Skocz do zawartości

Kamieniec Podolski na wiosnę 2007

Tomek Kulik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pomysl pierwszoklaśny !!! Jeżeli tylko by się udało... to ja bym wszedl.. może nawet we dwa moto...

Co prawda ja chciałem pierwotnie trochę dalej na południe, pod granicę rumuńską (rodzinne wspominki...) chciałbym kiedyś dotrzeć do miejscowiości Kosiv na pd od Iwano-Frankowska, ale...

Grodek - rozumiem, że chodzi o Gródek Jagielloński (ukr. Horodok), miejsce śmierci Władysława Jagiełły ?

Pytanie jest takie - czy oprócz kiepskich dróg przewidujemy jakieś jazdy 'na przełaj' ? bo ja nie mam moto enduro pod ręką :bigrazz:

Edytowane przez mario_BS

Ci którzy biorą wszystko na poważnie, zostaną relegowani z listy startowej :bigrazz:

Bo wiadomo wszem i wobec, że Barył i Wojtasik to Pierwsi Abstynenci Forum :icon_razz:

Wiadomo także, że Wieczny Student nie jeździ wolniej niż 140 km/h swoim Uralem Sport Turistic :icon_razz:

Oczywiste jest więc, że każdy uczestnik wyprawy będzie rugowany niczym kursant na rondzie Babka :buttrock:

Kochani koledzy spoza GUW, czytajcie między wierszami. Chciałbym żeby jak najwięcej fajnych osób pojechało ze mną i poznawało Kresy i nowych bajkersów.

Spakojna...

Kamandir Kulik.

Edytowane przez Tomek Kulik

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

Wiatm Komandira

ja sie pisze jak najbardziej

najwyzej zerwe sie z pracy jak bedzie trzeba

niektorzy moga to potwierdzic (bo tak zrobilem w tym roku) :bigrazz:

Pozatym kto uwiezy w takie bajeczki jakie puszcza los przewodnikos

o tym wczesnym wstawaniu ma sie rozumiec :icon_razz: :buttrock: :eek:

co do majowki to slyszalem ze niektorzy z GUW zamierzaja ruszyc na krym

ale cio z tego wyjdzie to sie okaze

bede czekal z niecierpliwoscia info o dokladniejszym terminie :) :) :icon_razz:

Tomek, a maja tam zwirek?:bigrazz:

Wiesz oczywiscie ze najdalej chyba wysunieci na wschod czlonkowie Grupy Uderzeniowej Wschod pisza sie na impreze bez mrugniecia okiem:) Tylko obierz traske z wertepami, bo tak jak Ural tnie ponad 140, tak i nasze cruisery uwielbiaja endurowy teren:)

Do maja 2007 troche czasu jeszcze zostalo, ale ja juz opracowuje nowy uklad kaskaderski aby wam pokazac ze obcieranie spodni po wewnetrzej stronie uda przy glebie to nie kres moich mozliwosci:)

Towariszcz' komandir, my wsie spakojny..Pojediom, uwidim.... normalna... :icon_razz:

Co do pytania kolegi evera o żwirek - to... bud'tie spakojny.. budiet' :buttrock: Tam jest zawsze i prawie wszędzie :icon_razz: Zresztą wykonując rozkazy Komandira i czytając między wierszami - wiem, że wiesz o czym mówię... :bigrazz:

Jedno pytanie do Komandira - związane z tym co pisałem - jest szansa zahaczyć o Kosów (Kosiv)? To nie tak daleko na południe, w obwodzie iwano-frankowskim... Albo tak ułożyć traskę, żebym mógł alternatywnie przejechać tamtędy... Chciałbym chociaż na chwilkę, zdjęcia zrobić, coby babka przed smiercią się ucieszyła (przed wojną tam był jej dom)...

(...)

Jedno pytanie do Komandira - związane z tym co pisałem - jest szansa zahaczyć o Kosów (Kosiv)? To nie tak daleko na południe, w obwodzie iwano-frankowskim... Albo tak ułożyć traskę, żebym mógł alternatywnie przejechać tamtędy... Chciałbym chociaż na chwilkę, zdjęcia zrobić, coby babka przed smiercią się ucieszyła (przed wojną tam był jej dom)...

Niet prabliemy. Jeśli to dla Babci, to obowiązkowo zajeżdżamy na sesję zdjęciową :)

P.S. Trzeba będzie podzielić peleton na podgrupy:

- abstynencka,

- kaskaderska,

- poważna,

- i jeszcze się jakąs stworzy...

Niet prabliemy. Jeśli to dla Babci, to obowiązkowo zajeżdżamy na sesję zdjęciową :)

P.S. Trzeba będzie podzielić peleton na podgrupy:

- abstynencka,

- kaskaderska,

- poważna,

- i jeszcze się jakąs stworzy...

- EKG ? Czyli pijani, kaskaderzy śmigający z powagą :)

Mar_cin nie ma co śledzić, jadziem :P

Komandir szacun za temat pomoże przetrwać zimę wodząc palcem po mapie a co do terminu może na początku czerwca 7 jest Boże Ciało :(

Po pierwsze, jeżeli piszemy w transkrypcji z cyrylicy na nasze, to piszmy fonetycznie. Czyli nie Komandir, bo szlag mnie zaraz trafi, ino Kamandir :notworthy:

Podkreśliłem akcent.

Po drugie, łykend czerwcowy może być. Pacziemu niet?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...