panas Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Witam!!! 14 lat co wyprawia!!! Widzieliście tą stronke http://www.aaroncolton.com/ !? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 chyba stunter13 (niewiem czy dobry nick dalem) tez wymiata na rg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 tyle ze Aron nie wymiata na RG...a stuntera13 nie porownujmy do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Stunter 13 aktualnie ujezdza CBRke... A pozatym On nie jest taki mlody bo ma 21 lat... :D http://i34.photobucket.com/albums/d120/Pas...nt/DSC_9560.jpg Edytowane 22 Października 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Kurna młody ma gumowe kości :icon_mrgreen: On to już chyba śpi na 2oo :) Jeżdzi chyba 15 godz na dobę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Niesamowity chłopak ! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 :icon_mrgreen: tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Jestem ciekaw co mlody będzie robił w wieku około 20 lat :) :icon_mrgreen: Ja w jego wieku to się cieszyłem, że jeżdżę na skuterze, a nie stuntownie mi było w głowie :P Masakra normlanie kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 ale zauważcie jedną rzecz , jak to możliwe , że dzieciak 13 lat dostał CBR do ręki ? u nas takie coś jest nie wykonalne ... ja w jego wieku dosiadałem komara i trzebabylo sie cieszyć ... , który rodzić dałby dzieciakowi motocykl o takim potencjale do ręki >? to jest możliwe tylko w USA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja znam 15 latka co jezdzi GSXRem 750, wiec jest to mozliwe... :) Moj kumpel kupil CBRke od 16 latka, ktory aktualnie jezdzi juz na R1... :P Wiec nie przesadzaj, ze takie rzeczy sa mozliwe tylko w USA bo w Polsce tez jest duzo takich osob.. :crossy: Oczywiscie nie jezdza tak jak ten typek, ale i tak daja rade... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Co do jezdzenia to od 16 roku zycia smigam Gsxf 750 ale bez zadnych takich :) a prawko mam do odbioru w poniedzialek :icon_mrgreen:zeby tak jezdzic nie trzeba miec koniecznie jakiegos super moto. Wystarczy crosik 125. Ostatnio ogladaelm filmik jak chlopaki wymiataja na 125 cyrkle - norma stoppie 360 - jednemu sie udalo (nie mylic z 180 :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Nie poruwnoj crossa, ktory prawie nic nie wazy do scigacza... Bo to zupelnie dwie rozne szkoly jazdy... :icon_mrgreen: Edytowane 22 Października 2006 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 no niby tak. Ale jak dla mnie stoppie 360 to jest naprawde cos bez wzgledu na czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 no chyba , że tak ... no ale według mnie to i tak zależy wszystko od rodziców a przede wszystkim od stanu majątkowego... ja póki na motocykl nie zarobiłem to nie kupiłem japoni ... mimo wszystko dzieciak ma talent trzeba przyznać pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 nie no dla mnie koles ma MOC. Jak sie uczy czegos takiego i ile razy trzeba sie połamac i ile trzeba fur zajechac. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi