jabsei Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 ja chwile poganialem wczoraj wieczorem Ochota-Mokotow-Tarchomin-Ochota i widzialem ze 2 moto :icon_eek: , pisalem juz w Cruiser'owni, pozdrowka dla goscia na scigaczu w kolorowym kombi, ktory pozdrowil mnie po wyprzedzeniu na slimaku zjazdowym z Trasy Torunskiej na Modlinska :biggrin: jest tam taki dziwny waski pas wydzielony ciagla linia, czy to dla motocykli :buttrock: nie lubie tej Trasy Torunskiej :biggrin: , bo przy mojej przelotowej 80-90 km/h to mnie katamarany zganiaja z lewego pasa, a na srodkowym juz piep...one koleiny :crossy: musze wymyslic jakas inna droge z Ochoty na Tarchomin :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Ja troche wieczorkiem polatam... Troche sie chory zrobiłem, chyba grypa mnie bierze ale moturem dzis bede jezdził :) Edytowane 23 Listopada 2006 przez Golas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 ja dzisiaj wyciągnełem cebule i polatałem po moim "ogromnym" city, a pozniej kawałek na obwodnicy, co by dobrze się silnik zagrzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Ja we wtorek wymienilem dętke i śmigam cały czas :) wczoraj 60km a dzisiaj podjazd na statoil i dalej śmiganko :biggrin: Pozdro dla wszystkich co jeszcze dają rady ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 A jam się troszku wystraszył tego pierwszego śniegu i schowałem mego pięknego rumaka do garażu...i tak sobie stoi a mnie czasem krew zalewa jak widzę jaka pogoda i motorzystów jeżdżących na moto... :crossy: Z drugiej jednak strony, qcze w zeszłym roku miałem kilka przygód przez zimny asfalt i tym samym nie rozgrzane oponki i chyba jakoś tak mi zostało. Zresztą kończyłem zeszły sezon na śniegu i ludzie patrzeli na mnie jak na kosmitę :icon_mrgreen: Więc teraz dam sprzętowi odpocząć i nie będę kusił losu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Bezustannie, codziennie, pomykam do roboty. :) Dziś powiedzieli w tv , że wiosnę mamy w listopadzie :buttrock: . Jest git, czas leci , zima się kończy :biggrin: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Dziś znów do pracy motocyklem.I jakoś tak dziwnie - bo każdego dnia mam dalej..Zakrzywienie czasoprzestrzeni? pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 A ja dzis wesoły o tak :icon_question: ubieram sie w kombi schodze do piwnicy odpalam otiweram drzwi a tu...qrwa deszcz.. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 ja dzisiaj wyciągnełem cebule i polatałem po moim "ogromnym" city, a pozniej kawałek na obwodnicy, co by dobrze się silnik zagrzał hehe obwodnica jest kiepska dla rozkretki polecam droge na wolczyn zaraz z wiaduktu za ligota odkrecasz i tniesz do cegielni :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Właśnie wróciłem z pracy na moto ( 50 km w tą i z powrotem ) ale nikogo nie widziałem, trochę popadało i jest ślisko, jakiś syf na ulicach, przy ruszaniu tyłem wierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) @stopmenwiem, tam się bardzo fajnie śmiga :-) ale jakoś tak mnie na obwodnicę poniosło. Widzę, ze znasz moje okolice, czy mieszkałeś w Kluczborku? Dzisiaj też smigałem, ale po wiochach głównie :-) Pozdro Edytowane 24 Listopada 2006 przez Piotreek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 dokladnie mieszkalem nawet na oso bo widze z fotek garaze chyba obok dzialek na osiedlu polnoc, moze widziales w lipcu zolta sv smigajaca na niemieckich blachach?to bylem ja :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 każdy dzień śmigam do szkoły na moto:) nie poddaje sie nawet jak jest na minusie... pod kombinezon dwie pary spodni dwie bluzy, dwoje rekawiczek kominiarka ciepła i mzna jechac:)pozdrawiam Jaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Mimo, ze innzch przestrzegalem, to jednak sam nie wytrzymalem i wsiadlem na Enduraka :flesje: <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 A jednak wsiadłem :lalag: co prawda tylko 20 km, ale juz glupialem :/ na dodatek tylne kolo uciekalo troszke i napotkalem jakis wypadek na drodze ...no to trzeba bylo zawracac bo policja a prawka brak:)Jutro tez sie posmiga tyle tylko ze na 125 z L--ka na plecach i po placu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi