dżej_si Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Witam!Mam nadzieję, że nie będzie nietaktem umieszczenie na tym forum takiego małego ogłoszonka. Moim zdaniem mieści się ono w jego formule, ale ... . Jeśli się mylę, to przepraszam i proszę o jego usunięcie. Ponieważ sezon dobiega powoli końca pomyślałem, że warto może by było wybrać się do Niemiec do sklepów Louisa, czy innego Polo na jakieś zakupy, co by nie przepłacać na wiosnę. Dlatego też szukam kogoś z Wrocławia lub okolic, kto myśli (przynajmniej w tej kwestii) podobnie. Najlepiej, gdyby uzbierała się w sumie czwórka chętnych, aby koszty paliwa można było rozłożyć na jak najmniejsze części. Jeśli są chętni, proszę pisać na mój adres prywatny.JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Drobna sugestia może lepiej poczkać na BMT i załatwić wszystko za jednym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżej_si Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Szczerze mówiąc, to nie wiem. Wydawało mi się, że to raczej teraz można uzyskać dobre ceny. Natomiast jak jest na BMT, które odbędą się w marcu, nie mam zielonego pojęcia (dopiero wchodzę w świat motocykli) i nie wiem, czy bardziej opłaca się jechać teraz, czy czekać do marca. Może ktoś się wypowie, kto ma doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 No to ja ci powiem jak jest na BMT.Jest dobrze :buttrock:Są niskie ceny i można coś trafić z ubrań. W tym roku przyjąłem zlą taktykę bo najpierw zwiedzałem a później chciałem zrobić zakupy i to był błąd. Jak już doszedłem do sklepu Polo to na półce stały 3 pary butów i nic więcej.W przyszłym roku mam zamiar się ubrać w skóry, czyli kurtka, portki i może buty.Dla przykładu kumpel zakupił za 100 ojro (wtedy mniej więcej 396 zł) bardzo przyzwoitą skórę Roleff. Portki skórzane były po 70 ojro a kaski Uvexa żeby nie skłamać w granicach 30 ojro.Oprócz stoisk markowych i dużych sklepów były jeszcze mniejsze z rzeczami Noname i też bardzo porządnie wykonane. Może poczekaj z zakupami do BMT, teraz sezon i tak w zasadzie się kończy (dla mnie jeszcze nie :cool: a w Louisie czy w Polo zawsze będą jakieś promocje. Generalnie było na poziomie i nieźle a słyszałem opinie, że ostetnie targi były jedymi z gorszych. To daje do myślenia na jakim poziomie są podobne imprezy w Polsce. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżej_si Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 OK. Dzięki za info. Chyba w takim razie zaczekam do marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Tzn. z tymi targami to aż tak różowo nie jest. Jeśli ktoś szuka ciuchów z wyższej półki, markowych itp., to można trafić okazję, ale trzeba się nachodzić i "polować".Jeśli ktoś chce się ubrać tanio i niskobudżetowo, względnie ciuchy z półki średniej, to raczej nie ma czego na targach szukać, bo więcej "okazji" znajdzie w tym samym czasie w sklepach Louisa, Polo czy innych. Nie mówię, że nie ma nic, ale po okolicznych sklepach jest tego mimo wszystko więcej :D Wiele zależy też od asortymentu i tego, czego się szuka (ja np. rok temu szukałem kombinezonu).Jest też na targach sporo ciuchów no name, po cenach raczej niskich. Generalnie czasy, gdzie na BMT był mega duży wybór ciuchów po zajebiście atrakcyjnych cenach, się skończyły. Idzie znaleźć coś taniej, okazyjnie, ale nastawiać się na jakieś megaokazje nie ma co, bo się można przejechać :D Niemniej jednak same targi zdecydowanie warte obejrzenia i zwiedzenia, a przy okazji można podlecieć do Louisa, który jest niedaleko. Edytowane 20 Października 2006 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi