rebel Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Relacja jak i sama podróż powoduje szczery uśmiech na twarzy.Szaleństwo ,odwaga i spontaniczność.Wyszedłeś przygodzie naprzeciw. Szacun i gratulacje.Otwarcie przyznaje sie wszem i wobec ,że strasznie zazdroszczę Tobie tej wyprawy.Udowodniłeś ,że nie trzeba mieć super wypasinego sprzeta ani przeogromnego budżetu aby pokonać taką trasę.Do zobaczenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 szceka mi opadla i tzrasnela o podloge!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Super wyprawa i niezłe zdjęcia, poza tym napisałes to w taki sposób, że czyta się jednym tchem i ciekawość nie pozwala skończyć :icon_mrgreen: .Też szykuję sie na wiosnę na podobną wyprawę moim endurakiem, wiem wiem , to nie to samo co CZ. Ale na podobnych zasadach- jak najwięcej przygód i obcowania z tubylcami :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Niestety strona sie u mnie nie uruchamia... Pozdrowienia z Liverpoolu//Wyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodscha Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 strona sie nie odpala a chacialoby sie poczytac............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 No właśnie, mi też stronka się nie odpala, co się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 No właśnie, mi też stronka się nie odpala, co się dzieje ? Problemy z serwerem :D Stronka siedzi na przebudowywanym serwerze. :D Za kika dni powinno być Ok :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafel_27 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam. Czekamy i czekamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Czekamy i czekamy .... klik --->> relacja na serwerze komercyjnym Poprzedni serwer dalej ma pada :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 klik --->> relacja na serwerze komercyjnym Poprzedni serwer dalej ma pada :rolleyes: nareszcie... czytam chyba po raz piąty... może umówimy się na przyszły na trasę Polska – Litwa – Łotwa – Estonia – Polska? Hil, zaczekaj ! :icon_razz: Planuję wstepnie traskę Polska - Litwa - Łotwa - Estonia - Sankt Petersburg i z powrotem.... ale... w 2008... W przyszłym roku już jadę z Kamandirem na Ukrainę... Może się przyłączysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 respekt!! teraz to musisz do afryki jechac, zeby sie nie nudzic po takiej dawce przygod ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 nareszcie... czytam chyba po raz piąty... Nie mam czasu zrobić updejtu :) Bowiem ostatnio się mi kilka rzeczy jeszcze przypomniało... ...PZU w Zielonej Karcie wymyśliło mi własną Ulice zamieszkania (Pani myślała o pewnie o Mnie :) )...Stęple Ukraińskie. WJAZD - marka motocykla CZ. WYJAZD marka motocykla - Jelesnia :P respekt!! teraz to musisz do afryki jechac, zeby sie nie nudzic po takiej dawce przygod :biggrin: Fajnie by było turlać się po piaskach Maroka. :biggrin: Ale Czechosłowaccy Socjalistyczni Inżynierowie beznadziejnie zaprojektowali chłodzenie cylindrów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Witam.Gratuluję wyprawy. Twoją relację przczytałem "jednym tchem" :) Piszę tutaj jednak z innego powodu. Jest to trochę OT ale ja miałem dwie CZ350 (12V) i Jawę 350 (12V) i w ŻADNYM z tych sprzętów NIGDY nie miałem problemów z chłodzeniem :)Jeszcze raz przepraszam za OT.Pozdrawiam.hikor Edytowane 23 Listopada 2006 przez hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi