daniel_gorzow Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Czy komuś z Was udało sie odzyskać niesłusznie pobrane pieniądze z tytułu zapłaconej akcyzy za auto sprowadzone po wejściu Polski do Uni? Mam pare linków do stron z opisem jak to robić ale szukam kogoś komu sie to udało...Dla czego musimy płacic za coś jeśli jest to nie zgodne z prawem unijnym!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Jednyne co mi się udało to zapłacić pieniądze. Daj link do tych stron z opisem jak to trzeba zrobić, jak mi się będzie chciało to powalcze o całe 250zl. Bedzie na stalflexy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_gorzow Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Nie wiem czy bedzie sie opłacało walczyć o 250 zł... chociaz to tez kasa!!!! .Ja zapłaciłem ponad 900zł i nie zamierzam podarowac tego naszemu państwu !!! Tu są linki...http://www.eforex.pl/index.php?id=22 http://forumprawne.org/o,5859.html Myślę ze najlepiej by było gdyby pare osób złożyło się na prawnika i żeby on poprowadził te sprawy grupowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Skoro taki temat się pojawił, to ja zadam od siebie:Czy ktoś już wystąpił o zwrot różnicy w cenie za kartę pojazdu, jak to u was wygląda?? Skoro taki temat się pojawił to zadam od siebie, czy ktoś już wystąpił o zwrot różnicy w cenie karty pojazdu?? Jak to u was wygląda?? Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 mnie tam akcyza kosztowała całe 130zł, bardziej bym był zainteresowany gdyby zwracali 500zł za opłatę ekologiczną Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_gorzow Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Te 500 zł tez by sie przydało oddac! Widze ze nie ma dużo ludzi którzy walczą o swoje... Jest to dziwne! Po prostu mamy duzo kasy albo nie chce sie nam...Spróbujcie nie zapłacić Panstwu w terminie kasy np do urzedu skarbowego to od razu dowalą nam odsetki!!! Tutaj po prostu nas okradają a my głupie społeczeństwo dajemy sie robić w balona!!! Trzeba coś z tym zrobić! K....Pomózcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_gorzow Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Widze ze nikt nie chce bawić sie w odzyskanie swoich pieniędzy... więc jestem zmuszony bawić sie w to sam...POZDRAWIAM WSZYSTKICH :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Oto co udało mi się znaleźć na temat zwrotu kasy za książkę pojazdu: http://gielda.wp.pl/OID,13856155,POD,3,a,1...5Bobr%255D%3Dgp Tak poza tym to ogólnie cicho o tym było bo jakoś mało kto wie cokolwiek na ten temat, ja słyszałem zaledwie jeden krotki komunikat w telewizji jakis czas temu i tyle. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_gorzow Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Po prostu jeśli uda sie komus odzyskać kase to nie nagłaśniają tego w mediach bo boją sie że posypią sie pozwy o zwroty a jak znam zycie to tej kasy juz nie ma.... Ludzie tez boja sie z tym walczyć bo podali mniejsza cena na fakturach i umowach zakupionych aut i boją sie że dobiorą im sie do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ludzie tez boja sie z tym walczyć bo podali mniejsza cena na fakturach i umowach zakupionych aut i boją sie że dobiorą im sie do d... witajciesam sciagnelem 2 fury i musze powiedziec ze nie pali mi sie do zwrotu akcyzy. dlaczego??proste. ludzie przeważnie mijali się z prawda w fakturach i ceny baaaaaardzo zaniżali.a jak by wszyscy zaczeli sie domagac zwrotu to napewno wymysliliby cos nowego w to miejsce tak jak z opłatą recyklingową...nic za darmo.a ujmując to górnolotnie to okradalibyśmy sami siebie, tak na zdrowy rozum..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A jakie są teraz opłaty przy sprowadzeniu auta z UE? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi