shadok Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Pomysł świetny... Roboczo się zgłaszam! Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Pomysl pierwszoklaśny !!! Jeżeli tylko by się udało... to ja bym wszedl.. może nawet we dwa moto... Co prawda ja chciałem pierwotnie trochę dalej na południe, pod granicę rumuńską (rodzinne wspominki...) chciałbym kiedyś dotrzeć do miejscowiości Kosiv na pd od Iwano-Frankowska, ale... Grodek - rozumiem, że chodzi o Gródek Jagielloński (ukr. Horodok), miejsce śmierci Władysława Jagiełły ? Pytanie jest takie - czy oprócz kiepskich dróg przewidujemy jakieś jazdy 'na przełaj' ? bo ja nie mam moto enduro pod ręką :bigrazz: Edytowane 23 Października 2006 przez mario_BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Ci którzy biorą wszystko na poważnie, zostaną relegowani z listy startowej :bigrazz: Bo wiadomo wszem i wobec, że Barył i Wojtasik to Pierwsi Abstynenci Forum :icon_razz: Wiadomo także, że Wieczny Student nie jeździ wolniej niż 140 km/h swoim Uralem Sport Turistic :icon_razz: Oczywiste jest więc, że każdy uczestnik wyprawy będzie rugowany niczym kursant na rondzie Babka :buttrock: Kochani koledzy spoza GUW, czytajcie między wierszami. Chciałbym żeby jak najwięcej fajnych osób pojechało ze mną i poznawało Kresy i nowych bajkersów. Spakojna...Kamandir Kulik. Edytowane 23 Października 2006 przez Tomek Kulik kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Wiatm Komandira ja sie pisze jak najbardziej najwyzej zerwe sie z pracy jak bedzie trzeba niektorzy moga to potwierdzic (bo tak zrobilem w tym roku) :bigrazz:Pozatym kto uwiezy w takie bajeczki jakie puszcza los przewodnikoso tym wczesnym wstawaniu ma sie rozumiec :icon_razz: :buttrock: :eek: co do majowki to slyszalem ze niektorzy z GUW zamierzaja ruszyc na krym ale cio z tego wyjdzie to sie okaze bede czekal z niecierpliwoscia info o dokladniejszym terminie :) :) :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Tomek, a maja tam zwirek?:bigrazz: Wiesz oczywiscie ze najdalej chyba wysunieci na wschod czlonkowie Grupy Uderzeniowej Wschod pisza sie na impreze bez mrugniecia okiem:) Tylko obierz traske z wertepami, bo tak jak Ural tnie ponad 140, tak i nasze cruisery uwielbiaja endurowy teren:) Do maja 2007 troche czasu jeszcze zostalo, ale ja juz opracowuje nowy uklad kaskaderski aby wam pokazac ze obcieranie spodni po wewnetrzej stronie uda przy glebie to nie kres moich mozliwosci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Pomysł jest bardzo ciekwy.Będę myślał.Zawsze chciałem zwiedzić te miejsca i chyba jest okazja :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Towariszcz' komandir, my wsie spakojny..Pojediom, uwidim.... normalna... :icon_razz: Co do pytania kolegi evera o żwirek - to... bud'tie spakojny.. budiet' :buttrock: Tam jest zawsze i prawie wszędzie :icon_razz: Zresztą wykonując rozkazy Komandira i czytając między wierszami - wiem, że wiesz o czym mówię... :bigrazz: Jedno pytanie do Komandira - związane z tym co pisałem - jest szansa zahaczyć o Kosów (Kosiv)? To nie tak daleko na południe, w obwodzie iwano-frankowskim... Albo tak ułożyć traskę, żebym mógł alternatywnie przejechać tamtędy... Chciałbym chociaż na chwilkę, zdjęcia zrobić, coby babka przed smiercią się ucieszyła (przed wojną tam był jej dom)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Będę śledził temat i wstępnie się piszę na wyjazd. Cza zacząć odkładać kaskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (...)Jedno pytanie do Komandira - związane z tym co pisałem - jest szansa zahaczyć o Kosów (Kosiv)? To nie tak daleko na południe, w obwodzie iwano-frankowskim... Albo tak ułożyć traskę, żebym mógł alternatywnie przejechać tamtędy... Chciałbym chociaż na chwilkę, zdjęcia zrobić, coby babka przed smiercią się ucieszyła (przed wojną tam był jej dom)...Niet prabliemy. Jeśli to dla Babci, to obowiązkowo zajeżdżamy na sesję zdjęciową :) P.S. Trzeba będzie podzielić peleton na podgrupy:- abstynencka,- kaskaderska,- poważna,- i jeszcze się jakąs stworzy... kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 P.S. Trzeba będzie podzielić peleton na podgrupy:- abstynencka,- kaskaderska,- poważna,- i jeszcze się jakąs stworzy... -moherowych beretow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 O ile Najwyzszy pozwoli to takze sie pisze... Tyle, ze ze mna roznie bywa... Nawet moze sie okazac ze bede sluzyl ojczyznie w tym czasie :) Grosz do grosza... I bedzie wycieczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Niet prabliemy. Jeśli to dla Babci, to obowiązkowo zajeżdżamy na sesję zdjęciową :) P.S. Trzeba będzie podzielić peleton na podgrupy:- abstynencka,- kaskaderska,- poważna,- i jeszcze się jakąs stworzy... - EKG ? Czyli pijani, kaskaderzy śmigający z powagą :) Mar_cin nie ma co śledzić, jadziem :P MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Jeżeli zgłoszenia robocze i niezobowiązujące to ja sie piszę. :) Do wiosny wiele może się wydarzyć........ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Komandir szacun za temat pomoże przetrwać zimę wodząc palcem po mapie a co do terminu może na początku czerwca 7 jest Boże Ciało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Komandir szacun za temat pomoże przetrwać zimę wodząc palcem po mapie a co do terminu może na początku czerwca 7 jest Boże Ciało :(Po pierwsze, jeżeli piszemy w transkrypcji z cyrylicy na nasze, to piszmy fonetycznie. Czyli nie Komandir, bo szlag mnie zaraz trafi, ino Kamandir :notworthy: Podkreśliłem akcent.Po drugie, łykend czerwcowy może być. Pacziemu niet? kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi