scitro Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Nieźle się można ubawić czytając niektóre wypowiedzi...hihihi... totalna niewiedza....Co ma wysokie napięcie do aku.. buuuhahhahaha a szczególnie jak jest wyłączona stacyjka!!!!Tak dalej Panowie a bedzie wesoło...Pozdro Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 czyli lopatologicznie:majac wyladowany akumulator 10Ah jestesmy w stanie go naladowac pradem 1A przez 10h (godzin), lub np 10A przez 1h; aku osiagnie ten sam stan, przy czym, dluzej bedzie zyc przy traktowaniu go pierwsza opcja ;) w praktyce oczywiscie moga byc nieznaczne odchylki. Po drugiej opcji możesz już nie mieć co ładowac :buttrock: Łomatko kto takie rzeczy pisze na forum :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Tych krótkich przejażdżek to bym nie polecał.Silnika dobrze nie nagrzejesz ani wydechów.Skropli się woda. To jest dopiero niezdrowe dla silnika. Pozdrawiam ale raz na jakis czas w okresie postoju zimowego trzeba odpalic??czy w ogole?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Po drugiej opcji możesz już nie mieć co ładowac Łomatko kto takie rzeczy pisze na forum chlopie, masz wyraznie zazanczony usmieszek tam. nie rozumiesz rzeczy pisanych - nie komentuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 chlopie, masz wyraznie zazanczony usmieszek tam. nie rozumiesz rzeczy pisanych - nie komentuj Sorki ,jestem imbecylem bez matury i nic nie kumam. Nastepnym razem pisz DUżYMI LITERAMI ,aby tacy jak ja mogli zrozumieć. :) Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nastepnym razem pisz DUżYMI LITERAMI ,aby tacy jak ja mogli zrozumieć. Pozdrówka od razu mi lepiej :lalag: trzeba bylo tak od razu :) rowniez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi