Skocz do zawartości

GIXER CUP 2007

Bandzior
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

celem wyrównania szans regulamin ma dopuścić max. 12 kompletów

max 12 kompletow suchych, o wetach nic nie ma, z reszta pierwotnie bylo mowione, ze liczenie nie dotyczy treningow

ps. wlasnie wczoraj do mnie dotarlo (znaczy wiedzialem niby od poczatku, ale wiedziec to sie okazuje czasami za molo zeby zalapac) - pierwszy wyscig bedzie 1-2maja :buttrock: znaczy nie bedzie mozna 1-4 maja przeznaczyc na treningi przed 11-13 :icon_twisted: ja musze jeszcze 10s nadrobic :wink:

jakos tak nagle nabralem przekonania, ze pierwsze wyscigi to strasznie po d.. dostane.. :icon_mrgreen:

Edytowane przez Emil2

max 12 kompletow suchych, o wetach nic nie ma, z reszta pierwotnie bylo mowione, ze liczenie nie dotyczy treningow

ps. wlasnie wczoraj do mnie dotarlo (znaczy wiedzialem niby od poczatku, ale wiedziec to sie okazuje czasami za molo zeby zalapac) - pierwszy wyscig bedzie 1-2maja :eek: znaczy nie bedzie mozna 1-4 maja przeznaczyc na treningi przed 11-13 :banghead: ja musze jeszcze 10s nadrobic :(

jakos tak nagle nabralem przekonania, ze pierwsze wyscigi to strasznie po d.. dostane.. :banghead:

czym Ty się Emil przejmujesz , ja mam bardzo ale to bardzo duuuużooo do zbicia czasu bo nie znam toru :biggrin: :biggrin: :icon_mrgreen: i jakoś mnie to nie rusza choć doskonale zdaję sobie sprawe że zanim załapie klimat to na dohamowaniu wszystkie 600 mnie przejadą :icon_mrgreen: ale uczyć sietrzeba i poprawiać , co do moto bike show to ja będe w niedzielę ok10 , zaliczke już wpłaciłem jeszcze fote musze zapodać , pozdawiam #66 :buttrock:

Edytowane przez CRASH

ps. wlasnie wczoraj do mnie dotarlo (znaczy wiedzialem niby od poczatku, ale wiedziec to sie okazuje czasami za molo zeby zalapac) - pierwszy wyscig bedzie 1-2maja :eek: znaczy nie bedzie mozna 1-4 maja przeznaczyc na treningi przed 11-13 :biggrin: ja musze jeszcze 10s nadrobic :(

jakos tak nagle nabralem przekonania, ze pierwsze wyscigi to strasznie po d.. dostane.. :banghead:

Emil 1-2 maja to bedzie trening, a nie zawody pierwsze zawody odbeda sie 11-13 maja - chyba, ze ja mam problemy z rozumieniem tekstu, ktory jest na stronie gixer cup:

wstępne terminy zawodów to :

11-13/05

01-03/06

10-12/08

07-09/09

oraz treningu 01-02/05 ( czekamy jeszcze na zatwierdzenie przez AW )

ej, Crash moze za mnie tez zaplac bo ja pusty w ryj jestem :notworthy: pokaze Ci jak sie jezdzi w zamian:)moge zostac twoim personal trejnerem na grandysach nawet:)

no to musiz rozbić świnke :biggrin: ewent jak Ci braknie to użyj biletów z "monopolu" :banghead: :eek: :( jak pisałem wcześniej w moim przypadku za pakiet płacą sponsorzy, Bodzyń co do terminów to masz całkowitą rację z tym że dwa wyścigi będą na Grandysach, w następnym tygodniu będa już wszystkie daty startów

Edytowane przez CRASH

a skad to wiesz , bo jak ja gadalem z Badziakiem, to powiedzial , ze beda 2 podwojne rundy, w tych podanych terminach

masz racje beda dwie podwójne rundy , sorki coś zle przeczytałem , to sie Emil ucieszy :banghead:

a skad to wiesz , bo jak ja gadalem z Badziakiem, to powiedzial , ze beda 2 podwojne rundy, w tych podanych terminach
Pewnie STĄD Cyt
Puchar GSXR będzie rozgrywany tylko na obiekcie Tor Poznań. Dzięki temu, koszty startów będzie można utrzymać na rozsądnym poziomie. W sumie rozegranych zostanie sześć wyścigów, czyli liczba będzie zbliżona do rozgrywek na poziomie mistrzowskim. Cztery z nich, odbędą się w czasie Motocyklowych Mistrzostw Polski, natomiast dwa pozostałe w ramach pierwszego i drugiego treningu GrandysDuo
Choć nie ma co dywagować tylko poczekać na oficjalne info od Grandysów...

Pewnie STĄD Cyt Choć nie ma co dywagować tylko poczekać na oficjalne info od Grandysów...

dokładnie Sligier tym się sugerowałem , w końcu zadzwoniłem do Grandysów i juz wiem że napewno będą dwie podwójne rundy , regulaminy mająbyc zatwierdzone do końca następnego tygodnia

Arku , a ty juz kupiles nowego sprzeta czy nadal zastanawiasz sie czy gixer czy Yamaha
Nie jeszcze nie kupiłem. Ja spokojnie czekam na regulamin, w międzyczasie kombinując jak pogodzić kupno motocykla i starty w CUP'ie z opłaceniem wesela i budową domu... takie tam drobnostki ;)

Raczej WYCup nie ma sobie co zawracać głowy bo raz że drożej, a dwa trzeba ten "cyrograf" na wszystkie starty podpisać... ale też w sumie trzeba poczekać na ostateczne ustalenia i dopiero wtedy porównać.

Nie jeszcze nie kupiłem. Ja spokojnie czekam na regulamin, w międzyczasie kombinując jak pogodzić kupno motocykla i starty w CUP'ie z opłaceniem wesela i budową domu... takie tam drobnostki :wink:

Raczej WYCup nie ma sobie co zawracać głowy bo raz że drożej, a dwa trzeba ten "cyrograf" na wszystkie starty podpisać... ale też w sumie trzeba poczekać na ostateczne ustalenia i dopiero wtedy porównać.

hehe to faktycznie takie tam drobnostki :clap: no to musisz celować z datą imprezki tak żeby w pucharze Ci nie przeszkadzała ;) widziałem też że ostro się bijesz o litra Bolka :offtopic: fajniutki jest i beznakładowy, mały pakiecik i mozna zapier***ać

hehe to faktycznie takie tam drobnostki :biggrin: no to musisz celować z datą imprezki tak żeby w pucharze Ci nie przeszkadzała :icon_mrgreen:

Data już jest znana 29,09 takze nie koliduje bynajmniej na razie :), a odnośnie drugiej częsci twojego posta to masz PM ;)