Bodzyn Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Bandzior dostales nr 155? przeca trza bylo wybrac od 51-100 , dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) celem wyrównania szans regulamin ma dopuścić max. 12 kompletówmax 12 kompletow suchych, o wetach nic nie ma, z reszta pierwotnie bylo mowione, ze liczenie nie dotyczy treningow ps. wlasnie wczoraj do mnie dotarlo (znaczy wiedzialem niby od poczatku, ale wiedziec to sie okazuje czasami za molo zeby zalapac) - pierwszy wyscig bedzie 1-2maja :buttrock: znaczy nie bedzie mozna 1-4 maja przeznaczyc na treningi przed 11-13 :icon_twisted: ja musze jeszcze 10s nadrobic :wink: jakos tak nagle nabralem przekonania, ze pierwsze wyscigi to strasznie po d.. dostane.. :icon_mrgreen: Edytowane 2 Lutego 2007 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) max 12 kompletow suchych, o wetach nic nie ma, z reszta pierwotnie bylo mowione, ze liczenie nie dotyczy treningow ps. wlasnie wczoraj do mnie dotarlo (znaczy wiedzialem niby od poczatku, ale wiedziec to sie okazuje czasami za molo zeby zalapac) - pierwszy wyscig bedzie 1-2maja :eek: znaczy nie bedzie mozna 1-4 maja przeznaczyc na treningi przed 11-13 :banghead: ja musze jeszcze 10s nadrobic :( jakos tak nagle nabralem przekonania, ze pierwsze wyscigi to strasznie po d.. dostane.. :banghead:czym Ty się Emil przejmujesz , ja mam bardzo ale to bardzo duuuużooo do zbicia czasu bo nie znam toru :biggrin: :biggrin: :icon_mrgreen: i jakoś mnie to nie rusza choć doskonale zdaję sobie sprawe że zanim załapie klimat to na dohamowaniu wszystkie 600 mnie przejadą :icon_mrgreen: ale uczyć sietrzeba i poprawiać , co do moto bike show to ja będe w niedzielę ok10 , zaliczke już wpłaciłem jeszcze fote musze zapodać , pozdawiam #66 :buttrock: Edytowane 2 Lutego 2007 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ej, Crash moze za mnie tez zaplac bo ja pusty w ryj jestem :icon_razz: pokaze Ci jak sie jezdzi w zamian:)moge zostac twoim personal trejnerem na grandysach nawet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ps. wlasnie wczoraj do mnie dotarlo (znaczy wiedzialem niby od poczatku, ale wiedziec to sie okazuje czasami za molo zeby zalapac) - pierwszy wyscig bedzie 1-2maja :eek: znaczy nie bedzie mozna 1-4 maja przeznaczyc na treningi przed 11-13 :biggrin: ja musze jeszcze 10s nadrobic :( jakos tak nagle nabralem przekonania, ze pierwsze wyscigi to strasznie po d.. dostane.. :banghead: Emil 1-2 maja to bedzie trening, a nie zawody pierwsze zawody odbeda sie 11-13 maja - chyba, ze ja mam problemy z rozumieniem tekstu, ktory jest na stronie gixer cup: wstępne terminy zawodów to : 11-13/0501-03/0610-12/0807-09/09oraz treningu 01-02/05 ( czekamy jeszcze na zatwierdzenie przez AW ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) ej, Crash moze za mnie tez zaplac bo ja pusty w ryj jestem :notworthy: pokaze Ci jak sie jezdzi w zamian:)moge zostac twoim personal trejnerem na grandysach nawet:)no to musiz rozbić świnke :biggrin: ewent jak Ci braknie to użyj biletów z "monopolu" :banghead: :eek: :( jak pisałem wcześniej w moim przypadku za pakiet płacą sponsorzy, Bodzyń co do terminów to masz całkowitą rację z tym że dwa wyścigi będą na Grandysach, w następnym tygodniu będa już wszystkie daty startów Edytowane 3 Lutego 2007 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 a skad to wiesz , bo jak ja gadalem z Badziakiem, to powiedzial , ze beda 2 podwojne rundy, w tych podanych terminach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 a skad to wiesz , bo jak ja gadalem z Badziakiem, to powiedzial , ze beda 2 podwojne rundy, w tych podanych terminachmasz racje beda dwie podwójne rundy , sorki coś zle przeczytałem , to sie Emil ucieszy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 a skad to wiesz , bo jak ja gadalem z Badziakiem, to powiedzial , ze beda 2 podwojne rundy, w tych podanych terminach Pewnie STĄD Cyt Puchar GSXR będzie rozgrywany tylko na obiekcie Tor Poznań. Dzięki temu, koszty startów będzie można utrzymać na rozsądnym poziomie. W sumie rozegranych zostanie sześć wyścigów, czyli liczba będzie zbliżona do rozgrywek na poziomie mistrzowskim. Cztery z nich, odbędą się w czasie Motocyklowych Mistrzostw Polski, natomiast dwa pozostałe w ramach pierwszego i drugiego treningu GrandysDuo Choć nie ma co dywagować tylko poczekać na oficjalne info od Grandysów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Pewnie STĄD Cyt Choć nie ma co dywagować tylko poczekać na oficjalne info od Grandysów...dokładnie Sligier tym się sugerowałem , w końcu zadzwoniłem do Grandysów i juz wiem że napewno będą dwie podwójne rundy , regulaminy mająbyc zatwierdzone do końca następnego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Arku , a ty juz kupiles nowego sprzeta czy nadal zastanawiasz sie czy gixer czy Yamaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Arku , a ty juz kupiles nowego sprzeta czy nadal zastanawiasz sie czy gixer czy Yamaha Nie jeszcze nie kupiłem. Ja spokojnie czekam na regulamin, w międzyczasie kombinując jak pogodzić kupno motocykla i starty w CUP'ie z opłaceniem wesela i budową domu... takie tam drobnostki ;) Raczej WYCup nie ma sobie co zawracać głowy bo raz że drożej, a dwa trzeba ten "cyrograf" na wszystkie starty podpisać... ale też w sumie trzeba poczekać na ostateczne ustalenia i dopiero wtedy porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Wesele???? Chcesz popelnic najwiekszy mozliwy zyciowy blad faceta hehe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Nie jeszcze nie kupiłem. Ja spokojnie czekam na regulamin, w międzyczasie kombinując jak pogodzić kupno motocykla i starty w CUP'ie z opłaceniem wesela i budową domu... takie tam drobnostki :wink: Raczej WYCup nie ma sobie co zawracać głowy bo raz że drożej, a dwa trzeba ten "cyrograf" na wszystkie starty podpisać... ale też w sumie trzeba poczekać na ostateczne ustalenia i dopiero wtedy porównać.hehe to faktycznie takie tam drobnostki :clap: no to musisz celować z datą imprezki tak żeby w pucharze Ci nie przeszkadzała ;) widziałem też że ostro się bijesz o litra Bolka :offtopic: fajniutki jest i beznakładowy, mały pakiecik i mozna zapier***ać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 hehe to faktycznie takie tam drobnostki :biggrin: no to musisz celować z datą imprezki tak żeby w pucharze Ci nie przeszkadzała :icon_mrgreen: Data już jest znana 29,09 takze nie koliduje bynajmniej na razie :), a odnośnie drugiej częsci twojego posta to masz PM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi