michalloKS Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 coś mi sie wydaje że to RG 125 to niczym sie nie rózni od rg 80 poza silnikiem.mam rację???? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Ehh gdybyscie to na zywo widzieli..To jest stworozne do stuntu :( Rama leciutka silnik mocny tylko bak i ufo na przod:D Stelarz,Klatka i dzua Zebatka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 to zamieniaj za aprilieheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 sama rama jest przyjemna ... fajna sprawa ... dobry by to byl moto do stuntu ... wtedy to nic tylko tak jak kolega napisal wieksza zembatka klatka i masz lekkiego i dosyc mocnego potworka :clap: slyszalem ze te motorki bardzo ladnie chodza i sa malo awaryjne prawda to ?PS: 300 post :notworthy: Pozdrawiam :( :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Tak idealna maszyna do stuntu ale narazie nie jezdzi :icon_razz: Powodzenia Masa :icon_twisted: Edytowane 27 Października 2006 przez Bari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Sporo pracy cie czeka .ja też zastanawiam sie nad jakimś moto do stuntu ale niewiem co bo chciałbym zeby to było coś niedrogiwego i małoawarujnego.Planuje sprzedac speeda na zime. Tylko musz ejeszcz etłumik pomalowac..... Bo mam zardzewiały... Wracajac do tematu całkiem fajne moto ciekawe jak jeżdzi>... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 jeszcze nie wiem no ale sadze ze jak ma polowe czesci nowych to bedzie szedl elektryka bedzie moze w ciagu 2 tyg :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 No i jak tam? Udało się zrobić tą elektrykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 w tym wlasnie momencie zysio siedzi w garazu i przeklada calutka elektryke od Suzuki RGV ten nowszej wersji.jest pare komplikacji ale moze sie uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Moim zdaniem musi się udać i życze mu tego :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 apropos co to za cagica super city czy jak to wyglada ;]Heh ja tez mu rzycze chodz te silniki są naprawde inne pzdr zesztą jak cale moto.podobienstwa są niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Mam nadzieje ze to moje ostatnie kompilikacje a nimi jest magneto i regulacja zaplonu w pon ide do tokarza i zobacze co da sie zrobic :biggrin: RG w - 45% poskładana Zamienie suzuki rg 125/50 na enduro kontakt pw lub gg Poszukuje Hondy ns-1 Sprzedam silnik od Suzuki Rgv 125 bez cylindra i zaplonu reszta w zajebi... stanie !! Dalej przed soba widze drogę polna niedlugo znowu bedzie powrot do Enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Najlepiej żeby wszystko sie udało.A dlaczego idziesz do tokarza ?? Tamto rgv ma inaczej ustawiany zapłon niz rg twoje i musisz zmienić cos ze stojakiem zapłonu czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 nie musze rozwiercic stozek z tamtego magneta od rgv na rozmiar mojego a bylem u tokarza i powiedzial ze jest duzo zabawy a narazie brak czasu wiec pozostało mi czekac na kuzyna lub znajomego ktory pracoje w tokarni :notworthy: ale mysle ze 0,5 l wody starczy zeby to szybko i sprawnie załatwic :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 to ile kosztuje to magneto uzywane albo nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi