wlukaszos Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam wszystkich Od paru dni chodze na kursy prawka, zdaje oczywiście kat. A Macie może jakieś uwagi na które zwracają tam uwagę, czego sie czepiają i na co uważać? Nie chciałbym oblać bo na motorach jeżdże już od 5 lat i by było siarą nie zdanie :D Dzieki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 TEmat jakich wiele na forum. Poszukaj, poszperaj.PS. Czy nie za późno na kurs. Przecież jak go skończysz i dostaniesz termin w WORDzie to pewno będzie już śnieg. Nie lepiej było poczekać i zapisać się na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Witam wszystkich Od paru dni chodze na kursy prawka, zdaje oczywiście kat. A Macie może jakieś uwagi na które zwracają tam uwagę, czego sie czepiają i na co uważać? Nie chciałbym oblać bo na motorach jeżdże już od 5 lat i by było siarą nie zdanie :D Dzieki za komentarze To teraz ja powiem:kolego, użyj opcji szukaj i znajdziesz na tym forum mnóstwo wątków z odpowiedziami na twoje pytania.I to fakt, że egzamin i tak będziesz zdawał na wiosnę... :D Edytowane 20 Października 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek16 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Widze ze kolega z rybnika gdzie sie uczysz?? jak chcesz jakichś rad nawet na na miesice mozna sie zgadać niedawno rok temu sam zdawałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Jeżdzisz juz 5 lat . Powinno być bez stresów :D Tylko teorie podszlifuj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Nauczyć się tych 420, czy iluśtam pytań i gotowe. Na praktyce być spokojnym i pamiętać jak się jeździ to nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Spokojnie zdasz nawe moja mamusia zdala :D za 1 razem oczywiscie, Pozdr dla Rybniczanina, nowy motocyklista w moim miasteczku bylym. :D Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam wszystkich Od paru dni chodze na kursy prawka, zdaje oczywiście kat. A Macie może jakieś uwagi na które zwracają tam uwagę, czego sie czepiają i na co uważać? Nie chciałbym oblać bo na motorach jeżdże już od 5 lat i by było siarą nie zdanie :D Dzieki za komentarze Naturalnie życzę ci powodzenia na egzaminie, ale to że ganiasz na moto od 5 lat nie gwarantuje zdania.Jaździć to jedno a zdeć to drugie.Też ganiałem bez ale co to za frajda dostawać gęsiej skórki na widok radiowozu.Powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 To, że ktoś jeżdzi 5 lat na motocyklu, to akurat po mojemu tak samo może ci na egzaminie pomóc, jak i zaszkodzić. Przyzwyczajenia to druga natura człowieka. Bo nie powiesz mi, że zawsze stosowałeś/stosujesz/będziesz się stosował do np. ograniczenia prędkości na danym odcinku drogi.Na egzaminie najważniejsza jest koncentracja i permanentna świadomość celu - czyli zaliczenia.O tym, co i jak należy robić, aby zaliczenie otrzymać powinien powiedzieć ci instruktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 wlukaszos popraw wiek kolego!! Wole wiedzieć z kim rozmawiam czy też kogo czytam tematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Najlepiej jak będziesz się na bierząco pytał, na przykład w tym temacie o to co chcesz wiedzieć. Siądziesz na motor to zobaczysz jak Ci wychodzą ósemki, slalomy, hamowania awaryjne. Jak będziesz miał jakiś kłopot to zadaj pytanie tutaj. My ewentualnie powiemy jak poprawić technikę jazdy np. na ósemce, bo trochę tych technik jest. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Witam wszystkich Od paru dni chodze na kursy prawka, zdaje oczywiście kat. A Macie może jakieś uwagi na które zwracają tam uwagę, czego sie czepiają i na co uważać? Nie chciałbym oblać bo na motorach jeżdże już od 5 lat i by było siarą nie zdanie :D Dzieki za komentarze Ja mam jedna uwage. nie motor tylko MOTOCYKL bo nie ma prawa jazdy na motor. Kateoria A uprawnia do prowadzenia MOTOCYKLI ;p :biggrin: Po za tym osemka jest teraz taka duza bez problemu mozna ja przejechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi