Thomaszek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam,Mam pytanie, ponieważ posiadam dość głośny wydech w Cagivie i chciałbym się dowiedzieć jak dobrać do niej jakiś nowy. Oryginalny odpada, bo nigdzie nie znajdę. Model: Cagiva SST 125 http://www.bikez.com/motorcycles/cagiva_sst_125_1981.php - tutaj jak wyglada. Wydech ma teraz inny (taki cały czarny lekko do góry, ale niestety nie widzę nigdzie zdjęcia z takim - choć było na 100%). To dwusów, więc wydech jest ważny. Na obroty wchodzi dobrze, ale chodzi o hałas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 A masz tam dyfuzor, czy zwykłe kolanko po wyjściu z gara?Acha teraz widzę kolanko, tak więc musi to być coś tej samej pojemności, i wydech musi mieć zbliżone wymiary do pierwowzoru. Jakbyś miał dyfuzor to już tak znacznej roli to nie gra, od simsona odpada, bo to 50, musisz mieć coś od setki, tylko takiej która nie ma dyfuzora na zewnątrz, a w tłumiku jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ale czy to by znaczyło, że może to być np. wydech od MZ 150 lub WSK 125 (ewentualnie innego starego 125?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 ja bym ci polecił np sprotowy wydech od mz 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Poszukam takiego. Jak ktoś ma namiary na sklep i ewentualnie zna cenę to proszę o jakieś informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 a tak przy okzaji, jak np do dt zalozylbym wydech od jakiejs yz to bedzie chodzila podobnie czy calkiem inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 YZ ma zapewne przelotówkę i będzie Ci to niemiłosiernie wyć, ale jeżeli tłumik w DT ma jakieś blokady to moc może nieco wzrosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes_II Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 poszukaj na www.agmot.prv.pl tam powinien byc niedrogo sportowy wydech do mz 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Szukałem tam, ale coś nie mogę znaleźć. Podjadę jeszcze do jakiegoś sprzedawcy tłumików i niech się wypowie co o tym sądzi. Choć myślę, że lepiej by było zaczerpnąć wiedzy u jakiegoś fachowca od moto. Bo co taki samochodowy mechanik się będzie znać :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Szukałem tam, ale coś nie mogę znaleźć. Podjadę jeszcze do jakiegoś sprzedawcy tłumików i niech się wypowie co o tym sądzi. Choć myślę, że lepiej by było zaczerpnąć wiedzy u jakiegoś fachowca od moto. Bo co taki samochodowy mechanik się będzie znać :notworthy:.fachowiec od samochodowych tłumików raczej na 100% nie bedize miał pojecia jak Ci pomóc :( Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi