Milo Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 WitamMam pytanko dotyczące pakietu ubezpieczenia motocykla zakupionego w Leasing rok temu. Powoli kończy mi się ubezpieczenie więc dostałem przykladowy kwestionariusz podatkowy i kwota !!! 3825zł szok x100000 Jednak jest możliwość zmiany ubezpieczyciela - może ktoś ma sprawdzoną firme w takiej sprawie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Spróbuj w Allianz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 primo: czy przypadkiem ubezpieczenie nie powinno być po stronie leasingodawcy, a wliczone w ratę leasingową? przeczytaj umowęsecundo: salon, może mają jakieś pakiety na tego typu zakup - czyli np. pakiet do 3 lat albo coś podobnegojsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 primo: czy przypadkiem ubezpieczenie nie powinno być po stronie leasingodawcy, a wliczone w ratę leasingową? przeczytaj umowę Niekoniecznie, zależy od warunków Umowy i rodzaju leasingu :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Albo pogada z tymi w PZU. Oni mogą stosować zniżki marketingowe, dyrektorskie, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 a więc pierwszy rok miałem w PZU i opłata roczna to było jakieś 1800zł a od tego roku podobno PZU wypiera się na Leasing, motocykle i VB Leasing i dlatego taki numer. Jednak mogę bez problemu zmienić ubezpieczyciela ... tylko właśnie szukam bo nie każda firma chce ubezpieczyć moto na AC ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Pierwszy raz słyszę, żeby leasing brał na siebie ubezpieczenie :buttrock:Co do pakietów - Allianz zrobił szybko jakieś, ponoć coś koło 6,5%, także spróbuj. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 HejkaA więc załatwiam ubezpieczeni moto w Allianz - dziękuje wszystkim za podpowiedźJak na dzień dzisiejszy wycenili mi moto na 23 000zł i z tego chyba będzie 9% więc jakoś ledwo ponad 2000zł w sumie i tak dużo bo rok wczęsniej pomimo tego ze moto droższe o kilka tyś to płaciłem mniej no ale patrząc na pakiet PZU to tw dwa klocki są jak najbardziej OK. Jak tylko będe mial to załatwione zakończę temat - moze komuś przyda się to info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi