;Ale jak narazie musimy znalezc takowy - i zorganizowac całość - a to nie bedzie łatwe;Gdyby nam sie to udało - to damu znać - i zaprosimy wszystkich oificjalnie :clap: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Chyba prościej się nie da niż po liczbie wyjść ze skrzyni na dwignie.Jak mniemam o urala chodzi.czyli? jak? ja moze zamieszcze skrzynie taka i taka ji mnie uswiadomicie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Z tym zapraszaniem to zobaczymy - jak wypali - i bedziemy mieli jakis wiekszy plac - to zaprosimy wszystkich - bo czemu nie;Ale jak narazie musimy znalezc takowy - i zorganizowac całość - a to nie bedzie łatwe;Gdyby nam sie to udało - to damu znać - i zaprosimy wszystkich oificjalnie :) :icon_twisted: Masz na myśli zlot rusków zrobić? Ja jestem za. Tylko trzeba to wszystko omówić przy piwie najpierw... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Masz na myśli zlot rusków zrobić? Ja jestem za. Tylko trzeba to wszystko omówić przy piwie najpierw... ty bys tylko piwo pil.. i najchetniej tatre :icon_twisted:rusofile u nas sie mnoza jak kroliki.. ja wam po piwo jezdzic nie bede!!! :wink: Goska Edytowane 20 Stycznia 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 ty bys tylko piwo pil.. i najchetniej tatre :icon_twisted: GoskaDobra tatra nie jest zła :wink: ja wam po piwo jezdzic nie bede!!! icon_razz.gif Na razie jeszcze nie, bo prawa jazdy nie masz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi