matik Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 co proponujecie po mbx 80? ja myślałem o nsr 125 na motorower co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ale czemu na motorower ?? Zrob A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 no nie kazdy ma pieniadze dac 7 baniek za prawko i za 2 lata kolejne 7 albo 1100 za puszke i motor ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 wlasnie chodiz o kase:( nie wiem czy wyczaruje na sam motorek, a co dopiero na prawko:) naszczescie mam dziedka moze zasponsoruje jak mbx:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ale patrz na to z innej strony. Za taką zarejestrowaną na motorower dopłacisz 2-3 tyś, więc nie lepiej mieć przynajmniej legalnie w papierach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no wlasnie to samo mialem powiedziec, tyle ze trzeba zdawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 tez o tym myslaelm ale w sumie to 7 baniek co wyzuce na prawko to jest wyrzucenie kasy w bloto bo potem musze jeszcze raz zaplacic i tak wogole to ja prawko bede mogl zaczac robic dopiero w kwietniu wiec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) no ale jak zrobisz a1 to juz do konca zycia mozesz smigac 125 czy tylko do 18?no ale policz sobie tak jak mowil thomaszek, za nsr na 50 zarejstrowaną zaplacisz na bank to 700zl wiecej a tak te 700zl dajesz na prawko, kupujesz nsr na 125zarej. i przynajmiej jezdzisz na legalu Edytowane 23 Października 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no macie racje musze pogadac z tata bo on jest przeciwny robienia tego prawka mowi ze to nie ma sensu itp. ale moze go przekonam. ale tak to musial bym do kwietnia moze nawet maj a simigac bez prawka troche mi sie to nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 ja po mbxie wybrałem nsrke i bardzo sobie chwale ale tak jak w mbx- zaczyna brakować tej mocy..... moze dlatego ze mam styczność z wiekszymi motorkami ja po mbxie wybrałem nsrke i bardzo sobie chwale ale tak jak w mbx- zaczyna brakować tej mocy..... moze dlatego ze mam styczność z wiekszymi motorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 tez mam stycznosc z duzymi motorkami ale tata mi nie pozwoli kupic wiecej niz 125 a poz tym co co z tego jak i tak nigdzie legalnie nie pojade a caly czas bac sie wyjechac z domu to lipa. wwiec tez biore chyba nsr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 juz sprzedajesz MBXa ? Nie zajezdziłes go :> ? Bo bede miał kupca... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) cos ty moto chodzi jest w bardo dobeym stanie jak cos to nich gosc daje znac na tel 663683738. Edytowane 24 Października 2006 przez matik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 ja tez jestem w takiej sytuacji właśnie sprzedałem yamahe tzr 50/70 i chciałem kupić cos większego . a zrobienie A1 to wyż uczenie pieniędzy w błoto . Dlatego chciałem jakąś 125 na motorower zarejestrowaną . albo Aprilie rs/gs 125 albo honde nsr 125 . co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 ale na 125 trzeba strasznie uwazać na policje, jest dosyc masywny no i ani sie obejrzysz a tu juz masz 120 na budziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi