Soku11 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 WITAM!!Mam takie dosyc dziwne pytanie a mianowicie dlaczego wogole w polsce nie ma moto Kawa KLX400?? Jest 250 i 300 a nikt nawet nie wspomina o 400. Jest on wizualnie bardzo podobny do DRZ i silnik tez wyglada identycznie. Na bikepicsach rowniez ten motocykl gosci - http://w1.bikepics.com/pics/2004%5C08%5C17...197039-full.jpg Moze ktos sie spotkal z tym motorkiem?? Ma jakies wady fabryczne czy moze cena jest jakas z kosmosu ze nie moge tego wogole spotkac?? A moze jest on przeznaczony tylko na rynek amerykanski i kanadyjski?? Za wszelkie informacje z gory dziekuje :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Rzeczywiście widać, że wspólny z drz, bo ma nawet tylne te same platiki. W polsce to raczej nie ma ani jednego takiego moto, chyba że sie myle. W ŚWIAT MOTOCYKLI jest zdjęcie nowego klx450r, zbudowany na bazie kx-fa , a to juz będzie maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 WITAM!!Mam takie dosyc dziwne pytanie a mianowicie dlaczego wogole w polsce nie ma moto Kawa KLX400?? Jest 250 i 300 a nikt nawet nie wspomina o 400. Jest on wizualnie bardzo podobny do DRZ i silnik tez wyglada identycznie. Na bikepicsach rowniez ten motocykl gosci - http://w1.bikepics.com/pics/2004%5C08%5C17...197039-full.jpg Moze ktos sie spotkal z tym motorkiem?? Ma jakies wady fabryczne czy moze cena jest jakas z kosmosu ze nie moge tego wogole spotkac?? A moze jest on przeznaczony tylko na rynek amerykanski i kanadyjski?? Za wszelkie informacje z gory dziekuje :icon_mrgreen: POZDROmasz w pl drz'a wiec nie marudź ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 z tego co mi wiadomo i co widzialem (nie w polsce ;] ) to klx i drz to jest dokladnie to samo tylko ze wywodzi sie z innej konkurencyjnej marki.a co do ceny to np w usa jest zblizona do ceny drz wiec nie sa to kosmiczne pieniadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Rzeczywiście widać, że wspólny z drz, bo ma nawet tylne te same platiki. W polsce to raczej nie ma ani jednego takiego moto, chyba że sie myle. W ŚWIAT MOTOCYKLI jest zdjęcie nowego klx450r, zbudowany na bazie kx-fa , a to juz będzie maszynka. Mylisz sie jest napewno jeden, ma go filip z gadimexu Edytowane 22 Października 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Kawasaki i Suzuki około roku 2004 stworzyło kilka modeli razem. Między innymi RMZ i KXF. Suzuki robiło silnik a Kawa rame. Prawdopodobnie tu jest to samo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 A no to spx :icon_mrgreen: Jeszcze pytanko dlaczego tego wogole nie ma w naszej Polsce?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 bo kawasaki wypuscilo to na stany czy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 A no to spx :bigrazz: Jeszcze pytanko dlaczego tego wogole nie ma w naszej Polsce?? POZDRObo unas jest wszystko w calom polske a co do klxa to co onim mysilicie sa to dobre motorki cos nie mam przekonania do kawasaki bo kiedys sie na nim zawiodlem... podoba mi sie taki model http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M277705 napiszcie mi cos o nim jak sprawuje sie w terenie a jak w dalszej wyprawie robie sobie prawko na A i zamiezam z kumplem zwiedzic troche Polske czy ten motorek nadaje sie wczesniej mialem dominatora ale w terenie byl nieporeczny wolal bym cos takiego tylko czy to dobre z gory dziki za info :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filippo Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) No więc z KLX'em 400 i z DR-Z'em 400 jest tak, że są to te same motocykle :flesje:Tyle że zielony wygląda ładniej :bigrazz: Jest jeszcze taka różnica, że KLX ma podciśnieniowy kranik paliwa. Owszem mam owego KLX'a a dokładnie jstem właśnie na etapie sprzedawania, więc jeśli ktoś ma na takowego ochotę to zapraszam :biggrin: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M327576 W ogłoszeniu troszkę napisałem i troszkę więcej mogę jeszcze powiedzieć, tak że jeśli macie jakie kolwiek pytania to śmiało pytajcie:) PozdrawiamFilip Edytowane 5 Grudnia 2006 przez filippo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Hehe widze ze jestes z mojej okolicy :icon_razz: Czyli tak jak myslalem ze takich moto nie ma w PL wiec jestes pewnie pierwszym posiadaczem :banghead: Zobaczymy czy ktos go kupi. Ciekawi mnie tylko to ze ten KLX400S nie ma kopki. DRZ400S ma kopke i moc okolo 40 koni. Za to DRZ400E ma elektryka i 49 koni. Twoj KLX ma 43 konie wiec silnikowo jakies roznice musza byc... Mam racje?? Czy sa jeszcze jakies widoczne roznice miedzy DRZ a KLX oprocz koloru i naklejek i tego silnika?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filippo Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Nie masz racji: :D 1. DR-Z400S nie ma rozrusznika noznego.2. DR-Z400S ma dokładnie 42,5 km.3. Mój ma 43 bo otomoto niewiedzieć czemu nie chciało mi przyjąć wartości 42,5 :(4. Jest ich więcej, ktoś mi mówił że ściągnął takiego jak mój.5. A dlaczego miał by nie kupić, skoro to toczka w toczke DR-Z tylko, że zielony :wink: Powiem więcej :) Jest na nim nawet napis Suzuki ;P Edytowane 5 Grudnia 2006 przez filippo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi